Boekenplank:
Kies

Boeken van Lizzie Shane

Meer over Lizzie Shane

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Vivi Andrews

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Lizzie Shane


Pine Hollow

  1. Kerstmis met een staartje - The twelve dogs of Christmas
  2. Er was eens een puppy - Once upon a puppy
  3. PS Ik hou van je hond - To all the dogs I've loved before

gedetailleerd overzicht

Pine HollowKerstmis met een staartje

Als het asiel vlak voor Kerstmis moet sluiten, doet Ally alles om voor alle viervoeters een nieuw thuis te vinden...

De inwoners van Pine Hollow beschouwen hun stadje graag als de Mary Poppins onder de steden: vrijwel perfect in ieder opzicht. En dat is het ook, tenzij je lid bent van het buurtbestuur en ervoor moet zorgen dat alles zo perfect blijft.

Als Ben door een tragisch ongeluk zijn zus en zwager verliest, trekt hij in hun huis en neemt de zorg voor hun dochter Astrid op zich. Ook biedt hij schoorvoetend aan de taken van zijn zwager in het buurtbestuur over te nemen. Dat is met kerst geen pretje: Ben wordt gedwongen een moeilijke budgetbeslissing te nemen en sluit het plaatselijke hondenasiel.

Dat neemt hondenliefhebber Ally hem niet in dank af. Zij heeft nog twaalf dagen de tijd om voor alle viervoeters een nieuw thuis te vinden en is daarnaast vastbesloten wraak te nemen op deze harteloze ambtenaar. Maar als Ally Ben leert kennen, blijkt hij veel redelijker - en knapper - dan verwacht.

Schrijver: Lizzie Shane
Oorspronkelijke titel: The twelve dogs of Christmas
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022591970
Ebook: 9789402315967
Uitgever: Boekerij
Er was eens een puppy

Elke grote liefde heeft een koppelaar nodig...

Als het dierenasiel van Pine Hollow onverhoopt moet sluiten, adopteert Connor Wyeth in een opwelling de Ierse wolfshond Maximus. Nu zijn huis in rap tempo is veranderd in een vuilnisbelt van gebroken glas, verscheurde kussens en plukken haar, begint hij zich af te vragen of dat wel zo’n goed idee was. Ten einde raad wendt hij zich tot de charmante hondentrainer Deenie Mitchell.

Helaas voor hem heeft Deenie absoluut geen zin om meer tijd door te brengen met regelneef en workaholic Connor, hoe leuk zijn hond ook is. Maar als haar zus haar verloving aankondigt - en Deenie zich realiseert dat ze voor de zoveelste keer single op een familiefeest moet verschijnen - komt ze met een voorstel. Deenie en Connor spelen voor de buitenwereld het perfecte paar, en in de tussentijd ontfermt zij zich over Maximus. De ideale overeenkomst, zolang ze niet écht verliefd worden. En dat zit er zeker niet in. Toch?

Schrijver: Lizzie Shane
Oorspronkelijke titel: Once upon a puppy
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022594643
Ebook: 9789402318012
Uitgever: Boekerij
PS Ik hou van je hond

Elinors ondeugende hond Dory doet alles om haar baasje te koppelen aan haar jeugdvriend...

De laatste persoon met wie bibliothecaris Elinor Rodriguez tijd wil doorbrengen is haar eerste liefde, Levi Jackson. Maar het lijkt erop dat haar ondeugende adoptiehond andere ideeën heeft. Iedere dag glipt Dory het huis uit wanneer Elinor haar de rug toekeert. En in Pine Hollow gaan alle telefoontjes over loslopende honden rechtstreeks naar Levi.

De nog altijd verlegen advocaat Levi, die maar net afstudeerde en erg worstelt met zijn dyslexie, geloofde altijd dat Elinor eigenlijk ver buiten zijn bereik lag. Zelfs na het verbreken van hun verloving beneemt Elinor hem nog altijd de adem. Maar met een beetje hulp van Elinors trouwe viervoeter Dory krijgt het stel misschien wel de tweede kans die ze verdienen.

Schrijver: Lizzie Shane
Oorspronkelijke titel: To all the dogs I've loved before
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022594704
Ebook: 9789402318036
Uitgever: Boekerij