Boekenplank:
Kies

Boeken van Debbie Johnson

Debbie Johnson schrijft zowel romantische verhalen als fantasy en misdaadverhalen. Ze woont met haar gezin in Liverpool.

Meer over Debbie Johnson

Genre: Roman

Geboren: 1951

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Debbie Johnson


Overzicht

  • Ooit, misschien - Maybe one day

Het Duincafé / The Comfort Food Cafe

  1. Zomer in het Duincafé - Summer at the Comfort Food Cafe
  2. Kerstmis in het Duincafé - Christmas at the Comfort Food Cafe
  3. Thuis in het Duincafé - Coming home to the Comfort Food Cafe
  4. Zonnige dagen in het Duincafé - Sunshine at the Comfort Food Cafe
  5. Een kerstcadeau van het Duincafé - A gift from the Comfort Food Cafe
  6. Een huwelijk in het Duincafé - A wedding at the Comfort Food Cafe

gedetailleerd overzicht

OverzichtOoit, misschien

Een verloren liefde. Een doos vol brieven. Een laatste kans...

Jarenlang was Jess ervan overtuigd dat Joe, de vader van haar kind en de enige man van wie ze ooit heeft gehouden, haar had verlaten op het moment dat ze hem het meest nodig had. Daar ging ze bijna aan kapot. Zeventien jaar later vindt ze een doos met kaarten en brieven op haar moeders zolder en komt ze erachter dat de waarheid over zijn vertrek al die tijd voor haar verborgen is gehouden.

Samen met haar twee beste vrienden volgt ze het spoor van de vervaagde poststempels van over de hele wereld. Met elk stukje dat op zijn plaats valt, ontdekt Jess nieuwe dingen over zichzelf en de man die ooit haar hart brak. Leeft Joe nog? Weet hij dat Jess hem nooit vergeten is?

Misschien kan ze hem vinden. Misschien is hun liefdesverhaal toch nog niet voorbij. Misschien zullen ze op een dag weer samen zijn. Ooit, misschien.

Schrijver: Debbie Johnson
Oorspronkelijke titel: Maybe one day
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022596036
Ebook: 9789402319200
Uitgever: Boekerij

Het Duincafé / The Comfort Food CafeZomer in het Duincafé

In het Duincafé, gelegen op een winderige heuvel, wordt het heerlijkste eten geserveerd, zoals prachtig gebakken broden, kleurrijke salades en zorgvuldig bereide cupcakes. Voor zowel toeristen als locals is het bouwvallige café met uitzicht op het strand een baken van vrolijkheid, goed gezelschap en geborgenheid. Een plek als geen ander, een plek die vriendschap serveert en waar een hartelijk welkom altijd op de kaart staat.

Voor Laura Walker, weduwe en moeder van Lizzy en Nate, is de beslissing om haar tienerkinderen uit hun vertrouwde omgeving weg te rukken en een hele zomer lang in een klein kustplaatsje in Dorset te gaan wonen, niet makkelijk. Haar besluit valt bepaald niet goed bij haar kinderen, en ook haar eigen ouders denken dat ze gek is geworden. Maar haar nieuwe baan in het café, en de mensen die ze daar ontmoet, geven Laura de mogelijkheid weer zichzelf te leren zijn – en heel misschien ook weer lief te hebben.

Schrijver: Debbie Johnson
Oorspronkelijke titel: Summer at the Comfort Food Cafe
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022586198
Ebook: 9789402312539
Uitgever: Boekerij
Kerstmis in het Duincafé

In het Duincafé, gelegen op een winderige heuvel, wordt het heerlijkste eten geserveerd, zoals versgebakken broden, overvloedige salades en verrukkelijke cupcakes. Voor zowel toeristen als dorpelingen is het rommelige café met uitzicht op het strand een fijne plek vol vrolijkheid, gezelschap en geborgenheid. In het Duincafé is iedereen altijd hartelijk welkom!

Becca Fletcher heeft altijd een hekel gehad aan kerst, maar dit jaar ontkomt ze er niet aan. Haar zus Laura heeft haar namelijk uitgenodigd om de feestdagen met haar gezin in het Duincafé door te brengen. Becca’s verwachtingen? Lauwwarme chocolademelk en een marathon van flauwe kerstfilms.

Maar wat Becca niet weet, is dat het Duincafé een heel bijzondere plek is. Een plek waar gebroken harten kunnen helen, nieuwe liefdes ontstaan en waar kerstwonderen echt gebeuren, zelfs bij Becca.

Schrijver: Debbie Johnson
Oorspronkelijke titel: Christmas at the Comfort Food Cafe
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022586730
Ebook: 9789402312935
Uitgever: Boekerij
Thuis in het Duincafé

Als Zoe’s beste vriendin Kate aan borstkanker overlijdt, staat Zoe’s leven plotseling volkomen op zijn kop. Ze ontdekt dat ze de voogdij over Kates zestienjarige dochter Martha heeft gekregen, en moet opeens veranderen van de maffe buurvrouw die nog geen plant in leven kan houden in een volwassen vrouw met verantwoordelijkheden. Zoe besluit samen met Martha naar een klein dorpje aan de westkust van Engeland te verhuizen, in de hoop dat de frisse zeelucht van Devon en het tragere tempo van het dorpsleven hen zal helpen Kates dood te verwerken.

Zonder het te weten is haar keuze voor het dorpje Budbury een van de beste ooit, want als ze op een dag het Duincafé binnenstapt, zal haar leven nogmaals ingrijpend veranderen, nu ten goede. De vriendelijke dorpelingen nemen de verloren en intens verdrietige Zoe en Martha direct onder hun hoede en geven steun waar nodig. En die steun kunnen ze hard gebruiken als Martha’s mysterieuze en al lang afwezige vader opeens op de stoep staat...

Schrijver: Debbie Johnson
Oorspronkelijke titel: Coming home to the Comfort Food Cafe
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022590539
Ebook: 9789402315172
Uitgever: Boekerij
Zonnige dagen in het Duincafé

Als er een aantrekkelijke vreemdeling binnen komt wandelen, is het gedaan met de rust in het Duincafé...

'Mijn naam is Willow Longville. Ik woon in een dorp genaamd Budbury aan de prachtige kust van Dorset met mijn moeder Lynnie, die soms vergeet wie ik ben. Ik ben een serveerster in het Duincafé, dat eigenlijk zóveel meer is dan een café… Het is mijn thuis.'

Voor Willow is het vervallen café dat uitkijkt op het strand de plek waar ze vriendschappen voor het leven heeft gesloten en waar ze zich onderdompelt in een dagelijkse dosis positiviteit. Maar wanneer er een aantrekkelijke vreemdeling binnen komt wandelen die een nieuwe lentewind met zich meebrengt, realiseert Willow zich dat haar rustige plattelandsleven voor altijd zal veranderen.

Schrijver: Debbie Johnson
Oorspronkelijke titel: Sunshine at the Comfort Food Cafe
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022592700
Ebook: 9789402316377
Uitgever: Boekerij
Een kerstcadeau van het Duincafé

Terwijl het Duincafé zich opmaakt voor een warme kerst, sluit Katie een vriendschap die voor haar alles kan veranderen...

Kerstmis is nooit Katie Seddons favoriete tijd van het jaar geweest. Iedereen haalt herinneringen op aan gezellige familiediners en onvergetelijke kerstmuziek, maar de melodie van Katies kindertijd was een stuk minder vrolijk. Maar sinds ze is verhuisd naar het dorpje Budbury aan de prachtige kust van Dorset, hebben Katie en haar zoontje een nieuwe familie gevonden. Een die bij elkaar is gebracht door de onverwachte wendingen van het lot en door de helende kracht van een stuk taart en een bakje troost bij het Duincafé.

Dit jaar zijn Katies nieuwe vrienden van plan om haar te verrassen met een kerstfeest om nooit te vergeten, en met een aantrekkelijke nieuweling in het dorp zou het zomaar kunnen dat Katies grootste droom werkelijkheid wordt.

Schrijver: Debbie Johnson
Oorspronkelijke titel: A gift from the Comfort Food Cafe
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022594346
Ebook: 9789402317695
Uitgever: Boekerij


Een huwelijk in het Duincafé

Het Duincafé maakt zich op voor een groot feest!

Het Duincafé maakt zich op voor een groots feest - een huwelijk! De enige die daar geen tijd voor lijkt te hebben is Auburn Longville. Tussen de zorg voor haar moeder, het intrekken bij haar zus en het runnen van de plaatselijke apotheek door, is het leven al druk genoeg - en het staat op het punt nog drukker te worden.

Tot haar grote schrik arriveert er iemand in het dorp die alles in de war kan schoppen. Iemand die ook haar nieuwe relatie met de beeldschone Finn Jensen in gevaar kan brengen. Het is de hoogste tijd voor Auburn om een bepaalde gebeurtenis uit het verleden eindelijk op te biechten.

Schrijver: Debbie Johnson
Oorspronkelijke titel: A wedding at the Comfort Food Cafe
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022596043
Ebook: 9789402319217
Uitgever: Boekerij