Boekenplank:
Kies

Boeken van Debbie Johnson

Debbie Johnson schrijft zowel romantische verhalen als fantasy en misdaadverhalen. Ze woont met haar gezin in Liverpool.

Meer over Debbie Johnson

Genre: Roman

Geboren: 1951

Verenigd Koninkrijk

Website: http://www.debbiejohnsonauthor.com/

Het Duincafé / The Comfort Food Cafe

  1. Zomer in het Duincafé - Summer at the Comfort Food Cafe
  2. Kerstmis in het Duincafé - Christmas at the Comfort Food Cafe
Het Duincafé / The Comfort Food Cafe

Gedetaileerd overzicht

Het Duincafé / The Comfort Food Cafe

Zomer in het Duincafé

In het Duincafé, gelegen op een winderige heuvel, wordt het heerlijkste eten geserveerd, zoals prachtig gebakken broden, kleurrijke salades en zorgvuldig bereide cupcakes. Voor zowel toeristen als locals is het bouwvallige café met uitzicht op het strand een baken van vrolijkheid, goed gezelschap en geborgenheid. Een plek als geen ander, een plek die vriendschap serveert en waar een hartelijk welkom altijd op de kaart staat.

Voor Laura Walker, weduwe en moeder van Lizzy en Nate, is de beslissing om haar tienerkinderen uit hun vertrouwde omgeving weg te rukken en een hele zomer lang in een klein kustplaatsje in Dorset te gaan wonen, niet makkelijk. Haar besluit valt bepaald niet goed bij haar kinderen, en ook haar eigen ouders denken dat ze gek is geworden. Maar haar nieuwe baan in het café, en de mensen die ze daar ontmoet, geven Laura de mogelijkheid weer zichzelf te leren zijn – en heel misschien ook weer lief te hebben.

Schrijver: Debbie Johnson
Oorspronkelijke titel: Summer at the Comfort Food Cafe
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022586198
Ebook: 9789402312539
Uitgever: Boekerij
Kerstmis in het Duincafé

In het Duincafé, gelegen op een winderige heuvel, wordt het heerlijkste eten geserveerd, zoals versgebakken broden, overvloedige salades en verrukkelijke cupcakes. Voor zowel toeristen als dorpelingen is het rommelige café met uitzicht op het strand een fijne plek vol vrolijkheid, gezelschap en geborgenheid. In het Duincafé is iedereen altijd hartelijk welkom!

Becca Fletcher heeft altijd een hekel gehad aan kerst, maar dit jaar ontkomt ze er niet aan. Haar zus Laura heeft haar namelijk uitgenodigd om de feestdagen met haar gezin in het Duincafé door te brengen. Becca’s verwachtingen? Lauwwarme chocolademelk en een marathon van flauwe kerstfilms.

Maar wat Becca niet weet, is dat het Duincafé een heel bijzondere plek is. Een plek waar gebroken harten kunnen helen, nieuwe liefdes ontstaan en waar kerstwonderen echt gebeuren, zelfs bij Becca.

Schrijver: Debbie Johnson
Oorspronkelijke titel: Christmas at the Comfort Food Cafe
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022586730
Ebook: 9789402312935
Uitgever: Boekerij