Boekenplank:
Kies
  • Home
  • V
  • Mireille Versteeg

Boeken van Mireille Versteeg

Mireille Versteeg studeerde film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht en is fulltime artiestenmanager. Na jaren voornamelijk als de manager van Guus Meeuwis te hebben gewerkt, heeft ze haar eigen bureau opgezet.

Meer over Mireille Versteeg

Genre: Roman

Geboorteland: Nederland


Overzicht

Binnen de lijntjes

Loes heeft totaal geen zin in een nieuwe relatie - zeker niet als het hele schoolplein kan meegenieten...

Loes Dekker is een net gescheiden, ietwat verstrooide moeder van een tweeling. Als ze aan het einde van de zomervakantie een weekend gaat kamperen met haar zoons ontmoet ze de aantrekkelijke Bart, die in niets lijkt op haar controlerende ex-man Erik. Loes verzet zich: ze is immers met haar zoons op vakantie en zeker niet uit op een nieuwe relatie. Bovendien verloopt de scheiding - op zijn zachtst gezegd - nogal stroef.

Ook is Loes, door de breuk tussen haar en Erik, het onderwerp van roddel en achterklap geworden op de school van haar kinderen. Een school in een wijk waar ze weliswaar is blijven wonen, maar waar ze zich allesbehalve op haar plek voelt tussen de succesvolle en bovenal rijke inwoners. Ze houdt vol, maar wil niet te veel opvallen, ook om Erik niet nog meer tegen de haren in te strijken. En dan is het niet zo handig dat de nieuwe gymleraar op school niemand minder is dan Bart...

Schrijver: Mireille Versteeg
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789022599075
Ebook: 9789402321203
Uitgever: Boekerij