Boekenplank:
Kies

Boeken van Camilla Sten

Camilla Sten studeert psychologie en publiceert ze met grote regelmaat in verschillende Zweedse dagbladen. Camilla is bekend om haar betrokkenheid bij tal van maatschappelijke vraagstukken. Samen met haar moeder - de auteur Viveca Sten - schreef ze een aantal succesvolle thrillerseries (onvertaald).

Meer over Camilla Sten

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1992

Geboorteland: Zweden


Overzicht

De verdwenen stad

Een klein Zweeds dorp in de jaren vijftig komt groot in het nieuws als de hele populatie van de stad zonder één aanwijzing verdwijnt. Het mysterie wordt niet opgelost en al snel raakt de gebeurtenis in vergetelheid.

Alice groeit op met een fascinatie voor deze wonderlijke gebeurtenis uit het verleden. Haar grootmoeder heeft haar het verhaal verteld. Zij verloor haar hele familie tijdens deze onverklaarbare verdwijning.

Als Alice volwassen is, verzamelt ze een groep vrienden met wie ze een documentaire over dit fenomeen wil maken. Met als doel: voor eens en altijd uitzoeken wat er echt is gebeurd. De groep vrienden is de eerste in vijftig jaar die deze vreemde ‘dodenstad’ bezoekt. Al beginnen ze daaraan te twijfelen als ze er eenmaal zijn.

Schrijver: Camilla Sten
Oorspronkelijke titel: Staden
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789045216645
Ebook: 9789045216454
Uitgever: Karakter

Gerelateerde schrijvers