Boekenplank:
Kies

Boeken van Peter Swanson

Meer over Peter Swanson

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1968

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Peter Swanson


Overzicht

  • Een verdiende dood - The kind worth killing
  • Het meisje met een klok als hart - The girl with a clock for a heart

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen verdiende dood
Tijdens een tussenstop op Heathrow ontmoet Ted een vrouw in een bar. Het klikt meteen, en na iets te veel cocktails vertelt Ted dat zijn vrouw hem onlangs heeft bedrogen. Hij verzucht dat hij haar wel zou kunnen vermoorden. De onbekende vrouw, Lily, antwoordt dat hij dat zeker moet doen, en dat ze hem daarbij wil helpen.

Thuis in Boston blijven Ted en Lily elkaar zien. Hun plannen om de perfecte moord te plegen worden steeds serieuzer, en Ted wordt langzaam verliefd op Lily. Wat hij niet weet is dat Lily een duister verleden verbergt: ze is geen onbekende met moord.

Maar ook Ted heeft een groot geheim dat hij niet kan onthullen. Kunnen ze elkaar vertrouwen? En van wie komt uiteindelijk het verraad?
Schrijver: Peter Swanson
Oorspronkelijke titel: The kind worth killing
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789023494096
Ebook: 9789023496090
Uitgever: Cargo
Het meisje met een klok als hart
Op een doodnormale vrijdagavond ziet George Foss de vrouw die twintig jaar geleden spoorloos uit zijn leven is verdwenen. Liana was zijn eerste grote liefde. Maar ze bleek een dubbelleven te leiden, en werd verdacht van een koelbloedige moord.

Opeens is ze terug in het leven van George, en ze heeft zijn hulp nodig. Een groep mannen is ervan overtuigd dat ze geld van hen heeft gestolen en ze zullen niet stoppen tot ze het weer in handen hebben.

George kan Liana geen hulp weigeren - dat heeft hij nooit gekund. De keuze die hij dan maakt stort hem in een levensgevaarlijke draaikolk van leugens, geheimen en verraad...

Schrijver: Peter Swanson
Oorspronkelijke titel: The girl with a clock for a heart
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789023488439
Ebook: 9789023485933
Uitgever: Cargo