Boekenplank:
Kies

Boeken van Courtney Walsh

Meer over Courtney Walsh

Genre: Roman (gelovige grondslag)

Verenigde Staten

Overzicht

  • Als je me nu zou zien - Things left unsaid
  • Kijk omhoog - Just look up

gedetailleerd overzicht

Overzicht

Als je me nu zou zien

Jeugdvriendinnen Lyndie en Elle ontmoeten elkaar na jaren weer wanneer Elle gaat trouwen. Maar dat het weerzien in hun geboorteplaats Sweethaven zo'n emotionele achtbaan teweeg zou brengen, daar hadden ze geen van beiden op gerekend. Allebei dragen ze geheimen en schuldgevoelens met zich mee die allemaal zijn terug te voeren naar één nacht, tien jaar geleden: de nacht waarin hun vriendin Cassie overleed.

Als Cassies ouders een herdenking voor Cassie organiseren, lopen de spanningen hoog op. De twee vriendinnen staan voor de keuze: de waarheid vertellen of voor altijd verder leven in de schaduw van Cassies dood.

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: Things left unsaid
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789029728669
Ebook: 9789029728676
Uitgever: Kok
Kijk omhoog

Kijk omhoog begint met een telefoontje...

Juist als interieurdesigner en workaholic Lane Kelley op het punt staat de promotie van haar dromen binnen te slepen, moet ze halsoverkop terug naar haar geboorteplaats. Haar broer heeft een ongeluk gehad en ligt in coma. Met haar telefoon en laptop binnen handbereik probeert Lane haar aandacht bij haar broer én haar werk te houden. Lanes familie kan dit niet begrijpen en confronteert haar met pijnlijke jeugdherinneringen.

En dan is er ook nog haar jeugdvriend Ryan. Als hij de muur die Lane heeft opgetrokken probeert te doorbreken, stuit hij op een afschuwelijk geheim uit het verleden. Lane en Ryan moeten de confrontatie aangaan met elkaar én met zichzelf. Maar misschien hebben ze alles al... en hoeven ze alleen nog maar omhoog te kijken.

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: Just look up
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789029729956
Ebook: 9789029729963
Uitgever: Kok
Gerelateerde schrijvers