Boekenplank:
Kies

Boeken van Courtney Walsh

Meer over Courtney Walsh

Genres: Christelijk, Roman

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Als je me nu zou zien - Things left unsaid

Terug naar het eiland / Nantucket Love Story

  1. Neem me met je mee - If for any reason

Harbor Pointe

  1. Kijk omhoog - Just look up
  2. Pak mijn hand - Just let go
  3. Vang me op - Just one kiss
  4. Dans met me - Just like home

E-books

  • Een duwtje in de rug - A match made at Christmas
Terug naar het eiland / Nantucket Love Story

gedetailleerd overzicht

OverzichtAls je me nu zou zien

Jeugdvriendinnen Lyndie en Elle ontmoeten elkaar na jaren weer wanneer Elle gaat trouwen. Maar dat het weerzien in hun geboorteplaats Sweethaven zo'n emotionele achtbaan teweeg zou brengen, daar hadden ze geen van beiden op gerekend. Allebei dragen ze geheimen en schuldgevoelens met zich mee die allemaal zijn terug te voeren naar één nacht, tien jaar geleden: de nacht waarin hun vriendin Cassie overleed.

Als Cassies ouders een herdenking voor Cassie organiseren, lopen de spanningen hoog op. De twee vriendinnen staan voor de keuze: de waarheid vertellen of voor altijd verder leven in de schaduw van Cassies dood.

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: Things left unsaid
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789029728669
Ebook: 9789029728676
Uitgever: Kok

Terug naar het eiland / Nantucket Love StoryNeem me met je mee

Emily Ackerman heeft de hele wereld gezien met het boekje vol adviezen van haar overleden moeder als leidraad. Helaas is dat boekje niet genoeg als ze terug moet naar Nantucket om het oude familiehuis op te knappen. Helemaal niet als haar lastige grootmoeder komt om een oogje in het zeil te houden.

En dan is er ook nog Hollis McGuire, haar buurjongen, die na een blessure teruggekeerd is naar het eiland en Emily’s hart op hol laat slaan. Kan ze haar moeders advies om haar hart te beschermen aan de kant schuiven en zich openstellen voor de liefde?

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: If for any reason
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029734493
Ebook: 9789029734509
Uitgever: Kok

Harbor PointeKijk omhoog

Kijk omhoog begint met een telefoontje...

Juist als interieurdesigner en workaholic Lane Kelley op het punt staat de promotie van haar dromen binnen te slepen, moet ze halsoverkop terug naar haar geboorteplaats. Haar broer heeft een ongeluk gehad en ligt in coma. Met haar telefoon en laptop binnen handbereik probeert Lane haar aandacht bij haar broer én haar werk te houden. Lanes familie kan dit niet begrijpen en confronteert haar met pijnlijke jeugdherinneringen.

En dan is er ook nog haar jeugdvriend Ryan. Als hij de muur die Lane heeft opgetrokken probeert te doorbreken, stuit hij op een afschuwelijk geheim uit het verleden. Lane en Ryan moeten de confrontatie aangaan met elkaar én met zichzelf. Maar misschien hebben ze alles al... en hoeven ze alleen nog maar omhoog te kijken.

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: Just look up
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789029729956
Ebook: 9789029729963
Uitgever: Kok
Pak mijn hand

Quinn Collins begint haar eigen bloemenwinkel in het plaatsje Harbor Pointe. Het is een droom die in vervulling gaat, maar in de praktijk blijkt het vooral heel hard werken. Er is een grondige verbouwing nodig en ondertussen neemt Quinn ook nog deel aan een prestigieuze bloemenwedstrijd, met haar afstandelijke moeder als jurylid. Als er iemand is aan wie Quinn wil bewijzen dat ze dit allemaal kan, is het haar moeder wel.

Olympisch skiër Gary Benson was niet van plan lang in Harbor Pointe te blijven. Maar wanneer hij onverwachts in een heftige ruzie belandt die ertoe leidt dat hij schade maakt, moet hij blijven om een taakstraf uit te voeren in de winkel van Quinn. Zij vindt hem roekeloos en arrogant, hij vindt haar een control freak. Langzaam leren ze elkaar beter kennen en gaan ze elkaar zelfs aardig vinden. Totdat Grady een onherstelbare fout maakt...

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: Just let go
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789029731010
Ebook: 9789029731027
Uitgever: Kok
Vang me op

Carly en Josh waren elkaars eerste liefde. Maar na de geboorte van hun zoontje Jaden ging het mis tussen hen. Josh verliet Harbor Pointe en liet Carly achter als alleenstaande moeder.

Wanneer Jaden zestien jaar later ernstig ziek wordt, besluit Josh terug te keren en er alles aan te doen om Jaden een kans te geven beter te worden… en om Carly te laten inzien dat hij nu een andere man is dan toen.

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: Just one kiss
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789029731430
Ebook: 9789029731447
Uitgever: Kok
Dans met me

De succesvolle ballerina Charlotte Page komt in het kustplaatsje Harbor Pointe wonen om de dansstudio van haar beste vriendin Julianna over te nemen, die kort daarvoor is overleden. Het verlies van haar vriendin is een zware klap voor Charlotte, maar ze geeft haar carrière graag op om Julianna’s droom voort te zetten.

Al snel loopt Charlotte Julianna’s broer Cole tegen het lijf. Sinds Coles hart is gebroken wil hij niets meer weten van de liefde. Kan Charlotte hem op andere gedachten brengen?

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: Just like home
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029732505
Ebook: 9789029732512
Uitgever: Kok

E-booksEen duwtje in de rug

Hayes McGuire ontdekt dat zijn tante de legendarische anonieme koppelaarster van Nantucket is. En wat nog erger is: hij krijgt de opdracht om voor haar in te vallen. Dit kan hij niet zonder Prudence, zijn beste vriendin... of is ze misschien toch meer dan dat?

* Als paperback verkrijgbaar onder de titel Laat liefde niet wachten (drie verhalen van drie verschillende schrijvers).

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: A match made at Christmas
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029733755
Ebook: 9789029734172
Uitgever: Kok

Gerelateerde schrijvers