Boekenplank:
Kies

Boeken van Courtney Walsh

Meer over Courtney Walsh

Genre: Roman

Verenigde Staten


Overzicht

  • Als je me nu zou zien - Things left unsaid

Harbor Pointe

  1. Kijk omhoog - Just look up
  2. Pak mijn hand - Just let go
  3. Vang me op - Just one kiss

gedetailleerd overzicht

OverzichtAls je me nu zou zien

Jeugdvriendinnen Lyndie en Elle ontmoeten elkaar na jaren weer wanneer Elle gaat trouwen. Maar dat het weerzien in hun geboorteplaats Sweethaven zo'n emotionele achtbaan teweeg zou brengen, daar hadden ze geen van beiden op gerekend. Allebei dragen ze geheimen en schuldgevoelens met zich mee die allemaal zijn terug te voeren naar één nacht, tien jaar geleden: de nacht waarin hun vriendin Cassie overleed.

Als Cassies ouders een herdenking voor Cassie organiseren, lopen de spanningen hoog op. De twee vriendinnen staan voor de keuze: de waarheid vertellen of voor altijd verder leven in de schaduw van Cassies dood.

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: Things left unsaid
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789029728669
Ebook: 9789029728676
Uitgever: Kok

Harbor PointeKijk omhoog

Kijk omhoog begint met een telefoontje...

Juist als interieurdesigner en workaholic Lane Kelley op het punt staat de promotie van haar dromen binnen te slepen, moet ze halsoverkop terug naar haar geboorteplaats. Haar broer heeft een ongeluk gehad en ligt in coma. Met haar telefoon en laptop binnen handbereik probeert Lane haar aandacht bij haar broer én haar werk te houden. Lanes familie kan dit niet begrijpen en confronteert haar met pijnlijke jeugdherinneringen.

En dan is er ook nog haar jeugdvriend Ryan. Als hij de muur die Lane heeft opgetrokken probeert te doorbreken, stuit hij op een afschuwelijk geheim uit het verleden. Lane en Ryan moeten de confrontatie aangaan met elkaar én met zichzelf. Maar misschien hebben ze alles al... en hoeven ze alleen nog maar omhoog te kijken.

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: Just look up
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789029729956
Ebook: 9789029729963
Uitgever: Kok
Pak mijn hand

Quinn Collins begint haar eigen bloemenwinkel in het plaatsje Harbor Pointe. Het is een droom die in vervulling gaat, maar in de praktijk blijkt het vooral heel hard werken. Er is een grondige verbouwing nodig en ondertussen neemt Quinn ook nog deel aan een prestigieuze bloemenwedstrijd, met haar afstandelijke moeder als jurylid. Als er iemand is aan wie Quinn wil bewijzen dat ze dit allemaal kan, is het haar moeder wel.

Olympisch skiër Gary Benson was niet van plan lang in Harbor Pointe te blijven. Maar wanneer hij onverwachts in een heftige ruzie belandt die ertoe leidt dat hij schade maakt, moet hij blijven om een taakstraf uit te voeren in de winkel van Quinn. Zij vindt hem roekeloos en arrogant, hij vindt haar een control freak. Langzaam leren ze elkaar beter kennen en gaan ze elkaar zelfs aardig vinden. Totdat Grady een onherstelbare fout maakt...

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: Just let go
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789029731010
Ebook: 9789029731027
Uitgever: Kok
Vang me op

Carly en Josh waren elkaars eerste liefde. Maar na de geboorte van hun zoontje Jaden ging het mis tussen hen. Josh verliet Harbor Pointe en liet Carly achter als alleenstaande moeder.

Wanneer Jaden zestien jaar later ernstig ziek wordt, besluit Josh terug te keren en er alles aan te doen om Jaden een kans te geven beter te worden… en om Carly te laten inzien dat hij nu een andere man is dan toen.

Schrijver: Courtney Walsh
Oorspronkelijke titel: Just one kiss
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789029731430
Ebook: 9789029731447
Uitgever: Kok

Gerelateerde schrijvers