Boekenplank:
Kies

Boeken van Catriona Ward

Catriona Ward is geboren in Washington, D.C., maar heeft zowel de Amerikaanse als de Engelse nationaliteit. Ze studeerde Engels aan St Edmund Hall, Oxford en Creatief schrijven aan de University of East Anglia.

Meer over Catriona Ward

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Het laatste huis

Er ligt iets begraven achter het laatste huis van de straat. Maar het is niet wat je denkt...

Ted Bannerman woont in het laatste huis aan de bosrand. Het is er wat eenzaam: zijn dochter Lauren is er niet altijd en verder heeft hij alleen zijn kat Olivia. Het is er ook wat onheilspellend, met de dichtgetimmerde ramen en de spiegels die Ted heeft moeten weghalen toen hij zichzelf er niet meer recht in kon aankijken. En dan zijn er nog de vreemde geluiden op de zolder, en datgene wat er achter het huis in het bos begraven ligt.

Dan krijgt de straat een nieuwe bewoonster. Eentje die bijzonder geïnteresseerd lijkt in Ted - en in een meisje dat jaren geleden in deze omgeving verdween.

Dit is het verhaal van een moordenaar. Van een gestolen kind. Van wraak. Dit is het verhaal van Ted, Lauren en Olivia, die in een doodgewoon huis aan het einde van een doodgewone straat wonen. Al deze dingen zijn waar. En toch zijn sommige ervan leugens. Want er ligt iets begraven achter het laatste huis aan de bosrand. Maar het is niet wat je denkt.

Schrijver: Catriona Ward
Oorspronkelijke titel: The last house on Needless Street
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022597248
Ebook: 9789402320046
Uitgever: Boekerij