Boekenplank:
Kies
 • Home
 • W
 • Suzanne Woods Fisher

Boeken van Suzanne Woods Fisher

Suzanne Woods Fisher was een freelance-schrijfster voor diverse tijdschriften voor ze zich ging wijden aan het schrijven van boeken. Inmiddels heeft ze vele bestsellers op haar naam staan. Ze was finaliste voor de Christy Award en de Carol Award.

Meer over Suzanne Woods Fisher

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Suzanne Woods Fisher


Overzicht

 • Anna's overtocht - Anna's crossing

De geheimen van Lancaster County / Lancaster County Secrets

 1. De beslissing - The choice
 2. Onverwacht - The waiting
 3. De ontdekking - The search

De herberg op Eagle Hill / Inn at Eagle Hill

 1. Waar wonderen gebeuren - The letters
 2. Op zoek naar antwoorden - The calling
 3. De onthulling - The revealing

Three Sisters Island

 1. Zomertij - On a summer tide
 2. Strandbries - On a coastal breeze
De geheimen van Lancaster County / Lancaster County Secrets
De herberg op Eagle Hill / Inn at Eagle Hill
Three Sisters Island

gedetailleerd overzicht

OverzichtAnna's overtocht

Duitsland, 1737. De Duitse Anna König wordt uitgekozen om de oversteek naar Amerika te maken. Aan boord van het schip ontmoet ze Bairn, de scheepstimmerman. De koppige Bairn vindt Anna en haar gezelschap maar naïeve boeren, totdat een serie gebeurtenissen hen, en vooral Anna, in een ander licht stelt.

Als een zelfzuchtige daad Anna in een levensgevaarlijke situatie brengt, ontdekt Bairn dat het geloof hem niet heeft losgelaten. Maar komt die ontdekking niet te laat?

Schrijver: Suzanne Woods Fisher
Oorspronkelijke titel: Anna's crossing
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789088653476
Uitgever: De Groot Goudriaan

De geheimen van Lancaster County / Lancaster County SecretsDe beslissing

Carrie Weaver en haar vriendje Solomon groeien op als Amish van de Oude Orde, maar ze raken vervreemd van de gewoonten en kijken reikhalzend uit naar de dag waarop ze de gemeenschap kunnen verlaten. Als Carries vader onverwacht overlijdt, ziet de toekomst er ineens heel anders uit. Hoe kan ze haar broertje achterlaten bij hun stiefmoeder?

Solomon ziet een carrière als honkballer voor zichzelf weggelegd en zet zijn plannen door. De jonge Carrie staat voor de beslissing van haar leven.

Schrijver: Suzanne Woods Fisher
Oorspronkelijke titel: The choice
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789088651946
Uitgever: De Groot Goudriaan
Onverwacht

Jorie King krijgt het vreselijke nieuws te verwerken dat haar verloofde, Benjamin Zook, is overleden. Heel onverwacht vindt ze troost en genegenheid bij zijn broer Caleb. Hun vriendschap groeit uit tot liefde en de toekomst lacht het paar toe. Er lijkt genezing te zijn voor hun gebroken harten.

Maar dan neemt haar leven opnieuw een dramatische wending. Kan Jorie erop vertrouwen dat God haar nieuw geluk schenkt?

Schrijver: Suzanne Woods Fisher
Oorspronkelijke titel: The waiting
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789088652363
Uitgever: De Groot Goudriaan
De ontdekking

Na een impulsieve actie ontvlucht Lainey O’Toole haar geboortedorp. Als haar auto het vijftien jaar later vlak bij het dorp begeeft, neemt ze een baantje bij de plaatselijke bakkerij aan, om geld te verdienen voor de reparatie.

In de bakkerij ontmoet ze veel oude bekenden. Een van hen is de 14-jarige Bess met wie ze het goed kan vinden. Als Lainey haar geheim aan Bess’ grootmoeder vertelt, besluit deze dat het tijd is om de waarheid te vertellen.

Schrijver: Suzanne Woods Fisher
Oorspronkelijke titel: The search
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789088652592
Uitgever: De Groot Goudriaan

De herberg op Eagle Hill / Inn at Eagle HillWaar wonderen gebeuren

Als de weduwe Rose Schrock haar Amish-boerderij ombouwt tot een Bed and Breakfast, verwacht ze dat dit weleens tot problemen zou kunnen leiden. Allereerst vanwege haar twistzieke schoonmoeder, maar ook afkeuring door de kerkgemeenschap.

Wat ze echter nooit verwacht had, is dat haar gasten van Arendsnest hun problemen met haar delen. Ze had ook nooit de vriendelijke hulp en ondersteuning van Galen King verwacht, haar stille en ruige buurman die paardentrainer is. Rose ontdekt dat liefde heel onverwacht kan opbloeien.

Schrijver: Suzanne Woods Fisher
Oorspronkelijke titel: The letters
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789064512193
Uitgever: Het Zoeklicht
Op zoek naar antwoorden

Het liefdesleven van Bethany Schrock is ontspoord, haar geloof hangt aan een zijden draad en de hete zomerdagen worden gevuld met het aanpakken van de rommel in het huis van vijf oudere Amish-zussen. Ze weet niet wat ze wil met haar leven. Maar wat Bethany wel weet, is dat ze het niet zal vinden in Stoney Ridge.

Dan haalt een nieuwe gast die in het Arendsnest verblijft haar over om vrijwilligerswerk te gaan doen voor een gemeenschappelijk project voor minderbedeelden. Hoewel Bethany er in eerste instantie weinig voor voelt, hervindt ze toch langzaam haar vreugde en voldoening. En dan is daar nog de aantrekkelijke, maar onmogelijke Jimmy Fisher die haar aandacht probeert te trekken met zijn knipogen en trucs.

Als iemand uit haar verleden opnieuw haar leven binnenwandelt, moet Bethany voor zichzelf een antwoord geven op de vraag: wat betekent het verleden voor de toekomst?

Schrijver: Suzanne Woods Fisher
Oorspronkelijke titel: The calling
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789064512315
Uitgever: Het Zoeklicht
De onthulling

Naomi King neemt een impulsief besluit om haar hart te volgen naar een voor haar onbekend terrein, waarmee ze alles wat haar dierbaar is in gevaar brengt. Als iemand erachter komt wat ze doet, zal dat haar zeker in de problemen brengen. Maar als het om Tobe Schrock gaat, gelooft Naomi dat het dat waard is.

Het komt tot een dieptepunt als een jonge vrouw in het Arendsnest arriveert met een geheel onverwachte boodschap voor Tobe en zijn familie. Samen met een gast in de herberg met een twijfelachtig talent en een genealoog die meer geïnteresseerd is in de hedendaagse Schrocks dan in de oude familiestamboom, stapelt het bewijs zich op dat er iets vreemds aan de hand is. Of een sinister persoon aan het werk is...

Schrijver: Suzanne Woods Fisher
Oorspronkelijke titel: The revealing
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789064512407
Uitgever: Het Zoeklicht

Three Sisters IslandZomertij

Soms doet liefde pijn - en soms kan het op de meest onverwachte manier genezen...

Camden Grayson houdt van haar uitdagende carrière, maar de rest van haar leven kan wel wat verbetering gebruiken. 'Doorgaan' is Cams lijfspreuk. Maar er is een verschil, benadrukken haar twee zussen, tussen iemand die doorgaat en iemand die gewoon doorgaat.

Het drukke leven van Cam komt tot stilstand wanneer haar vader een afgelegen eiland voor de kust van Maine koopt. Paul Grayson heeft een droom om het eiland nieuw leven in te blazen - een droom die ook het herenigen van zijn vervreemde dochters omvat. In de absolute veronderstelling dat vader gek geworden is, haasten de drie zussen zich naar het eiland. Tot Cams verrassing spreekt het rustige tempo van het eilandleven haar aan, evenals de lokale bevolking. Eén persoon in het bijzonder: Seth Walker, de sjofele onderwijzer op het eiland, die meer dan slechts een paar verrassingen herbergt.

Schrijver: Suzanne Woods Fisher
Oorspronkelijke titel: On a summer tide
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789064513299
Ebook: 9789064513305
Uitgever: Het Zoeklicht
Strandbries

Welkom terug op Three Sisters Island, waar het gezinsleven op de eerste plaats staat, waar vergeving wacht en een tweede kans mogelijk is...

Voor Madison Grayson is het leven goed. Ze is pas gediplomeerd als huwelijks- en gezinstherapeut en kan niet wachten om haar eigen praktijk op te starten. Ondanks het ongelukkige tekort aan geschikte vrijgezellen op het eiland - ze zijn allemaal te jong, te oud of te raar - heeft Maddie het gevoel dat ze eindelijk haar plekje gevonden heeft. Geen enkele paniekaanval in het afgelopen jaar. Niet één!

En dan komt plotseling Ricky O'Shea uit de lucht vallen. Letterlijk! Vanuit de heldere blauwe lucht! Ricky, de enige man ter wereld die ze nooit meer hoopte te zien - die haar aartsvijand is geweest van de kleuterschool af tot haar laatste dans op de middelbare school - zweeft aan een parachute, als een superheld, naar de stad, en landt op Boon Dock. Ricky O'Shea. Nu pastoor Rick, de nieuwe dominee op Three Sisters Island... Paniek!

Schrijver: Suzanne Woods Fisher
Oorspronkelijke titel: On a coastal breeze
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789064513695
Ebook: 9789064513701
Uitgever: Het Zoeklicht

Gerelateerde schrijvers