Boekenplank:
Kies
 • Home
 • Z
 • Cecily von Ziegesar

Boeken van Cecily von Ziegesar

Meer over Cecily von Ziegesar

Genres: Roman, Young Adult

Geboren: 1970

Geboorteland: Verenigde Staten


Gossip Girl

 1. Gemaakt voor elkaar - It had to be you (prelude)
 2. Gossip girl - Gossip girl
 3. We mailen! - You know you love me
 4. Ik wil alleen maar alles - All I want is everything
 5. Omdat ik het waard ben - Because I'm worth it
 6. Ik hou van lekker - I like it like that
 7. Ik wil jou voor altijd - You're the one that I want
 8. Er is geen betere - Nobody does it better
 9. Wat er ook gebeurt - Nothing can keep us together
 10. Altijd dichtbij - Only in your dreams
 11. Deel de passie - Would I lie to you
 12. Wie anders? - Don't you forget about me
 13. Ik kom altijd uit bij jou - I will always love you

Gossip Girl - The Next Generation

 1. Kus, kus, kus - Gossip Girl, The Carlyles
 2. Meer, meer, meer - You just can't get enough
 3. Ja, ja, ja - Take a chance on me

It Girl

 1. Schaamteloos - The it girl
 2. Goddelijk - Notorious
 3. Onweerstaanbaar - Reckless
 4. Verrukkelijk - Unforgettable
 5. Geliefd - Lucky
 6. Lekker - Tempted
 7. Verleidelijk - Infamous
 8. Aanbiddelijk - Adored
 9. Geraffineerd - Devious
 10. Klassiek - Classic

Gossip Girl

In de wereld van deze rijke New Yorkse tieners heeft de geheimzinnige Gossip Girl alle touwtjes in handen. Wie doet het met wie, wie is het rijkst en het meest populair, en wie neemt wie mee naar welk feestje?

Gossip Girl is te zien op Netflix. De geliefde boekenreeks waarop de populaire serie is gebaseerd, zit vol sappige roddels en drama. Ideaal voor iedere lezer die geen genoeg kan krijgen van Serena, Blair, Nate en Dan.

Gossip Girl - The Next Generation

Blair Waldorf en Serena van der Woodsen waren de heersende prinsessen van de Upper East Side. Maar daar komt nu verandering in! Wanneer de familie Waldorf gaat verhuizen, trekt de zestienjarige drieling Owen, Baby en Avery Carlyle in hun appartement. Zij staan garant voor veel onnavolgbare avonturen en sappige verhalen - en gelukkig is Gossip Girl erbij om alle geheimen door te vertellen...

Gossip Girl - The Next Generation

It Girl

Een serie vol jaloezie, intriges en gossip, met een vette knipoog naar het decadente leven van de jonge New Yorkse jetset. Sexy jongens, nieuwe intriges en meer heerlijke roddels brengen Jenny Humphrey (uit Gossip Girl) in grotere moeilijkheden dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Maar Jenny laat zich hierdoor niet tegenhouden: ze heeft er alles voor over om de It Girl te worden!

gedetailleerd overzicht

Gossip GirlGemaakt voor elkaar
Dit deel van de Gossip Girl-serie, dat zich afspeelt in het eerste jaar op Constance Billard, onthult alle geheimen van de hete en zwoele zomer waarin de intrigerende driehoeksverhouding tussen Blair, Serena en Nate begint.

Lees hoe Blair voor het eerst zoent met Nate, de werkelijke reden van Serena's vertrek naar het internaat en hoe de legendarische Gossip Girl-column begon. Mythen uit de eerste negen delen worden doorgeprikt. Wat je tot dusverre gelezen hebt, blijkt niet altijd te kloppen. Het blijft tenslotte Gossip Girl...
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: It had to be you (prelude)
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789025747671
Uitgever: Gottmer
Gossip girl

Wie, wat en waar is Gossip Girl?

Wie: Gossip Girl is anoniem, maar zij kent iedereen en houdt alles in de gaten. Ze publiceert haar roddels via internet en e-mail en duidt haar 'slachtoffers' slechts aan met initialen. Iedereen leest over zichzelf... en blijft vragen om meer!

Wat: Gossip Girl is Cecily von Ziegesars debuutroman, een gewaagd verhaal over een groep stadse tieners met veel geld. De 25-jarige auteur weet waar ze over schrijft: 'She walks the walk and talks the talk.'

Waar: Gossip Girl haalt haar roddels van een elitaire privéschool in New York City, bevolkt door tieners die alles hebben wat hun hartje begeert: rijkdom, status en het uiterlijk van hun dromen. Ze zijn sophisticated, werelds en kosmopolitisch. En ze hebben dezelfde sores als andere tieners: problemen met vrienden, ouders, seks, drugs, school en eten.

Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Gossip girl
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789025774912
Ebook: 9789025747251
Uitgever: Gottmer
We mailen!
De rijke, verwende tieners uit New York willen toegelaten worden op de beste, meest prestigieuze universiteiten van het land. Ze gooien al hun geld en charmes in de strijd om dat te bereiken. Op het liefdesvlak staat de wereld ook niet stil, en Gossip Girl houdt alles in de gaten...

Blair Waldorf wordt zeventien. En ze weet precies wat ze voor haar verjaardag wil...
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: You know you love me
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789025774929
Ebook: 9789025747329
Uitgever: Gottmer
Ik wil alleen maar alles

Stap in de wereld van Gossip Girl - kijk toe hoe wij ons bezondigen aan jaloezie en verraad, natuurlijk altijd tijdens de hotste party's in de gaafste clubs.

'Welkom aan de Upper East Side, New York, waar mijn vriendinnen en ik in gigantische, te gekke appartementen wonen, naar exclusieve privé-scholen gaan en al het heerlijks dat deze stad te bieden heeft uitbuiten.'

S en B hebben besloten om hun ruzie af te zoenen en het goed te maken, en dat werd tijd. Ik bedoel, hoe lang kun je kwaad blijven op iemand met wie je als kleuter in de zandbak hebt gespeeld? De vraag is, nu ze weer samen zijn, welke idiote plannen die twee hebben? Geloof mij, ik ben de eerste die erachter komt en jij de tweede. Je kan niet zeggen dat ik goed ben in het bewaren van geheimen.

Liefs,
Gossip Girl

Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: All I want is everything
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789025774936
Ebook: 9789025747282
Uitgever: Gottmer
Omdat ik het waard ben

Welkom aan de Upper East Side, New York, waar mijn vriendinnen en ik wonen in te gekke appartementen, naar school gaan (soms) en doen wat we willen (voortdurend).

Het is februari en de meeste steden zijn koud en grijs. Maar niet New York. Tenminste, niet mijn New York. Alle tentamens zijn achter de rug en het is tijd om wat stoom af te blazen. En de timing kan niet beter, want Fashion Week komt eraan, de tijd om je flink op te doffen en volledig los te gaan. En denk maar zo: hoe later het wordt, hoe sneller de dagen voorbijgaan...

Liefs,
Gossip Girl

Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Because I'm worth it
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789025774950
Ebook: 9789025747305
Uitgever: Gottmer


Ik hou van lekker

Het is lente!! En de liefde hangt in de lucht....Of is het de mix van Chanel No 9 en Gucci Rush? Blair trekt in bij Serena en ze zijn weer beste vriendinnen. Wil het dit keer wel lukken of zullen ze uiteindelijk elkaars nieuw geverfde haren eruit rukken? Nate is op het rechte (drugsvrije) pad met zijn gekke vriendin Georgie. En Vanessa? Is zij gespot in Barneys met een gozer in een Lacoste shirt??

Welkom aan de Upper East Side, New York, waar mijn vriendinnen en ik wonen in te gekke appartementen, naar school gaan (soms) en doen wat we willen (voortdurend).

Het is voorjaarsvakantie en tijd voor S en B om naar Sun Valley te vliegen, voor heerlijk àpres-skiën en dikke pret in de hot-tub. Jammer voor de paar arme zielen die in New York moeten blijven en stage lopen bij de aller-, aller-, allerhipste lui van de stad. In de sneeuw is N intussen helemaal de weg kwijt, en wie slaapt eigenlijk waar in dat enorme huis van G? Dus trek je met kasjmier gevoerde skilaarzen aan en kom lekker bij de haard zitten!

Liefs,
Gossip Girl

Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: I like it like that
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789025774943
Ebook: 9789025747275
Uitgever: Gottmer
Ik wil jou voor altijd

Iedereen is teruggekeerd van een weekje lol in Simi Valley. De post van de Ivy League beginnen door heel Fifth Avenue binnen te druppelen. Met de gedachte of ze wel aangenomen worden bij de school die ze willen, vergeet iedereen één belangrijke vraag: zal iedereen zijn diploma wel halen?

Welkom aan de Upper East Side, New York, waar mijn vriendinnen en ik wonen in te gekke appartementen, naar school gaan (soms) en doen wat we willen (voortdurend).

Vandaag krijgen we te horen of en waar we volgend jaar kunnen gaan studeren. Degenen die overal zijn toegelaten, doen bescheiden alsof ze dat nooit hadden verwacht; de mislukkelingen beweren dat het allemaal niet zo belangrijk is, ook al weten ze diep vanbinnen dat hun leven verpest is. Kortom, ik ruik ruzie! Maar na vandaag moeten we ons maar weer eens met iets echt belangrijks bezighouden: ons liefdesleven. Was deze dag maar alvast voorbij, dan werd het tenminste weer leuk! Veel succes, allemaal.

Liefs,
Gossip Girl

Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: You're the one that I want
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789025774967
Ebook: 9789025747299
Uitgever: Gottmer
Er is geen betere

Welkom aan de Upper East Side, New York, waar mijn vriendinnen en ik alles krijgen wat we willen - en iedereen. Er vandoor gaan met de laatste Marc Jacobs-tas of met het vriendje van je hartsvriendin is misschien niet zo netjes... maar wel lekker!

Het is lente, en onze levens zijn hotter dan ooit. We staan op het punt om naar de universiteit te gaan - tijd om te feesten dus! Nu B eindelijk haar maagdelijkheid heeft verloren aan N, kan ze niet wachten om het nog eens te doen (en nog eens). Maar zal de liefde tussen B en N standhouden? En mag B nu eindelijk naar Yale? Of knijpen N en S er stiekem tussenuit en laten ze B alleen in de stad? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: er hangt liefde in de lucht, en er zit een vreemd luchtje aan...

Liefs,
Gossip Girl

Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Nobody does it better
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789025747640
Ebook: 9789025747237
Uitgever: Gottmer
Wat er ook gebeurt

Het eindexamen is nu echt in zicht en dus zijn de dames van de Constance Billard School for Girls druk in de weer. Nee, niet met studeren, maar met het zoeken naar de juiste witte graduation dress van de hipste designer in New York. En met het zoeken naar het juiste vriendje uiteraard. Als dat betekent dat je het vriendje van je beste vriendin moet afpakken, dan moet dat maar. De mysterieuze Gossip Girl houdt alles in de gaten en maakt de sappige details wereldkundig op haar goedbezochte site.

Welkom aan de Upper East Side, New York, waar mijn vriendinnen en ik de royalty van onze privéscholen zijn. Onze diploma-uitreiking is natuurlijk maar een excuus om een vet feest te geven. Alsof we daar überhaupt een goede reden voor nodig hebben...

We zijn bijna klaar met highschool - voorgoed. Maar voor we naar de topuniversiteit van onze keuze gaan, is er genoeg dat ons bezighoudt. B treft S kussend aan in de douche... met N. Over stoom gesproken! Maar zelfs B kan zien dat N en S het hotste koppel ooit zijn, toch? Neuh... B staat klaar om de catwalk van de wraak te betreden, en ik heb kaartjes voor de eerste rij. Nu maar rustig achterover zitten en de show bekijken vanachter mijn oversized Chanel-zonnebril.

Je weet dat je van me houdt,
Gossip Girl

Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Nothing can keep us together
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789025747657
Ebook: 9789025747312
Uitgever: Gottmer
Altijd dichtbij

Eindelijk komen we te weten hoe het Blair vergaat bij haar Engelse Lord. Zal zij voorgoed haar New Yorkse jetsetleven vaarwel zeggen en intrekken bij lord Marcus? En heeft zij zich werkelijk verzoend met Serena, die de hoofdrol in 'Breakfast at Fred's' voor haar neus wegkaapte? Serena krijgt het nog lastig met die rol. En waarom geeft haar tegenspeler, de verrukkelijke sterspeler Thaddeus, weinig sjoege als zij toch heel nadrukkelijk toenadering zoekt? Je leest het allemaal, want Gossip Girl is, zoals je weet, altijd dichtbij!

Welkom aan de Upper East Side, New York, waar mijn vrienden en ik er alles aan doen om ons imago van feestbeesten en shopverslaafden hoog te houden. Je weet wie we zijn en je mag het best toegeven: je zou willen dat je bij ons hoorde.

Het is zomer en die saaie examens zitten er eindelijk op. De komende maanden zijn gereserveerd voor de goede dingen in het leven: liefde, seks, roem én schandalen. S kaapt voor de neus van B het coolste vakantiebaantje weg: de hoofdrol in Breakfast at Fred's. B heeft wel wat anders aan haar hoofd: Ze is haar stoere Engelse lord M nagereisd. Zal hij vol voor haar gaan? Het wordt een wilde en woelige zomer, daar is geen twijfel over mogelijk...

Je weet dat je van me houdt,
Gossip Girl

Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Only in your dreams
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789025747664
Ebook: 9789025747220
Uitgever: Gottmer


Deel de passie

Stap in de wereld van Gossip Girl, waar het normaal is dat je je espadrilles vanuit Spanje laat invliegen, de linnen zomerjurkjes niet aan te slepen zijn en jaloezie en verraad de ultieme zomeraccessoires zijn.

Tijd om je haar losjes op te steken en je Seven-jeans af te knippen - we gaan naar de Hamptons! S en B zijn nu de muzen van een superberoemde modeontwerper, die heel toevallig naast N's landgoed woont. Ik ben heel benieuwd of ze meer dan een kopje suiker komen halen bij de buurman...

Als er trouwens iemand bevangen raakt door zomerse hitte is het D wel. V en ik volgen zijn escapades op de voet. Ik houd je op de hoogte!

Je weet dat je van me houdt,
Gossip Girl

Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Would I lie to you
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789025747688
Uitgever: Gottmer
Wie anders?

Stap in de wereld van Gossip Girl... een wereld waarin je voor een eenvoudig afscheidsfeestje voor je tweehonderd beste vrienden het Metropolitan Museum afhuurt, en waar jaloezie en verraad altijd de eregasten zijn.

Laat de afscheidstranen maar achterwege, mensen, en geniet van alle geweldige eindfeesten! We gaan bijna studeren en 'pakken wie je pakken kan' is het motto voor deze laatste dagen. Iedereen zoent met iedereen - het lijkt wel nieuwjaarsnacht!

En wat gaat er gebeuren met al die geheimen die men tot nu toe voor zich heeft weten te houden? Ik ben in ieder geval van de partij om alles uit te zoeken, en één ding is zeker: ik kan moeilijk mijn mond houden!

Je weet dat je van me houdt,
Gossip Girl

Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Don't you forget about me
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789025748098
Uitgever: Gottmer
Ik kom altijd uit bij jou

Serena, Blair, Nate, Chuck en Dan - nu allemaal studenten - komen terug naar huis voor de kerstvakantie. Heeft het studentenleven hen veranderd? Wie doet het nog met elkaar en wie niet? En wat staat er te gebeuren nu ze voor het eerst weer bij elkaar zijn?

Gesetteld of niet, je valt toch gemakkelijk in het oude patroon, zeker als je je voormalige vlam tegen het lijf loopt.

Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: I will always love you
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789025750497
Uitgever: Gottmer

Gossip Girl - The Next GenerationKus, kus, kus
In deze geheel nieuwe Gossip Girl-serie volgen we de drie Carlyles en hun vrienden en vriendinnen, die allemaal in de prachtigste huizen wonen, exclusieve privéscholen bezoeken en New Yorks Upper East Side als hun persoonlijke speeltuin zien.

Liefs van Gossip Girl... Kus, kus, kus!

* Geschreven door Cecily von Ziegesar en Annabelle Vestry.
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Gossip Girl, The Carlyles
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789089900968
Uitgever: Arena
Meer, meer, meer
In hun eerste, opwindende week aan de Upper East Side in Manhattan heeft de Carlyle-drieling een verpletterende indruk gemaakt. Owen is Best Friends Forever met Rhys Sterling, maar wat zal er gebeuren als ze allebei vallen voor hetzelfde meisje? Baby heeft het vriendje van It-girl Jacqueline Laurent afgepakt en haar zusje Avery is goed op weg om Jacquelines plaats in te nemen als de nieuwe It-girl.

Jacqueline is op oorlogspad, en ze heeft nog maar één doel: de Carlyle-meisjes moeten zo gauw mogelijk hun Louis Vuitton-tassen inpakken en teruggaan naar waar ze vandaan komen. Is Manhattan groot genoeg voor zoveel drama?

Wij willen... Meer, meer, meer!

* Geschreven door Cecily von Ziegesar en Annabelle Vestry.
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: You just can't get enough
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789089901125
Uitgever: Arena
Ja, ja, ja
Owen, Avery en baby Carlyle beginnen zich echt thuis te voelen aan de Upper East Side. Owens geheim is uitgekomen en hij en Kelsey kunnen samen nog lang en gelukkig leven. Toch?

Avery staat helemaal klaar om haar plaats als Queen Bee in te nemen nu Kelsey stage gaat lopen bij Metropolitan Magazine. Als ze haar liefdesleven maar wat beter onder controle kon krijgen...

* Geschreven door Cecily von Ziegesar en Annabelle Vestry.
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Take a chance on me
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022553619
Uitgever: Boekerij

It GirlSchaamteloos
Jenny Humphrey (uit Gossip Girl) verruilt het Constance Billard college voor Waverly Academy, een elitaire kostschool in de landelijke buitenwijken van New York. Het is voor Jenny een fantastische kans om opnieuw te beginnen en iemand te worden die niet voortdurend in de problemen raakt of gênante fouten maakt.

Ze is vastbesloten om de godin van de campus te worden, maar haar goede voornemens worden gedwarsboomd doordat de rijke kids op Waverly zich niet laten hinderen door wat voor regels dan ook...

Sexy jongens, nieuwe intriges en meer heerlijke roddels brengen Jenny in grotere moeilijkheden dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Maar Jenny laat zich hierdoor niet tegenhouden: ze heeft er alles voor over om de It Girl te worden!
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: The it girl
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789069747958
Uitgever: Arena
Goddelijk
Jenny Humphrey is pas een week op Waverly Academy, en is nu al betrapt met het vriendje van haar kamergenoot (in bed!), heeft voor de ogen van de hele school een stripshow gegeven, en is tot overmaat van ramp op het matje geroepen door de schoolleiding.

Ze heeft nu al een flinke reputatie, net als Tinsley Carmichael, het populaire meisje dat vorig jaar van school werd gestuurd. Nu is Tinsley opeens weer terug op de campus, maar er kan er maar één de It Girl zijn!
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Notorious
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789069748047
Uitgever: Arena
Onweerstaanbaar
Al sinds Jenny Humphrey aankwam op Waverly Academy roddelt iedereen over haar - en over haar lichaam! Ze had al snel een oogje op de drie leukste jongens van de campus en lag in bed met de onweerstaanbare Easy, het vriendje van haar kamergenote Callie. Alle meiden hebben dit schooljaar zo hun eigen problemen, maar Jenny maakt er wel weer een heel grote puinhoop van...

Heel Waverly kijkt en fluistert. Met zulke wilde meiden kan er van alles gebeuren, maar er kan er maar één de It Girl zijn!
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Reckless
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789069748054
Uitgever: Arena
Verrukkelijk
Een nieuw jaar, een nieuwe school en daarmee dus óók een nieuwe Jenny. Al sinds Jenny aankwam op Waverly Academy - de kostschool voor de New Yorkse jetset - roddelt iedereen over haar en haar verrukkelijke lichaam.

Ze is nog altijd vastbesloten om het populairste meisje van de school te worden, maar dat gaat minder gemakkelijk dan ze van tevoren had gedacht. Al snel duiken er roddels uit haar verleden op, die haar een ander imago geven dan ze had gehoopt. En haar kamergenoten Tinsley, Brett en Callie werken ook al niet echt mee...

Heel Waverly kijkt en fluistert - afgewisseld met roddelrijke chatsessies en e-mailberichten. Met zulke wilde meiden kan er van alles gebeuren, maar er kan er maar één de It Girl zijn!
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Unforgettable
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789069748894
Uitgever: Arena
Geliefd
De populaire Jenny Humphrey houdt de gemoederen flink bezig op Waverly Academy, de elitekostschool in New York voor glamoureuze rijke kids, waar niemand zich iets van de regels aantrekt en lol maken een must is. Maar kan Jenny zich meten met haar kamergenoten Callie en Brett, en vooral met de beruchte Tinsley Carmichael?

Het is nog altijd slechts een kwestie van tijd voordat alle girlpower explodeert in een echte girlfight: het gaat erom wie Waverly's nieuwe it-girl wordt!
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Lucky
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789069749549
Uitgever: Arena


Lekker
Het regent non-stop op Waverly Academy, maar voor Jenny Humphrey is de wereld een en al zonneschijn. Er zijn twee weken voorbijgegaan sinds ze bijna van school werd gestuurd, en sindsdien is ze de nieuwe it-girl. Maar bij veel macht hoort ook veel verantwoordelijkheid - en nog meer problemen.

De meiden op Waverly Academy zijn allemaal even mooi, rijk en schaamteloos... maar er kan er maar één de it-girl zijn!
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Tempted
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789089900203
Uitgever: Arena
Verleidelijk
Toen Jenny Humphrey een misdaad bekende die ze niet had begaan - de brandstichting waardoor de Miller Farm volledig uitbrandde - dacht ze dat haar leven op Waverly Academy voorbij was. Maar als op het laatste moment blijkt dat ze toch niet wordt geschorst, is ze het gesprek van de dag. Iedereen wil weten wie Jenny heeft gered, en daarom maakt ze een plan: op het jaarlijkse gemaskerde bal voor Halloween zal ze onthullen wie haar geheime aanbidder is.

Callie Vernon weet wel wie haar prins op het witte paard is: Easy Walsh. Toen hij ontdekte dat zij en Tinsley Carmichael hebben geprobeerd Jenny van school te laten trappen, dumpte Easy haar ter plekke. Nu verkleedt Callie zich als Assepoester in de hoop zijn hart terug te winnen...

Iedereen hoopt op een sprookjesachtig einde. Maar er kan maar één it-girl zijn!
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Infamous
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789089900210
Uitgever: Arena
Aanbiddelijk
Iedereen op Waverly Academy heeft het druk met de voorbereidingen voor het jaarlijkse kerstfeest met pakjesavond. Maar het lijkt wel of de hele school zich aan het misdragen is! Het enige wat Brett wil is een rustige Kerstmis - en een kus van een zeker iemand onder de mistletoe. Jammer genoeg heeft Callie Vernon hetzelfde idee...

Tinsley Carmichael hoeft dit jaar geen cadeautje, ze wil alleen haar nieuwe vriendje Julian. Maar wat gebeurt er als ze in plaats daarvan een duister geheim uit zijn verleden ontdekt?

De kerstman weet precies of je lief bent geweest of stout... maar waarom zou je lief zijn als stout zijn zo veel leuker is?
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Adored
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789089900227
Uitgever: Arena
Geraffineerd
Jenny Humphrey loopt altijd tegen problemen aan. Wat gebeurt er deze keer met Jenny, Tinsley, and Callie op Waverly Academy?

In januari komt de nieuwe lichting studenten, en dat betekent: vers vlees! De campus van Waverly Academy staat op zijn kop door een beeldschone broer en zus. De lucht is vol van verliefdheid en de laatste roddels.

Alle meiden kwijlen bij de nieuwe it-guy, maar ze zouden beter uit moeten kijken want zijn zus heeft het slecht met hen voor. Er kan tenslotte maar één it-girl zijn!
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Devious
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022554067
Uitgever: Boekerij
Klassiek
Het is bijna Valentijnsdag. Er hangt liefde in de lucht... en in ieders mailbox. Elke jaar organiseert het computergenootschap van Waverley Academy de 'Perfect Match', een online zoektocht naar het perfecte paar, bestaande uit een van de Waverley Owls en hun voorbestemde zielsverwant.

Jennifer Humphrey is ervan overtuigd dat ze gekoppeld gaat worden aan haar zo goed als perfecte nieuwe vriendje, Isaac Dresden. Maar wanneer hij zich vreemd gaat gedragen, begint ze zich af te vragen of hij eigenlijk wel haar perfecte match is.

Wie zich in ieder geval geen zorgen hoeven te maken over de vraag of ze wel de ware hebben gevonden, zijn Brett en Tinsley. Isaacs zus Isla verstoort hun plannen meerdere malen en de twee vriendinnen zweren wraak te nemen. En Callie vraagt zich af of je niet gewoon twee 'soulmates' kan hebben aangezien ze niet kan kiezen tussen Easy en Brandon.

De Waverly Owls buigen zich over de eeuwenoude vraag: is alles geoorloofd als er liefde op het spel staat?
Schrijver: Cecily von Ziegesar
Oorspronkelijke titel: Classic
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789022556900
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers