Boekenplank:
Kies

Boeken van Kate Brian

Meer over Kate Brian

Genres: Roman, Young Adult

Pseudoniem (van): Emma Harrison, Kieran Scott

Geboren: 1974

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

 • 2 Vriendinnen, 1 ex en een droomprins - Fake boyfriend
 • Prinses platzak - The princess and the pauper

Privé / Private

 1. Privé - Private
 2. Verboden terrein - Invitation only
 3. Onkwetsbaar - Untouchable
 4. Bekentenissen - Confessions
 5. Rituelen - Inner circle
 6. Tradities - Legacy
 7. Ambitie - Ambition
 8. Onthullingen - Revelation

Privilege

 1. Privilege - Privilege
 2. Onheilspellende schoonheid - Beautiful disaster

gedetailleerd overzicht

Overzicht2 Vriendinnen, 1 ex en een droomprins
Lane en Vivi hebben het helemaal gehad met Shawn, het vriendje van Izzy. Hij is de enige op de wereld die hun slimme en zelfverzekerde vriendinnetje in een oogwenk kan veranderen in een complete puinhoop. Lane en Vivi besluiten actie te ondernemen voor Izzy zich weer in zijn onbetrouwbare omhelzing stort.

Met een paar muisklikken, creëren ze een MSN-profiel voor het ideale vriendje. Hij heeft dezelfde hobby's als Izzy en houdt van dezelfde programma's, boeken en films. De perfecte jongen voor Izzy om Shawn te vergeten. Helaas is hij niet echt...

Vivi's broertje Marshall is de drijvende kracht achter 'Brandon', maar als Izzy Brandon wil ontmoeten, kan Marshall natuurlijk niet voor hem doorgaan. Lane en Vivi houden daarom een auditie om Brandon te vinden (de superknappe Jonathan), die Izzy kan vergezellen naar het eindfeest. Alles is geregeld!

Maar dan wordt Vivi verliefd op Jonathan, Marshall is ervan overtuigd de ware te zijn voor Izzy, en alsof dat nog niet genoeg is, probeert Shawn Izzy terug te winnen voor het eindfeest. En dan gaat niets meer volgens plan...
Schrijver: Kate Brian
Oorspronkelijke titel: Fake boyfriend
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789047503941
Uitgever: Van Goor
Prinses platzak
Een prinses en een gewoon schoolmeisje lijken als twee druppels water op elkaar, maar verder kon het verschil niet groter zijn: Prinses Carina barst van het geld en kan geen stap verzetten zonder de pers op haar nek, Julia heeft alle vrijheid maar geen rode cent.

De volgende stap is snel gezet: Julia krijgt tienduizend dollar om voor één dag de taken van de prinses over te nemen. Al gauw zitten beide dames diep in de nesten!

Carina strandt na een popconcert ergens langs de snelweg en Julia wordt verliefd op Carina's verloofde Markus... De twee veroorzaken een enorm schandaal als ze zoenend worden betrapt door de roddelpers. Als Julia dan ook nog in Carina's plaats op het vliegtuig naar huis wordt gezet, is de ramp compleet.
Schrijver: Kate Brian
Oorspronkelijke titel: The princess and the pauper
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789025738372
Uitgever: Gottmer

Privé / PrivatePrivé
De vijftienjarige Reed Brennan krijgt een beurs voor de prestigieuze Easton Academy - haar gouden ticket om weg te komen van haar doodgewone leventje. Maar Reed komt erachter dat een toelating op Easton nog niet betekent dat ze er ook geaccepteerd wordt. Ze voelt zich een buitenstaander. Tot ze de Billings Girls ontmoet - de mooiste, intelligentste en meest zelfverzekerde meisjes van de campus. Ze hebben de macht in handen in een gemeenschap waar invloed vergankelijk, maar van onschatbare waarde is.

Reed is vastbesloten om één van hen te worden en ze gooit alles in de strijd om dat te bereiken. Al snel ontdekt ze dat de Billings Girls heel wat te verbergen hebben achter hun stiekeme feestjes, hun arrogantie en hun kasten vol designkleding. En ze zullen er alles aan doen om hun geheimen privé te houden. Reeds vriendje Thomas blijkt ook een geheim te hebben. Als Reed hem hiermee confronteert, komt hij opeens niet meer opdagen...
Schrijver: Kate Brian
Oorspronkelijke titel: Private
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789047502050
Uitgever: Van Goor
Verboden terrein
Aangenomen worden op de meest prestigieuze privéschool was niet genoeg voor Reed. Ze heeft elke regel ervoor moeten breken, maar ze heeft het onmogelijke weten te bereiken: Reed is een Billings Girl geworden. Bij die nieuwe status horen respect, jaloezie en niet te vergeten de feestjes!

Reed vergeet bijna haar bezorgdheid om de verdwijning van Thomas, want de Legacy komt er ook nog aan - hét feest van New York City, waar je alleen binnenkomt met een speciale uitnodiging. Het gerucht gaat dat Thomas daar voor het eerst weer zal verschijnen sinds hij van school verdwenen is. Maar Thomas komt helemaal niet opdagen, terwijl Reed zich daar zo op had verheugd. De volgende ochtend vroeg staan er allemaal politieauto's op de campus. Thomas is gevonden...
Schrijver: Kate Brian
Oorspronkelijke titel: Invitation only
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789047502081
Uitgever: Van Goor
Onkwetsbaar
Reeds vriendje Thomas is dood. Niemand weet hoe het gebeurd is en iedereen zit achter de waarheid aan. Of toch niet?

Het leven op Easton Academy is niet meer wat het was. Taylor leeft op antidepressiva, Kiran grijpt wel erg vaak naar de fles, Noelle lijkt zelfs aardig te zijn geworden en Reed is door de dood van Thomas behoorlijk de draad kwijt. Toch raakt ze onder de indruk van Thomas' beste vriend, Josh. Reed staat zichzelf de gevoelens niet toe, maar als de vakantie aanbreekt en blijkt dat zij en Josh de enigen zijn die op de campus blijven, kunnen ze hun gevoelens voor elkaar niet langer verbergen. Reed beleeft de meest avontuurlijke romance die ze zich ooit had kunnen voorstellen.

Maar ondertussen begint Josh te lijken op de hoofdverdachte in de zaak naar de moord op Thomas Pearson en Reeds perfecte leventje begint langzamerhand uiteen te vallen. Iedereen raakt steeds meer overtuigd van Josh' schuld en Reed begint dingen te vermoeden waar ze niet aan wil denken...
Schrijver: Kate Brian
Oorspronkelijke titel: Untouchable
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789047508090
Uitgever: Van Goor
Bekentenissen
Reed Brennan kwam naar de elitaire Easton Academy om een nieuw leven te beginnen. Haar droom leek uit te komen: ze woonde in het exclusieve Billings House, was vrienden met de populaire Billings Girls en had een relatie met superhottie Thomas. Maar Thomas bleek anders te zijn dan hij zich voordeed, verdween en werd gevonden... dood. Alsof dat nog niet verwarrend genoeg was, werd Reeds nieuwe vriendje Josh gearresteerd voor de moord op Thomas.

Nu is iedereen weer druk met de dagelijkse dingen: stiekeme dates in het jongenshuis 's nachts, of kasjmier warm genoeg is voor de herfst en of je naar Londen of Barcelona gaat met Thanksgiving. Iedereen, behalve Reed. Zij is er heilig van overtuigd dat Josh onschuldig is, wat betekent dat Thomas' moordenaar nog vrij rondloopt. Het is aan Reed zelf om de waarheid te ontdekken. Maar hoe dieper ze graaft, hoe meer geheimen ze opdiept en hoe dichter ze in de buurt komt van die ene, alles onthullende bekentenis. Als ze dan nog in leven is...
Schrijver: Kate Brian
Oorspronkelijke titel: Confessions
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789047508106
Uitgever: Van Goor
Rituelen
Reed Brennan kwam naar de elitaire Easton Academy om een nieuw leven te beginnen. Maar ze kreeg te maken met leugens, bedrog, chantage, en... moord.

Gelukkig zijn de moordenaars gepakt en is de nachtmerrie voorbij. De oude Billings Girls zijn weg. Met het nieuwe schooljaar voor zich is Reed vastbesloten om een frisse start te maken. Als de rector aankondigt dat de Billings-ontgroeningstraditie verboden wordt, is Reed opgelucht. Haar eigen ontgroening bezorgt haar nog steeds nachtmerries. Ze verwelkomt de nieuwe regels en de zes nieuwe meisjes die het schoolbestuur voor het Billings House heeft uitgekozen.

Billings Girl van het eerste uur Cheyenne Martin vindt de veranderingen een belediging voor de Billings-geschiedenis. Ze zweert dat alles zal blijven zoals het altijd geweest is, al moet ze daarbij over lijken gaan...
Schrijver: Kate Brian
Oorspronkelijke titel: Inner circle
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789047512622
Uitgever: Van Goor


Tradities
Het Billings House heeft een nieuwe voorzitter nodig, en wie kan dat beter zijn dan Reed Brennan, de ultieme Billings Girl? Als voorzitter heeft Reed opeens meer macht dan ze ooit kon bedenken. Ze heeft toegang tot geheime informatie en er gaan deuren voor haar open die voor anderen gesloten blijven. Haar belangrijkste wapen is het Billings-netwerk van machtige oud-studentes die te allen tijde voor haar klaarstaan.

Wanneer de studenten erachter komen dat Easton als enige particuliere school niet is uitgenodigd voor het prestigieuze en ultra-exclusieve Legacy-feest, richt iedereen zich tot Reed. Zij moet ervoor zorgen dat Easton weer op de lijst komt te staan, maar hoe?
Schrijver: Kate Brian
Oorspronkelijke titel: Legacy
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789047512639
Uitgever: Van Goor
Ambitie
Reed Brennan wist dat er veel zou veranderen toen ze voorzitter werd van het exclusieve Billings House. Maar Reed had er niet op gerekend om gedumpt te worden door haar vriendje Josh én verantwoordelijk gehouden te worden voor het afbranden van het oudste gebouw van Easton Academy. En nu wil het schoolbestuur tot overmaat van ramp het Billings House sluiten. Voorgoed.

Als voorzitter is het Reeds taak om het Billings House te redden. Ze wil de directrice van Easton inpalmen en organiseert een speciale benefietavond in New York. Iedereen is op zoek naar een date. Nu Reed weer single is, staan de knapste jongens voor haar in de rij. Reed heeft zich nog nooit zo populair gevoeld. Maar dan duikt de politie op met vragen over de dood van Cheyenne Martin. De stemming slaat al snel om. Eén ding wordt duidelijk: iemand wil het Billings House en Reed ten val brengen en zal alles doen om dit voor elkaar te krijgen...

Intriges, chantage en moord tegen de fascinerende wereld van een privéschool, gecombineerd met een vleugje romantiek. Macht heeft gruwelijke kanten...
Schrijver: Kate Brian
Oorspronkelijke titel: Ambition
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789047516804
Uitgever: Van Goor
Onthullingen
Reed Brennan voelt zich niet meer thuis op Easton Academy. Maanden na het overlijden van haar vriendin Cheyenne wordt bekend dat ze is vermoord. Steeds meer beschuldigende vingers wijzen richting Reed. Zij lijkt het meest geprofiteerd te hebben van Cheyennes dood. Vlak na de moord kreeg zij immers de leiding over het Billings House. De andere Billings Girls keren zich één voor één tegen haar.

Reed wil niets liever dan haar oude leventje terugwinnen. Er is maar één manier om dat voor elkaar te krijgen: ze moet de werkelijke moordenaar van Cheyenne vinden. Terwijl Reed zich dieper en dieper ingraaft in Cheyennes verleden, ontdekt ze steeds meer geheimen. Maar geheimen onthullen is helaas niet zonder gevaar...
Schrijver: Kate Brian
Oorspronkelijke titel: Revelation
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789047516811
Uitgever: Van Goor

PrivilegePrivilege
De meeste meiden hebben veel over voor een leven vol luxe. Maar sommigen gaan wel heel ver...

Ariana Osgood was één van de populairste meiden op de prestigieuze Easton Academy, tot ze gearresteerd werd voor de moord op Thomas Pearson.

Al twee jaar lang zit ze vast in de Brenda T. Trumbull Gevangenis voor Vrouwen, broedend op een plan. Een ontsnappingsplan; weg uit de gevangenis en terug naar haar oude luxe leventje. En Ariana doet alles om haar zin te krijgen...
Schrijver: Kate Brian
Oorspronkelijke titel: Privilege
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789047516538
Uitgever: Van Goor
Onheilspellende schoonheid
Na haar ontsnapping uit de jeugdgevangenis heeft Ariana weer een moord gepleegd. Ditmaal om haar oude, bevoorrechte leven terug te krijgen. Met een nieuwe naam en een ander uiterlijk neemt ze de plaats in van haar slachtoffer op Atherton-Pryce Hall, een exclusieve school net buiten D.C. Daar voelt ze zich thuis.

Alles loopt op rolletjes: ze is ingedeeld bij de elite-lessen, flirt met haar teamleider en heeft populaire vriendinnen om mee te roddelen. Dan duikt er iemand op uit haar verleden die haar fijne, nieuwe leven in gevaar brengt. Hoever zal Ariana gaan om dat te behouden?
Schrijver: Kate Brian
Oorspronkelijke titel: Beautiful disaster
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789047516545
Uitgever: Van Goor