Boekenplank:
Kies

Boeken van Tessa Bailey

Meer over Tessa Bailey

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Tessa Bailey


Overzicht

  • De make-over - Fix her up

De zusjes Bellinger / Bellinger Sisters

  1. Een zomer vol verrassingen - It happened one summer
  2. Aan het lijntje - Hook, line, and sinker
Overzicht
De zusjes Bellinger / Bellinger Sisters

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe make-over

Georgies familie heeft een goedlopend renovatiebedrijf, maar tot verdriet van haar ouders heeft zij besloten een ander pad te kiezen. Zij organiseert kinderpartijtjes en verjaardagsfeestjes en maakt anderen graag aan het lachen. En... ze is vastbesloten om een vrouw van de wereld te worden!

Stap 1: een nieuwe opzet voor het bedrijf (een website die iets minder oubollig is, misschien?)

Stap 2: een heel nieuwe garderobe (en leggings zijn ook gewoon broeken)

Stap 3: snel de ‘looks’ aanpakken (doen mensen nog aan ontharen?)

Stap 4: de markt op! (en stop met die verliefdheid op Travis Ford!)

Je leven opnieuw inrichten betekent ook de waarheid onder ogen zien: Georgie heeft al in eeuwen geen date meer gehad. En wie is er nu beter geschikt om haar imago op te vijzelen dan de plaatselijke sportheld en favoriet van de roddelbladen?

Tijd voor actie!

Schrijver: Tessa Bailey
Oorspronkelijke titel: Fix her up
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789045216102
Ebook: 9789045216201
Uitgever: Karakter

De zusjes Bellinger / Bellinger SistersEen zomer vol verrassingen

Piper is een hippe, verwende influencer en partygirl. Ze is ook een klein beetje losgeslagen. Wanneer een avondje feesten uit de hand loopt en Piper in de gevangenis belandt, besluit haar stiefvader dat het genoeg is geweest. Hij stuurt haar zonder geld naar een havenstadje om daar de kroeg van haar overleden vader te runnen.

Daar ontmoet ze al snel de stugge Brendan. Hij weet zeker dat de verwende Piper het nog geen week in Westport vol kan houden. Maar Piper is vastberaden om haar stiefvader en de knappe Brendan, die haar hart steeds verder verovert, het tegendeel te bewijzen.

Schrijver: Tessa Bailey
Oorspronkelijke titel: It happened one summer
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021464206
Uitgever: Volt
Aan het lijntje

Fox Thornton heeft een (terechte) reputatie als zorgeloze flirt. Vrijwel elke vrouw die hij tegenkomt valt al snel voor zijn sexy looks en nonchalante charme. Dan ontmoet hij Hannah Bellinger. Ze is totaal ongevoelig voor zijn charmes, maar ze lijkt hem wel heel… aardig te vinden? En wil vrienden met hem zijn? Zoiets heeft hij nog nooit meegemaakt.

Als Hannah voor werk een tijdje in de stad is, trekt ze tijdelijk in bij Fox, in zijn logeerkamer. Hannah heeft een crush op haar collega, en succesvolle versierder Fox helpt haar met wat praktische tips om zijn aandacht te trekken.

Hoe meer tijd de twee samen doorbrengen, hoe meer ze voor elkaar beginnen te vallen. Maar Hannah wil meer zijn voor Fox dan alleen een verovering. En voor Fox wordt het steeds lastiger om een vrouw waar hij verliefd op begint te worden te helpen bij het versieren van een ander. Kan hij Hannah laten zien dat hij echt om haar geeft, en zorgen dat ze voor hem kiest?

Schrijver: Tessa Bailey
Oorspronkelijke titel: Hook, line, and sinker
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021464060
Uitgever: Volt

Gerelateerde schrijvers