Boekenplank:
Kies

Boeken van Tessa Bailey

Meer over Tessa Bailey

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Tessa Bailey


Overzicht

  • De make-over - Fix her up
  • Window shopping - Window shopping

De zusjes Bellinger / Bellinger Sisters

  1. Een zomer vol verrassingen - It happened one summer
  2. Aan het lijntje - Hook, line, and sinker

Line of Duty

  1. Alleen voor jou - Protecting what's his
  2. Alleen voor ons - Protecting what's theirs
  3. Alleen voor haar - His risk to take
De zusjes Bellinger / Bellinger Sisters

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe make-over

Georgies familie heeft een goedlopend renovatiebedrijf, maar tot verdriet van haar ouders heeft zij besloten een ander pad te kiezen. Zij organiseert kinderpartijtjes en verjaardagsfeestjes en maakt anderen graag aan het lachen. En... ze is vastbesloten om een vrouw van de wereld te worden!

Stap 1: een nieuwe opzet voor het bedrijf (een website die iets minder oubollig is, misschien?)

Stap 2: een heel nieuwe garderobe (en leggings zijn ook gewoon broeken)

Stap 3: snel de ‘looks’ aanpakken (doen mensen nog aan ontharen?)

Stap 4: de markt op! (en stop met die verliefdheid op Travis Ford!)

Je leven opnieuw inrichten betekent ook de waarheid onder ogen zien: Georgie heeft al in eeuwen geen date meer gehad. En wie is er nu beter geschikt om haar imago op te vijzelen dan de plaatselijke sportheld en favoriet van de roddelbladen?

Tijd voor actie!

Schrijver: Tessa Bailey
Oorspronkelijke titel: Fix her up
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789045216102
Ebook: 9789045216201
Uitgever: Karakter
Window shopping

Stella is op zoek naar een frisse sart. Verliefd worden op haar nieuwe baas is niet de bedoeling...

Stella is op weg naar huis en loopt langs het grote warenhuis Vivant. Het is twee weken voor Kerstmis, en overal in New York zijn de etalages feestelijk versierd met lichtjes, nepsneeuw en rendieren. Vivant heeft ook een kerstetalage, en die is zo bizar dat Stella niet anders kan dan even vol verbijstering blijven kijken.

Dan wordt ze aangesproken door een knappe man genaamd Aiden. Hij vraagt haar wat ze van de etalage vindt. Stella geeft hem haar ongezouten mening, waar Aiden hard om moet lachen. Hij blijkt de grote baas van het warenhuis te zijn, en neemt Stella aan als de nieuwe ontwerper van de etalages.

De twee moeten veel samenwerken, maar zijn complete tegenpolen. Hij is extravert en altijd vrolijk, zij is een introverte pessimist die heel moe wordt van zijn eindeloze enthousiasme. Ondanks die tegenstellingen voelen ze zich toch tot elkaar aangetrokken. Maar twee zo totaal verschillende types, kan dat wel werken, of is daar een kerstwonder voor nodig?

Schrijver: Tessa Bailey
Oorspronkelijke titel: Window shopping
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021486994
Uitgever: LoveBooks

De zusjes Bellinger / Bellinger SistersEen zomer vol verrassingen

Piper is een hippe, verwende influencer en partygirl. Ze is ook een klein beetje losgeslagen. Wanneer een avondje feesten uit de hand loopt en Piper in de gevangenis belandt, besluit haar stiefvader dat het genoeg is geweest. Hij stuurt haar zonder geld naar een havenstadje om daar de kroeg van haar overleden vader te runnen.

Daar ontmoet ze al snel de stugge Brendan. Hij weet zeker dat de verwende Piper het nog geen week in Westport vol kan houden. Maar Piper is vastberaden om haar stiefvader en de knappe Brendan, die haar hart steeds verder verovert, het tegendeel te bewijzen.

Schrijver: Tessa Bailey
Oorspronkelijke titel: It happened one summer
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021464206
Ebook: 9789021464220
Uitgever: Volt
Aan het lijntje

Fox Thornton heeft een (terechte) reputatie als zorgeloze flirt. Vrijwel elke vrouw die hij tegenkomt valt al snel voor zijn sexy looks en nonchalante charme. Dan ontmoet hij Hannah Bellinger. Ze is totaal ongevoelig voor zijn charmes, maar ze lijkt hem wel heel… aardig te vinden? En wil vrienden met hem zijn? Zoiets heeft hij nog nooit meegemaakt.

Als Hannah voor werk een tijdje in de stad is, trekt ze tijdelijk in bij Fox, in zijn logeerkamer. Hannah heeft een crush op haar collega, en succesvolle versierder Fox helpt haar met wat praktische tips om zijn aandacht te trekken.

Hoe meer tijd de twee samen doorbrengen, hoe meer ze voor elkaar beginnen te vallen. Maar Hannah wil meer zijn voor Fox dan alleen een verovering. En voor Fox wordt het steeds lastiger om een vrouw waar hij verliefd op begint te worden te helpen bij het versieren van een ander. Kan hij Hannah laten zien dat hij echt om haar geeft, en zorgen dat ze voor hem kiest?

Schrijver: Tessa Bailey
Oorspronkelijke titel: Hook, line, and sinker
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021464060
Ebook: 9789021464077
Uitgever: Volt

Line of DutyAlleen voor jou

Hoelang kan ze de waarheid voor haar knappe buurman blijven verbergen?

Ginger Peet wil samen met haar tienerzusje Willa uit hun vervelende thuissituatie ontsnappen. Als de kans zich voordoet vertrekken de zussen zonder ook maar een berichtje achter te laten naar Chicago. In hun nieuwe appartement vinden ze eindelijk het fijne thuis waar ze altijd op hoopten.

Dan ontmoet Ginger de nieuwe buurman, Derek, die haar met zijn knappe gezicht en intense blik doet smelten. Zijn welkom is niet erg warm, maar ondanks zijn bruuske voorkomen valt Derek als een blok voor de onweerstaanbare Ginger. Ondanks de intense wederzijdse aantrekkingskracht houdt Ginger Derek op afstand: ze durft mannen niet dichtbij te laten komen. En Derek al helemaal niet - hij is een politieagent. Daardoor vormt hij een gevaar voor Ginger en Willa. Wat als hij erachter komt dat Ginger niet de officiële voogd van Willa is? Of dat Ginger de verhuizing naar Chicago heeft gefinancierd met gestolen geld?

Derek krijgt maar geen hoogte van Ginger, maar een ding weet hij zeker: ze is van hem.

Schrijver: Tessa Bailey
Oorspronkelijke titel: Protecting what's his
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789021469348
Uitgever: LoveBooks
Alleen voor ons

Ginger Peet heeft er geen seconde spijt van gehad dat ze Nashville is ontvlucht met haar zusje en hun levensgrote standbeeld van Dolly Parton. Nu woont ze in Chicago, en is ze dolverliefd op de knappe en dominante politieagent Derek Tyler, die haar graag - grondig en verrukkelijk - ervan wil overtuigen dat ze van hem is.

Dan raakt Derek verwikkeld in een nieuwe zaak die zijn leven in gevaar brengt. Om Ginger te beschermen, houdt Derek haar daarom plotseling en zonder uitleg op afstand. Ginger begrijpt niet wat er gebeurt, en waarom Derek zonder iets te zeggen van haar wegtrekt. En dat terwijl ze net onverwacht nieuws heeft gekregen, wat ze eigenlijk graag met Derek zou moeten delen.

Kan Derek de zaak oplossen voordat hij Ginger voor altijd kwijt is?

* Alleen voor ons is een kort vervolg op Alleen voor jou. Alleen voor jou eerst lezen wordt sterk aangeraden!

Schrijver: Tessa Bailey
Oorspronkelijke titel: Protecting what's theirs
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789021475677
Uitgever: LoveBooks
Alleen voor haar

Hoeveel heeft hij ervoor over om het meisje van zijn dromen niet te verliezen?

Rechercheur Troy Bennett had bij de afdeling moordzaken van Chicago de reputatie dat hij altijd alle touwtjes in handen had. Tot de avond dat zijn partner om het leven kwam. Om aan zijn verdriet te ontsnappen, laat Troy zich overplaatsen naar New York.

Bij een borrel met zijn nieuwe collega’s ontmoet hij Ruby Elliott. Ruby is bloedmooi, roekeloos en kan gevaarlijk goed biljarten, waarmee ze mannen graag geld aftroggelt. Troy weet dat hij haar beter kan vermijden, maar de verleiding is té groot. Hij wil haar veroveren.

Dan ontdekt Troy dat Ruby indirect betrokken is bij zijn grote nieuwe zaak bij de NYPD. Dat betekent dat hun relatie haar direct in levensgevaar brengt. Troy is doodsbang weer iemand te verliezen. Zal hij haar wegduwen in de hoop haar te beschermen, of neemt hij de roekeloze beslissing om voor haar te gaan vechten?

Schrijver: Tessa Bailey
Oorspronkelijke titel: His risk to take
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789021475660
Uitgever: LoveBooks

Gerelateerde schrijvers