Boekenplank:
Kies

Boeken van Katee Robert

Meer over Katee Robert

Genres: Fantasy / SF, Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Katee Robert


Dark Olympus

  1. Neon goden - Neon gods
  2. Fatale beloftes - Electric idol

gedetailleerd overzicht

Dark OlympusNeon goden

Iedereen dacht dat hij een mythe was...

Persephone, knappe socialite en lievelingetje van de roddelbladen, wil niets liever dan de ultramoderne stad Olympus ontvluchten en opnieuw beginnen, ver verwijderd van de achterbakse politieke intrige. Maar dit plan valt in duigen wanneer haar moeder haar hand aan Zeus belooft, de gevaarlijkste en machtigste man van Olympus.

Persephone ziet maar één uitweg: vluchten naar de verboden onderstad en een deal sluiten met de levensgevaarlijke Hades, de man waarvan iedereen dacht dat hij een mythe was. Hij belooft haar te beschermen, maar alles heeft een prijs...

Schrijver: Katee Robert
Oorspronkelijke titel: Neon gods
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021463285
Ebook: 9789021463292
Uitgever: Volt
Fatale beloftes

Eros is een adembenemend mooie man. Hij is ook levensgevaarlijk...

Eros is de zoon en rechterhand van Aphrodite. Hij lost al haar vuile klusjes op, zonder zich ooit schuldig te voelen over wat hij doet. Aphrodite wil wraak nemen op Demeter, dus krijgt Eros gruwelijke instructies. Hij moet Psyche, de dochter van Demeter, uit de weg ruimen.

Eros heeft wel ervaring met dat soort klussen, dus zet hij een val en lokt Psyche daarin. Wanneer het erop aankomt, kan hij zich er toch niet toe zetten om haar iets aan te doen. Hij weet niet waarom, maar Psyche raakt hem, en hij wil haar beschermen. Hij weet dondersgoed dat Aphrodite het nooit zal accepteren dat hij Psyche wil sparen.

Eros ziet maar één oplossing om het leven van Psyche te redden: hij trouwt met haar. Zo zijn ze allebei in ieder geval even beschermd tegen de dodelijke intriges van Olympus. Psyche neemt zich voor om Eros het leven zo zuur mogelijk te maken totdat ze uit deze chaos bevrijd is. Maar de grenzen tussen goed en kwaad en vijand en vriend vervagen, en Psyche beseft dat ze haar hart alsnog aan het kwijtraken is.

Schrijver: Katee Robert
Oorspronkelijke titel: Electric idol
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021471099
Uitgever: Volt