Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Carina Bergfeldt

Boeken van Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldt is journalist, reporter, columnist en schrijver.

Meer over Carina Bergfeldt

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1980

Geboorteland: Zweden


Anna Eiler

  1. De moord op mijn vader - Fadersmord
  2. Het meisje op de foto - Fotografiet

gedetailleerd overzicht

Anna EilerDe moord op mijn vader
Twee bevroren voeten steken uit boven het ijs van het Simsjönmeer. Ze zijn van Elisabeth Hjort, een jonge moeder die al enkele tijd spoorloos verdwenen was. Alle aanwijzingen wijzen in de richting van een geweldsdelict.

Voor rechercheur Anna Eiler roept de mysterieuze moord onplezierige herinneringen op aan het verleden en voor de journalisten van de lokale krant vormt de zaak een welkome afleiding van de januaristilte. Verslaggevers Julia Almliden en Ing-Marie Andersson duiken beiden in het dossier en raken steeds meer betrokken bij de opmerkelijke geschiedenis van Elisabeth Hjort.

Op hetzelfde moment wordt er elders in de stad met de grootste nauwkeurigheid gewerkt aan het plannen van de perfecte moord. De moordenaar-in-spe put inspiratie uit de tv-serie Dexter...
                              
Schrijver: Carina Bergfeldt
Oorspronkelijke titel: Fadersmord
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789400503182
Ebook: 9789044970302
Uitgever: Bruna
Het meisje op de foto
Wanneer Viktor Hyldgaard na een avond stappen in het Zweedse Skövde niet thuiskomt, vreest zijn vrouw het ergste. De jonge rechercheur Anna Eiler, die op de zaak wordt gezet, gelooft aanvankelijk niet dat er sprake is van een misdaad, totdat in een klein meertje een afschuwelijke vondst wordt gedaan.

Tussen de waterlelies drijft een lichaam. In een wond in de hals van het slachtoffer is een foto van een vrouw gestoken. Het meer, dat onder de lokale bevolking bekendstaat als 'Valdemars graf', herbergt echter een nog veel verschrikkelijker geheim.
                               
Schrijver: Carina Bergfeldt
Oorspronkelijke titel: Fotografiet
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789400503199
Ebook: 9789044970319
Uitgever: Bruna