Boekenplank:
Kies

Boeken van Noortje Brink

Meer over Noortje Brink

Genres: E-books only, Thriller / Spanning

Geboren: 1978

Nederland

Overzicht

  • Bloedhitte
  • De lockdown
  • Hotel van sneeuw
  • Waddenstorm

gedetailleerd overzicht

Overzicht

Bloedhitte

Twee vriendinnen gaan op vakantie in Portugal. Iemand heeft het op hen gemunt...

Lieneke is net gescheiden en kan de herinneringen aan haar ex-man maar moeilijk onderdrukken. Dat hij op een botte manier een punt zette achter hun relatie omdat het niet lukte om kinderen te krijgen, maakt het des te pijnlijker. Om haar zinnen te verzetten vertrekt Lieneke met haar beste vriendin Monique naar Portugal voor een heerlijke zonvakantie. Twee weken genieten is het plan. Eenmaal aangekomen in Faro krijgt Lieneke echter al snel het gevoel dat ze wordt gevolgd. En op het hotelterrein lijkt zich ook een schimmige figuur te begeven…

Schrijver: Noortje Brink
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789047205463
Uitgever: Ambo | Anthos
De lockdown

Patricia weet teveel. Doodsbang vlucht ze naar een afgelegen chambre d'hôte in Frankrijk. Dan gaat het land op slot...

De eenendertigjarige Patricia werkt als directiesecretaresse op een administratiekantoor. Ze heeft het idee dat haar leven stilstaat: haar baas gebruikt haar als voetveeg en ze verlangt naar een vaste relatie. Het is tijd om te settelen en Patricia vraagt zich af waar de ware blijft. Al is ze er stiekem van overtuigd dat ze hem al heeft ontmoet. Mark is een vaste klant van het kantoor en al sinds ze hem voor het eerst zag, is Patricia verliefd.

Wanneer hij haar eindelijk mee uit vraagt, kan ze haar geluk niet op. Mark blijkt echter bepaald geen lieverdje. Patricia ontdekt zijn geheim en ziet geen andere uitweg dan op de vlucht slaan, en ze belandt in Bretagne. Dan stelt de Franse regering de coronalockdown in en haalt Patricia opgelucht adem. Maar is ze daar echt veilig?

Schrijver: Noortje Brink
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789047205661
Uitgever: Ambo | Anthos
Hotel van sneeuw

Een nachtje weg in Drenthe loopt uit op een nachtmerrie...

Stella en Joost hebben een moeilijk jaar achter de rug. De verbouwing van hun woning sleept zich maar voort, waardoor ze nu tussen het puin moeten wonen, en Stella heeft een miskraam gehad. Heel pijnlijk, want de babykamer was al ingericht. Tot overmaat van ramp vermoedt Stella dat Joost vreemdgaat.

Het dreigt een afschuwelijke jaarwisseling te worden, na een vreselijke kerst. Een paar nachtjes weg in Drenthe moet hen nader tot elkaar brengen. Maar wanneer Stella en Joost bij het hotel aankomen, blijkt dat er iets vreemds met het hotel aan de hand is…

Schrijver: Noortje Brink
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789047205319
Uitgever: Ambo | Anthos
Waddenstorm

Als er een jongetje verdwijnt, verandert een midweekje Texel in een drama...

Het is bijna herfstvakantie en Marieke plant spontaan een midweekje Texel, samen met haar beste vriendin Karin en hun twee zoontjes. Marieke kan de rust goed gebruiken - tijd om lekker uit te waaien en na te denken - want haar man gedraagt zich de laatste tijd nogal afstandelijk en ze begrijpt niet waarom.

Nog voordat de vakantie goed en wel is begonnen, lopen de zaken anders dan verwacht. Op de boot naar Texel botst Mariekes zoontje tegen een vreemde man aan, die woedend reageert. De volgende dag komen ze hem weer tegen, bij het strand, en kort daarna verdwijnt een jongetje van het vakantiepark. De schrik slaat hun om het hart: weten Marieke en Karin het jochie weer te vinden, en zijn ze zelf eigenlijk wel veilig?

Schrijver: Noortje Brink
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789047205807
Uitgever: Ambo | Anthos
Gerelateerde schrijvers