Boekenplank:
Kies

Boeken van Noortje Brink

Meer over Noortje Brink

Genres: E-books only, Thriller / Spanning

Geboren: 1978

Nederland


Overzicht

  • Bloedhitte
  • De lockdown
  • Dun ijs
  • Hotel van sneeuw
  • Waddenstorm

E-books

  • Golfslag
  • Schaduwdag
  • Zonnevlam

gedetailleerd overzicht

OverzichtBloedhitte

Twee vriendinnen gaan op vakantie in Portugal. Iemand heeft het op hen gemunt...

Lieneke is net gescheiden en kan de herinneringen aan haar ex-man maar moeilijk onderdrukken. Dat hij op een botte manier een punt zette achter hun relatie omdat het niet lukte om kinderen te krijgen, maakt het des te pijnlijker. Om haar zinnen te verzetten vertrekt Lieneke met haar beste vriendin Monique naar Portugal voor een heerlijke zonvakantie. Twee weken genieten is het plan. Eenmaal aangekomen in Faro krijgt Lieneke echter al snel het gevoel dat ze wordt gevolgd. En op het hotelterrein lijkt zich ook een schimmige figuur te begeven…

Schrijver: Noortje Brink
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789047205463
Uitgever: Ambo | Anthos
De lockdown

Patricia weet teveel. Doodsbang vlucht ze naar een afgelegen chambre d'hôte in Frankrijk. Dan gaat het land op slot...

De eenendertigjarige Patricia werkt als directiesecretaresse op een administratiekantoor. Ze heeft het idee dat haar leven stilstaat: haar baas gebruikt haar als voetveeg en ze verlangt naar een vaste relatie. Het is tijd om te settelen en Patricia vraagt zich af waar de ware blijft. Al is ze er stiekem van overtuigd dat ze hem al heeft ontmoet. Mark is een vaste klant van het kantoor en al sinds ze hem voor het eerst zag, is Patricia verliefd.

Wanneer hij haar eindelijk mee uit vraagt, kan ze haar geluk niet op. Mark blijkt echter bepaald geen lieverdje. Patricia ontdekt zijn geheim en ziet geen andere uitweg dan op de vlucht slaan, en ze belandt in Bretagne. Dan stelt de Franse regering de coronalockdown in en haalt Patricia opgelucht adem. Maar is ze daar echt veilig?

Schrijver: Noortje Brink
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789047205661
Uitgever: Ambo | Anthos
Dun ijs

Wat begint als een gezellige skivakantie loopt uit op een ramp...

Saskia vertrekt met haar man, dochtertje en moeder Thea naar Oostenrijk voor een wintersportvakantie. Daarmee hoopt Saskia haar moeder een hart onder de riem te steken. Thea verloor een jaar geleden haar man na een aanrijding en leeft sindsdien teruggetrokken. Dat haar moeder rouwt, begrijpt Saskia, maar ze heeft het gevoel dat er meer aan de hand is…

Onderweg naar Oostenrijk komen ze een aantal keer dezelfde andere Nederlandse auto tegen. Omdat ze een populaire route volgen denkt Saskia er niets van, tot haar opvalt dat Thea paniekerig probeert te zien wie er achter het stuur zit. Wanneer Saskia haar moeder uiteindelijk confronteert met haar gedrag blijkt dat er iets speelt met gevolgen voor het hele gezin.

Schrijver: Noortje Brink
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789047205821
Uitgever: Ambo | Anthos
Hotel van sneeuw

Een nachtje weg in Drenthe loopt uit op een nachtmerrie...

Stella en Joost hebben een moeilijk jaar achter de rug. De verbouwing van hun woning sleept zich maar voort, waardoor ze nu tussen het puin moeten wonen, en Stella heeft een miskraam gehad. Heel pijnlijk, want de babykamer was al ingericht. Tot overmaat van ramp vermoedt Stella dat Joost vreemdgaat.

Het dreigt een afschuwelijke jaarwisseling te worden, na een vreselijke kerst. Een paar nachtjes weg in Drenthe moet hen nader tot elkaar brengen. Maar wanneer Stella en Joost bij het hotel aankomen, blijkt dat er iets vreemds met het hotel aan de hand is…

Schrijver: Noortje Brink
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789047205319
Uitgever: Ambo | Anthos
Waddenstorm

Als er een jongetje verdwijnt, verandert een midweekje Texel in een drama...

Het is bijna herfstvakantie en Marieke plant spontaan een midweekje Texel, samen met haar beste vriendin Karin en hun twee zoontjes. Marieke kan de rust goed gebruiken - tijd om lekker uit te waaien en na te denken - want haar man gedraagt zich de laatste tijd nogal afstandelijk en ze begrijpt niet waarom.

Nog voordat de vakantie goed en wel is begonnen, lopen de zaken anders dan verwacht. Op de boot naar Texel botst Mariekes zoontje tegen een vreemde man aan, die woedend reageert. De volgende dag komen ze hem weer tegen, bij het strand, en kort daarna verdwijnt een jongetje van het vakantiepark. De schrik slaat hun om het hart: weten Marieke en Karin het jochie weer te vinden, en zijn ze zelf eigenlijk wel veilig?

Schrijver: Noortje Brink
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789047205807
Uitgever: Ambo | Anthos

E-booksGolfslag

Thrillerschrijver Vera boekt een schrijfretraite in Spanje. Maar is ze daar wel veilig?

In Golfslag schrijft Vera aan een tweede boek. Haar debuut was een doorslaand succes. Duizenden fans lazen over de door haar bedachte seriemoordenaar die zijn slachtoffers altijd een doosje roze lelieblaadjes toestuurt voordat hij aanvalt. Nu voelt Vera een enorme prestatiedruk die haar bij het schrijven in de weg zit. Sterker nog: de stress maakt haar angstig en ze voelt zich onveilig. Dan ontvangt ze zelfs dreigpost.

Op aanraden van haar uitgever boekt ze een schrijfretraite aan de Costa del Sol, maar is ze wel veilig onder de Spaanse zon?

Schrijver: Noortje Brink
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789047206712
Uitgever: Ambo | Anthos
Schaduwdag

Naomi wordt verrast met een weekendje Zierikzee. Maar daar wachten de demonen uit haar verleden...

In Schaduwdag wordt Naomi verrast door haar vriend Jim. Om te vieren dat ze een jaar samen zijn, heeft hij een vakantie geboekt naar Zeeland, haar geboortegrond. Het zal hun eerste vakantie worden als stelletje, en het is meteen een goede relatietest, want het stille verlangen om te gaan samenwonen hangt in de lucht.

Hoeveel zin ze ook heeft in een gezellig weekje weg, Naomi twijfelt: is het wel een goed idee om terug te keren naar haar thuisstad? Ze is er al ruim vijftien jaar niet geweest, en met een goede reden… Maar Jim is zo enthousiast en ze wil hem niet teleurstellen. Kom op, na zoveel jaar zal ze toch wel door Zierikzee kunnen struinen zonder herkend te worden?

Schrijver: Noortje Brink
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789047205845
Uitgever: Ambo | Anthos
Zonnevlam

Anouk logeert op de camping bij haar schoonfamilie. Dan stuit ze op iets vreemds...

Anouk gaat over twee weken met haar man Jim en hun dochtertje Merel verhuizen naar een villa in ’t Gooi. Tot de renovatie van hun nieuwe huis is afgerond geniet Anouk van een vakantie bij haar schoonouders op de camping. Tenminste, dat probeert ze. Ze voelt al een tijd afstand tussen haar en Jim; hij heeft meer aandacht voor zijn werk dan voor haar en Merel…

Gelukkig heeft ze een goede band met haar schoonmoeder en de camping is van alle gemakken voorzien. Als ze na een bezoekje aan de campingwinkel over het terrein wandelt, stuit ze op iets verdachts. Moet ze de politie bellen, of kan ze beter eerst zelf uitzoeken wat er aan de hand is?

Schrijver: Noortje Brink
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789047205869
Uitgever: Ambo | Anthos

Gerelateerde schrijvers