Boekenplank:
Kies
  • Home
  • C
  • Rachel van Charante

Boeken van Rachel van Charante

Rachel van Charante studeerde Vastgoed en Makelaardij en was jarenlang werkzaam in die sector. Tegenwoordig is ze freelance tekstschrijver.

Meer over Rachel van Charante

Genre: Roman

Geboren: 1985

Geboorteland: Nederland

Website: Rachel van Charante


Overzicht

  • Het grachtenhuis
  • Het schuilhuis

De Acht Kastelen

  1. Schaduwdochter
De Acht Kastelen

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet grachtenhuis

Zij doet alles om haar vriendin te redden...

Lochem, 1942. Heleen krijgt de kans om als secretaresse voor een belangrijk advocatenkantoor in Amsterdam te gaan werken, en grijpt die met beide handen aan. Als haar baas in dienst van het Duitse Rijk blijkt te zijn, begint ze te twijfelen. Maar dan beseft ze dat ze ook invloed kan hebben.

Als Heleen via via bij het verzet betrokken raakt, breekt een levensgevaarlijke periode aan. Terwijl ze niemand meer écht kan vertrouwen, moet ze cruciale keuzes maken om de mensen van wie ze houdt te helpen...

Schrijver: Rachel van Charante
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789401617093
Ebook: 9789401617154
Uitgever: Xander
Het schuilhuis

Haar verborgen oorlogsverleden kan niet langer geheim blijven...

Victoria, welgesteld en van goede afkomst, vindt op een dag een neergestorte Engelse piloot achter haar familielandhuis in Lochem en besluit hem te helpen. In de gevaarlijke weken die volgen moet Victoria proberen haar piloot verborgen te houden voor haar familie en verloofde Robert én proberen erachter te komen wat Robert voor haar achterhoudt...

Wanneer ze decennia later een advertentie onder ogen krijgt, besluit ze na vijfenzeventig jaar haar stilzwijgen te verbreken en het geheim dat ze met zich meedraagt te onthullen.

Schrijver: Rachel van Charante
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789401614016
Ebook: 9789401614023
Uitgever: Xander

De Acht KastelenSchaduwdochter

Een kasteel vol intriges, een onmogelijke liefde. Welke geheimen achtervolgen haar?

Psycholoog Carmen verhuist na een gewelddadige overval met haar man Vik terug naar zijn familiehuis: Kasteel Vorden. Tijdens het opruimen en verhuizen probeert ze zichzelf weer bij elkaar te rapen, maar dan stuit ze plotseling op een lang verborgen familiegeheim. Voor ze het weet raakt ze verstrikt in het verhaal van Guusje, die in 1917 in Amsterdam voor haar zieke zusje probeert te zorgen. Dat is in die periode niet makkelijk: het leven in de stad is hard en werk vinden én houden lijkt onmogelijk.

Het tij keert wanneer ze de steenrijke Hugo ontmoet, die haar een baan aanbiedt op zijn landgoed. Maar het blijkt te mooi om waar te zijn. Lukt het Guusje om zich staande te houden in haar nieuwe omgeving vol intriges en bedrog? En kan Carmen honderd jaar later de fouten uit het verleden alsnog rechtzetten?

Schrijver: Rachel van Charante
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789401620536
Uitgever: Xander

Gerelateerde schrijvers