Boekenplank:
Kies

Boeken van Jodi Compton

Meer over Jodi Compton

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Jodi Compton


Sarah Pribek

  1. De vermiste man - The 37th hour
  2. Het kille huis - Sympathy between humans

gedetailleerd overzicht

Sarah PribekDe vermiste man
Sarah Pribek lijkt het geluk te hebben gevonden. Het werk bij de afdeling vermiste personen van de politie van Minneapolis is haar op het lijf geschreven en ze houdt zielsveel van Shiloh, de collega met wie ze net is getrouwd. Maar dan wordt haar geluk verstoord.
De enige dochter van haar beste vriendin Genevieve overlijdt op weg naar het ziekenhuis aan de gevolgen van een verkrachting. Tot overmaat van ramp gaat de dader vrijuit vanwege een vormfout.
Sarah is die klap nauwelijks te boven of er dient zich een nieuwe ramp aan: Shiloh verdwijnt zonder een spoor achter te laten. Is hij het slachtoffer van een misdrijf? Vastbesloten haar man terug te vinden gaat Sarah op onderzoek uit. Dan stuit ze op een duister geheim in zijn verleden...
Schrijver: Jodi Compton
Oorspronkelijke titel: The 37th hour
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 90-245-4623-0
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Het kille huis
Het is een zware tijd voor rechercheur Sarah Pribek: haar man zit in de gevangenis, haar beste vriendin en ex-collega is naar Spanje geëmigreerd en een misdaad uit het verleden blijft haar achtervolgen.
Om de eenzaamheid en onrust te ontvluchten, stort Sarah zich in haar werk. Ze neemt de zaak aan van de verdwenen Aidan Nennessy, zonder te vermoeden in welk web van leugens, geweld en schokkende geheimen zij verstrikt zal raken.
Als ze daar achter komt, is het te laat. Sarah wordt gedwongen drastische beslissingen te nemen, die niet alleen haar eigen leven in gevaar brengen...
Schrijver: Jodi Compton
Oorspronkelijke titel: Sympathy between humans
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 90-245-4633-8
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Gerelateerde schrijvers