Boekenplank:
Kies

Boeken van Lauren Conrad

Meer over Lauren Conrad

Genre: Roman

Website: Lauren Conrad


Fame Game Trilogie

  1. The Fame Game - The Fame Game
  2. Starstruck - Starstruck
  3. Infamous - Infamous

L.A. Candy Trilogie

  1. L.A. Candy - L.A. Candy
  2. Sweet little lies - Sweet little lies
  3. Sugar and spice - Sugar and spice

Non-Fictie

  • Beauty - Beauty
  • Celebrate - Celebrate
  • Style - Style

gedetailleerd overzicht

Fame Game TrilogieThe Fame Game
Madison Parker ruikt eindelijk haar kans om het lievelingetje van Amerika te worden als realityshow L.A. Candy een spin-off krijgt: The Fame Game.

Ze weet zeker dat de show ditmaal helemaal om haar zal draaien: ze heeft al naam gevestigd in Hollywood, ze weet ondertussen precies hoe ze de producer moet inpalmen en haar frenemy Jane Roberts heeft besloten om niet meer mee te doen.

Helaas loopt niet alles zoals Madison het gepland heeft; een van haar tegenspeeltsters blijkt IT-girl Carmen Curtis te zijn. Zij is opgegroeid in Hollywood en weet precies volgens welke regels ze het spel moet spelen. Misschien nog wel beter dan Madison...

Schrijver: Lauren Conrad
Oorspronkelijke titel: The Fame Game
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789020679571
Uitgever: Blossom Books
Starstruck
Madison heeft ontdekt dat niet álle publiciteit goed voor je is. Nadat ze zichzelf heeft aangeven voor diefstal zit ze vast aan een taakstraf, terwijl haar tegenspeelsters van reality-serie The Fame Game alle aandacht van de camera's krijgen.

Niet dat nieuwkomer Kate Hayes dat nodig heeft - sinds haar liedje plotseling een sensatie werd, gedraagt ze zich alsof ze Katy Perry is. Ondertussen timmert Carmen hard aan de weg als actrice, maar het blijkt moeilijker dan ooit om uit de schaduw van haar beroemde moeder te stappen.

Om nog maar niet te spreken over het liefdesleven van de reality stars: er zijn genoeg zelfvoldane macho's in Hollywood, maar een eerlijke jongen is lastig te vinden. En als twee meisjes hun oog op dezelfde jongen laten vallen, kan dat maar één ding betekenen: on-camera drama.

Schrijver: Lauren Conrad
Oorspronkelijke titel: Starstruck
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789020679601
Uitgever: Blossom Books
Infamous
De opnames voor het tweede seizoen van realityserie The Fame Game zijn gestart en Madison Parker doet iets wat ze nooit voor mogelijk had gehouden: ze mijdt de camera's. Ze weet dat Trevor haar toch wel zal willen overhalen en als ze het goed weet te spelen, kan ze eindelijk echt in de show stappen onder háár voorwaarden.

Het realityleven van haar (voormalige) co-sterren gaat ondertussen ook door. Carmen probeert uit te zoeken wie die achterbakse roddels over haar verspreidt en Kate verzuipt zowat in alle media-aandacht. Ze heeft de hulp van Madison nodig om haar imago te verbeteren, maar slaat Kate daar niet in door?

Als het seizoen vordert, komen de meiden er steeds meer achter dat het najagen van dromen altijd tegen een bepaalde prijs komt...

Schrijver: Lauren Conrad
Oorspronkelijke titel: Infamous
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789020679656
Uitgever: Blossom Books

L.A. Candy TrilogieL.A. Candy
In Los Angeles draait alles om zien en gezien worden. De stad heeft alles: een bruisend nachtleven, hippe designerwinkels, mooie mannen... Jane Roberts en haar beste vriendin Scarlett, nog geen twee weken geleden verhuisd naar L.A., kunnen hun geluk niet op wanneer een tv-producer hen vraagt voor zijn nieuwe realityshow, L.A. Candy. Ja, natuurlijk doen ze mee! Een nieuw, chic appartement, gratis designerkleding, toegang tot exclusieve clubs en restaurants die ertoe doen... Wie wil dat niet?
Zodra de show van start gaat, lijken Jane en Scarlett in een achtbaan terecht te komen. Ze worden beroemd en ineens is iedereen in hen geïnteresseerd: oude vrienden, vage kennissen en knappe onbekenden. Het duurt echter niet lang voordat Jane zich realiseert dat in L.A. niets is wat het lijkt...
Schrijver: Lauren Conrad
Oorspronkelijke titel: L.A. Candy
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 978-90-206-7951-9
Uitgever: Kluitman
Sweet little lies
Nog geen week geleden was het leven van Jane Roberts een feest. Als ster in de realityshow L.A. Candy werd ze bekend en kende iedereen haar. Ze ging naar de hipste nachtclubs. Designers stuurden haar de mooiste outfits in de hoop dat Jane ze zou dragen. En sinds haar relatie met de beroemde Jesse Edwards konden de bladen echt geen genoeg meer van haar krijgen.
Tot Gossip vijf dagen geleden die vreselijke foto's publiceerde. Suggestieve foto's van Jane en Jesses beste vriend, Brad. Zoenend. Dat er behalve zoenen niets gebeurd is, staat er in dat roddelblad natuurlijk niet bij. Of dat Jesse zich vlak daarvoor vreselijk gedragen heeft. Jane had geen idee hoe ze moest reageren en greep het aanbod van Madison Parker, haar co-ster uit L.A. Candy, om mee te gaan naar Mexico met beide handen aan. Dus zit ze nu op het strand met een margarita vreselijk te piekeren. Wie heeft haar verraden? Wie kan ze nog vertrouwen?
Schrijver: Lauren Conrad
Oorspronkelijke titel: Sweet little lies
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-206-7955-7
Uitgever: Kluitman
Sugar and spice
Op het chique premièrefeest van seizoen 2 van L.A. Candy krioelt het van de fans, en de paparazzi staan te dringen langs de rode loper. De realityshow is een hit en Jane Roberts dé grote ster. Maar onder de oppervlakte smeult er van alles tussen de vier meisjes van de show.
Jane weigert scènes te doen met Madison, nadat die compromitterende foto's van haar aan Gossip heeft doorgespeeld. Madison zelf wil koste wat het kost achter de identiteit van haar afperser komen, die dreigt te onthullen dat zij niet altijd een rijke, platinablonde Californische babe was... Gaby gedraagt zich opeens totaal anders sinds ze een nieuwe persagent heeft. En Scarlett ten slotte moet zien te laveren tussen haar vriendje en de show, want die twee samen gaan echt niet. En dan is seizoen 2 nog maar net begonnen...
Schrijver: Lauren Conrad
Oorspronkelijke titel: Sugar and spice
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-206-7956-4
Uitgever: Kluitman

Non-FictieBeauty
Stijlicoon Lauren Conrad heeft jaren kunnen leren van beautyprofessionals en deelt nu al haar geheimen met jou!

In deze stijlvolle Beauty guide bespreekt Lauren Conrad al haar tips en trucs die jou kunnen laten stralen. Hoe breng je op een natuurlijke manier foundation aan? En hoe hou je je huid gezond van binnenuit?

Van dieettips tot make-up technieken en trucs voor een avondje uit: dit boek is een musthave voor echte beautyqueens. Door Laurens persoonlijke anekdotes en de stap-voor-stap foto's en illustraties, zullen jouw make-up, haar en nagels er elke dag geweldig uitzien.

Schrijver: Lauren Conrad
Oorspronkelijke titel: Beauty
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789020679298
Uitgever: Blossom Books
Celebrate
Nadat stijlicoon en bestsellerauteur Lauren Conrad iedereen stylish heeft aangekleed en beautyadvies gaf, zorgt ze nu dat er een feestje is om naartoe te gaan.

In Celebrate, dat vol staat met inspirerende tips en persoonlijke verhalen en aangevuld wordt met prachtige foto's, vertelt Lauren Con¬rad de basics om van elk feestje een succes te maken, met suggesties voor de uitnodigingen, eten, drinken, decoratie en cadeautjes. Van nieuwjaarsfeestje tot verjaardag en van bruiloft tot babyshower: Lauren knows it all.

Schrijver: Lauren Conrad
Oorspronkelijke titel: Celebrate
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789020678970
Uitgever: Blossom Books
Style
Je kent Lauren Conrad van tv en rode lopers. Ze ziet er altijd fantastisch uit, of ze nu gewoon een dagje op stap gaat met vrienden of gekleed is voor een avondje uit. In dit boek vertelt Lauren hoe je haar klassieke, subtiele stijl op jezelf kunt toepassen.

In haar allereerste Style Guide geeft Lauren tips hoe je jouw eigen look kunt creëren, deelt ze haar favoriete inspiratiebronnen en vertelt ze wat de absolute must-haves voor fashionista's zijn.

Intussen kom je te weten hoe ze haar modegevoel heeft ontwikkeld, van casual tiener uit Californië tot camerageniek stijlicoon en kledingontwerper. Van schoonheidstips en haarweetjes tot vintage shoppen en het perfecte T-shirt vinden, Lauren Conrad Style onthult alle geheimen van het chic zijn zonder dat het moeite kost. Met Laurens hulp zul je er iedere dag stijlvol uitzien!

Schrijver: Lauren Conrad
Oorspronkelijke titel: Style
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789020679571
Uitgever: Blossom Books

Gerelateerde schrijvers