Boekenplank:
Kies

Boeken van Kevin Kwan

Meer over Kevin Kwan

Genre: Roman

Geboren: 1973

Geboorteland: Singapore

Website: Kevin Kwan


Rich

  1. Crazy rich Asians - Crazy rich Asians
  2. China rich girlfriend - China rich girlfriend
  3. Rich people problems - Rich people problems

gedetailleerd overzicht

RichCrazy rich Asians

Familie is nog gekker dan liefde...

Als Rachel door haar vriend Nicholas wordt uitgenodigd een zomer in Singapore door te brengen om zijn familie te leren kennen, weet ze dat dit de eerste stap is naar een huwelijksaanzoek.

Wat ze niet weet, is dat Nicholas een van de allerrijkste en meest gewilde huwelijkskandidaten van Azië is. En dat de societydames absoluut niet van plan zijn de hoofdprijs aan hun neus voorbij te laten gaan...

Crazy Rich Asians - 2018
Regisseur: Jon M. Chu
Cast: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh, e.a.
Schrijver: Kevin Kwan
Oorspronkelijke titel: Crazy rich Asians
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022587126
Ebook: 9789402313086
Uitgever: Boekerij
China rich girlfriend

Als Rachel Chu, docent economie aan de Universiteit van New York, haar collega Nicholas Young ontmoet, ziet ze in eerste instantie niets in hem. Rachel is zelf een ABC - een American-born Chinese - en heeft geen interesse in een relatie met een Aziatische man. Maar deze charmante geschiedenisprofessor blijkt toch wel erg goed bij haar te passen...

Rachel Chu heeft alles wat haar hartje begeert: een schitterende diamanten ring, de perfecte bruidsjurk en bovenal: de liefde van haar leven, Nicholas Young, die bereid is zijn erfenis op te geven om met haar te trouwen. Maar Rachels droombruiloft is niet compleet zonder haar biologische vader.

Na een schokkende onthulling belandt Rachel in Shanghai, waar ze meer pracht en praal ziet dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Zal ze hier, tussen de Ferrari's, exclusieve clubs, chique veilinghuizen en gigantische villa's, eindelijk vinden wat ze zoekt?

Schrijver: Kevin Kwan
Oorspronkelijke titel: China rich girlfriend
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022588314
Ebook: 9789402314014
Uitgever: Boekerij
Rich people problems

Als Nicholas Young hoort dat zijn oma op sterven ligt, haast hij zich naar haar toe. Maar hij is niet de enige. Van over de hele wereld trekken leden van de Shang Young-clan naar Singapore.

Binnen de kortste keren verandert de familievilla in een web van intriges en onderhuidse spanningen. Want hoewel iedereen beweert te zijn gekomen om hun matriarch de laatste eer te bewijzen, weet Nick wel beter: de jacht op het familiefortuin is geopend!

Schrijver: Kevin Kwan
Oorspronkelijke titel: Rich people problems
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022588321
Ebook: 9789402314328
Uitgever: Boekerij