Boekenplank:
Kies

Boeken van Luke Delaney

Luke Delaney heeft 15 jaar bij de politie gewerkt, eerst als agent in een van de beruchtste wijken van zuid-oost Londen, later als rechercheur waarbij hij zware misdrijven onderzocht.

Meer over Luke Delaney

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1946

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Sean Corrigan

  1. Zinloos - Cold killing
  2. De cipier - The keeper

gedetailleerd overzicht

Sean CorriganZinloos

Dat rechercheur Sean Corrigan op z'n zachtst gezegd geen fijne jeugd heeft gehad, heeft hem er niet van weerhouden een mooi leven op te bouwen met zijn vrouw en twee dochters en een geweldige carrière bij de afdeling Moordzaken van Zuid-Londen na te streven. Hij heeft er daarentegen wel een bijzondere vaardigheid aan overgehouden: als geen ander herkent hij de duistere kant in de misdadigers met wie hij van doen heeft - dezelfde duistere kant die hij ook in zichzelf herkent.

Nu is Sean op zoek naar de meest geraffineerde seriemoordenaar met wie hij ooit te maken heeft gehad. De man heeft geen eenduidige werkwijze, laat geen enkel forensisch spoor na en zijn slachtoffers hebben niets met elkaar gemeen. De enige overeenkomst is de vrijwel smetteloze werkwijze, het onmiskenbare bewijs dat de moorden steeds door dezelfde man worden gepleegd. Sean zal diep in zijn eigen ziel moeten kijken om de moordenaar te kunnen doorgronden - en hem te vinden voordat hij er zelf aan onderdoor gaat...

Schrijver: Luke Delaney
Oorspronkelijke titel: Cold killing
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789000316823
Ebook: 9789000316830
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
De cipier

Thomas Keller weet precies naar welke vrouw hij op zoek is. Hij zal alles doen om haar te vinden. En zodra hij haar vindt, is ze de zijne. Voor altijd...

Rechercheur Sean Corrigan voelt haarfijn aan wat de misdadigers die hij op het spoor is tot hun gruweldaden drijft. Het is een gave die hem helpt bij zijn werk - en hem achtervolgt in zijn privéleven.

Wanneer het lichaam van een bruut vermoorde vrouw in de bossen wordt gevonden, ontdekt Sean dat zij niet het enige slachtoffer was. Deze moordenaar lijkt op zoek te zijn naar de perfecte vrouw. Met de vrouwen die niet aan zijn ideaalbeeld voldoen rekent hij genadeloos af. Sean zal alles op alles moeten zetten om te voorkomen dat er meer slachtoffers vallen.

Schrijver: Luke Delaney
Oorspronkelijke titel: The keeper
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789000322770
Ebook: 9789000322787
Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Gerelateerde schrijvers