Boekenplank:
Kies

Boeken van Lindsey Kelk

Meer over Lindsey Kelk

Genre: Roman

Geboren: 1980

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Lindsey Kelk


Overzicht

 • Altijd het bruidsmeisje - Always the bridesmaid
 • Rachels mislukte masterplan - The single girl's to-do list

Angela Clark / I Heart

 1. Ik hou van New York - I heart New York
 2. Ik hou van Hollywood - I heart Hollywood
 3. Ik hou van Parijs - I heart Paris
 4. Ik hou van Las Vegas - I heart Vegas
 5. Ik hou van Londen - I heart London
 6. Ik hou (nog steeds) van New York - I heart Christmas

Tess Brookes

 1. Tess valt door de mand - About a girl
 2. Tess staat voor het blok - What a girl wants

Aster en Vonk / Cinders and Sparks (jeugdboeken)

 1. Magie om middernacht - Magic at midnight
 2. Feeën in het woud - Fairies in the forest
Aster en Vonk / Cinders and Sparks (jeugdboeken)

gedetailleerd overzicht

OverzichtAltijd het bruidsmeisje
Maddie is enorm gevleid als haar beste vriendin Lauren haar vraagt bruidsmeisje en ceremoniemeester te zijn op haar huwelijksdag. Maar die eer brengt ook een fikse verantwoordelijkheid met zich mee - of ze de hele trouwerij graag even in recordtempo wil plannen!

Maddies wereld staat volkomen op zijn kop: aan de ene kant een overgelukkige vriendin (die jammer genoeg wel wat akelige bridezillatrekjes vertoont) en aan de andere kant een vriendin die maar niet kan stoppen met huilen omdat ze gaat scheiden.

En tot overmaat van ramp zijn er ook nog Will en Tom. Will is grappig en houdt van een feestje en Maddie heeft altijd heel veel lol met hem. Tom is stroef en afstandelijk en ze kan niet echt hoogte van hem krijgen, dus waarom kan ze hém nou niet uit haar hoofd zetten...?
Schrijver: Lindsey Kelk
Oorspronkelijke titel: Always the bridesmaid
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022577387
Ebook: 9789402306774
Uitgever: Boekerij
Rachels mislukte masterplan
Rachel Summers: succesvolle twintiger, met een leven dat helemaal volgens haar Masterplan verloopt. Ze heeft een leuke baan als visagiste, een knappe vriend, een groot appartement in Londen en geweldige vrienden. De volgende fases in haar Plan zijn een koophuis, een baby, verhuizen naar een groter huis, nog een baby en een grote auto. Simpel.

Maar helaas. Simon, Rachel's vriend, besluit dat ze een 'pauze' nodig hebben. Rachel is ervan overtuigd dat het allemaal zo overwaait, maar vier maanden later slaapt ze nog steeds in een andere kamer.

Emily en Matthew, Rachel's beste vrienden, kunnen het niet langer aanzien. Ze komen met een Nieuw Plan: het To-Do-Lijstje voor Singles. Het lijstje neemt hen mee op avontuur en dwingt hen alle drie onder ogen te zien dat er heus overal liefde te vinden is - als je de kans maar grijpt...
Schrijver: Lindsey Kelk
Oorspronkelijke titel: The single girl's to-do list
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789047520528
Ebook: 9789000300921
Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Angela Clark / I HeartIk hou van New York
New York. The Big Apple. Welke plek is er beter om over je gebroken hart heen te komen? Angela Clarke pakt het eerste vliegtuig naar New York als ze haar verloofde betrapt met een andere vrouw - tijdens de bruiloft van haar beste vriendin. Eenzaam en alleen staat ze enkele uren later voor een willekeurig hotel in Manhattan.

Ze raakt al snel bevriend met Jenny, de receptioniste van het hotel. Samen verwerken ze Angela's liefdesverdriet met shoppen, cocktails en naar de sauna gaan. Angela koopt een compleet nieuwe garderobe, inclusief Marc Jacobs-tas, en laat haar haar knippen volgens de laatste New Yorkse mode. Ze date met twee mannen tegelijk en geniet met volle teugen van haar nieuwe vrijheid.

En als Angela een baan krijgt als blogger bij een hip tijdschrift lijkt haar leven weer helemaal op orde te zijn. Haar blog over daten in New York is al heel snel een groot succes en wordt binnen no time door iedereen in New York gelezen - ook door mannen...
Schrijver: Lindsey Kelk
Oorspronkelijke titel: I heart New York
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789047508595
Ebook: 9789047513193
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Ik hou van Hollywood
Angela Clark kan haar geluk niet op. Haar verhuizing van Londen naar New York heeft haar een droombaan en een sexy vriend opgeleverd. Voor een nieuwe opdracht moet ze naar Hollywood om de meest begeerde acteur van het moment te interviewen: James Jacobs. Met haar beste vriendin Jenny gaat ze naar Californië, dromend van Rodeo Drive en Malibu Beach.

Maar Angela komt er al snel achter dat het leven in Hollywood niet alleen bestaat uit glitter, glamour en zonneschijn. Ze heeft het gevoel dat James Jacobs, ondanks zijn reputatie van vrouwenverslinder, echt de enige is die niet nep is.

Als de paparazzi intieme foto's van haar en James nemen, is Angela ineens zelf het onderwerp van alle roddels. Kan ze haar baas en - belangrijker nog - haar vriend ervan overtuigen dat ze niet alles moeten geloven wat ze lezen?
Schrijver: Lindsey Kelk
Oorspronkelijke titel: I heart Hollywood
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789047513179
Ebook: 9789047514862
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Ik hou van Parijs
De Engelse Angela Clark heeft een droomleven in haar lievelingsstad New York. Niet alleen krijgt ze een opdracht aangeboden van het tijdschrift Belle, de bijbel voor iedere modeliefhebber, haar sexy vriendje Alex vraagt haar ook nog mee naar de meest romantische stad ter wereld: Parijs!

Angela neemt beide uitnodigingen gretig aan. Terwijl ze de hipste plekjes in het mekka van de modewereld opzoekt, besluit ze dat ze wel aan dit leventje kan wennen. Maar er lijken kwade krachten in het spel die Angela's geluk proberen te saboteren. En dan ontdekt ze ook nog eens dat Alex een intieme rendez-vous met zijn ex-vriendin heeft...
Schrijver: Lindsey Kelk
Oorspronkelijke titel: I heart Paris
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789047514497
Ebook: 9789047515838
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Ik hou van Las Vegas
De Britse Angela Clark heeft haar leven in New York perfect voor elkaar. Tot ze haar baan als blogger kwijtraakt - en de immigratiedienst daar lucht van krijgt. Al snel ligt er een brief op de mat waarin staat dat Angela's werkvisum wordt ingetrokken. Om in het land te mogen blijven, zal ze binnen een maand een baan moeten vinden. Of een echtgenoot. Ze heeft alleen het flauwe vermoeden dat haar knappe vriendje Alex bepaald niet staat te springen om met haar te trouwen.

Tijdens een meidenweekend in Las Vegas met haar beste vriendin Jenny hoopt Angela haar zorgen even te vergeten. Samen gaan ze zich te buiten aan alle decadentie die de stad te bieden heeft: cocktails, extravagante outfits, clubs en natuurlijk brengen ze een bezoekje aan een van de vele trouwkapellen. Angela houdt stug vast aan het credo: what happens in Vegas stays in Vegas. Helaas blijkt de realiteit iets ingewikkelder in elkaar te zitten...
Schrijver: Lindsey Kelk
Oorspronkelijke titel: I heart Vegas
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789000307326
Ebook: 9789000307333
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Ik hou van Londen
Na een roerige start in het sprankelende New York, heeft Angela Clark haar zaakjes eindelijk goed voor elkaar. Ze heeft vergevorderde plannen voor een eigen tijdschrift, ze is ten huwelijk gevraagd door haar Amerikaanse vriendje Alex en sinds ze de jackpot won in Las Vegas heeft ze een beduidend warmere band met haar creditcardmaatschappij.

Het enige probleem dat Angela nog hoeft op te lossen voor ze al haar dromen kan waarmaken, is haar verlopen verblijfsvergunning. Om een nieuw visum te kunnen aanvragen moet ze terug naar Londen. Dat betekent niet alleen een weerzien met Louisa, haar hoogzwangere beste vriendin, maar ook dat ze haar afschuwelijke ex Mark onder ogen moet komen. En misschien nog wel erger: haar moeder... Kan Angela zich nog redden in haar oude leventje?
Schrijver: Lindsey Kelk
Oorspronkelijke titel: I heart London
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789000311118
Ebook: 9789000311125
Uitgever: Van Holkema & Warendorf


Ik hou (nog steeds) van New York
Angela Clark heeft eindelijk een ring om haar vinger en haar tijdschrift Gloss is een enorm succes. Maar ze werkt zich helemaal uit de naad en heeft nauwelijks tijd voor haar Alex - en dat terwijl hij helemaal klaar is voor de volgende stap: een baby. Angela twijfelt. Het is niet zozeer dat ze geen kinderen wíl, ze is er gewoon nog niet klaar voor.

Dan staat haar jeugdvriendin Louisa ineens op de stoep met peuter Grace en een gebroken hart. Terwijl Jenny zich over Louisa ontfermt, moet Angela voor Grace zorgen, haar relatie met Alex zien te lijmen én Gloss draaiende zien te houden. En Angela zou Angela niet zijn als dat allemaal vlekkeloos verloopt...
Schrijver: Lindsey Kelk
Oorspronkelijke titel: I heart Christmas
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789000330379
Ebook: 9789000330386
Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Tess BrookesTess valt door de mand
Tess Brookes werkt bij een reclamebureau en heeft twee grote doelen: het Grote Geld en dat heerlijk ruime kantoor verderop in het pand. Tot ze van de ene op de andere dag wordt ontslagen. Tess beseft dat er ergens iets héél erg is misgegaan in haar leven. Gelukkig gaat thuis de telefoon en krijgt Tess een geweldig aanbod: een fotoshoot op Honolulu! Tess aarzelt geen moment en zegt ja.

Er is maar één piepklein probleempje. Het telefoontje was niet bedoeld voor Tess, maar voor haar huisgenoot Veronica, die wél fotograaf is. Maar hoe moeilijk kan het nou zijn om wat mooie kiekjes te schieten op een exotisch eiland?

Op Hawaï ontdekt Tess dat het nog niet zo eenvoudig is om iemand anders te zijn. En wat moet ze met die knappe maar oervervelende journalist die als een blok voor haar valt? Ze moet kiezen: de waarheid opbiechten - of misschien toch maar het beste van Veronica's leven maken.
Schrijver: Lindsey Kelk
Oorspronkelijke titel: About a girl
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789000322572
Ebook: 9789402302202
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Tess staat voor het blok
Nog niet zo lang geleden was Tess Brookes zeer gedreven om carrière te maken. Het liep allemaal een beetje anders en nu staat ze voor misschien wel de grootste keuze van haar leven: blijft ze in Londen om een eigen reclamebureau te starten samen met haar beste vriend en potentiële nieuwe liefde Charlie? Of verhuist ze naar Milaan voor een nieuwe carrière als fotograaf en een toekomst met een nieuwe man: de ongrijpbare en buitengewoon irritante Nick?

Tess moet kiezen tussen het vertrouwde leven dat ze altijd voor ogen had of een nieuwe toekomst die ze nooit voor mogelijk heeft gehouden. Maar kiezen tussen twee droomscenario's is nog niet gemakkelijk als je hart en je hoofd precies het tegenovergestelde willen.
Schrijver: Lindsey Kelk
Oorspronkelijke titel: What a girl wants
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022571521
Ebook: 9789402302158
Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Aster en Vonk / Cinders and Sparks (jeugdboeken)Magie om middernacht

Aster woont met haar vader, haar ijdele stiefzusters en haar gemene stiefmoeder in een roze huisje in het bos. Het liefst speelt ze buiten, maar het grootste deel van de tijd moet ze allerlei vervelende klusjes doen. Ze verveelt zich suf, dus wanneer ze plots kan toveren en al haar wensen uitkomen, komt haar wereld op z'n kop te staan.

Wanneer Aster een feeën-peetmoeder, Brian, blijkt te hebben, wordt het pas écht knotsgek! Maar Brian is niet echt betrouwbaar en Aster heeft haar toverkracht nog niet helemaal onder controle... Van de ene op de andere dag is haar leven helemaal niet saai meer, maar een en al avontuur!

Schrijver: Lindsey Kelk
Oorspronkelijke titel: Magic at midnight
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789463850179
Uitgever: Billy Bones
Feeën in het woud

Aster en haar pratende hond Vonk zijn op de vlucht geslagen in het Diepe Donkere Woud, nadat Aster magie in het kasteel verrichtte en iedereen liet denken dat ze een heks was. De ongelukkige Hans is met hen op de vlucht, omdat hij een peperkoekhuis van een échte heks heeft opgegeten en zij werd enórm boos. Als ze Feeënland kunnen bereiken, zijn ze misschien allemaal veilig.

Neemt Hans pap aan van drie beren? Biedt Vonk wanneer hij maar kan nutteloos advies? Zal Brian verschijnen en écht een keer helpen? De antwoorden zijn: ja, ja en nee.

Schrijver: Lindsey Kelk
Oorspronkelijke titel: Fairies in the forest
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789463850339
Uitgever: Billy Bones