Boekenplank:
Kies

Boeken van Gary Devon


Overzicht

  • Noodkreet - Wedding night
  • Obsessie - Bad desire
  • Verloren - Lost

gedetailleerd overzicht

OverzichtNoodkreet
Wanneer de jonge, veelbelovende actrice Callie McKenna Malcolm Rhodes ontmoet, is ze meteen verkocht. Nu, enkele weken later, is ze met hem getrouwd zonder dat ze ook maar iets over hem of zijn familie weet. Het enige dat voor Callie telt is dat Malcolm een hartstochtelijke minnaar is en haar aanbidt. Enkele dagen na de bruiloft staat plotseling een man voor Callie's deur. Hij beweert Preston Harwood, Malcolms vader, te zijn. Volgens hem is Malcolm een gestoorde maniak - en een moordenaar. Als bewijs laat Harwood een dossier achter dat Callie vol ongeloof leest. En dan worden haar beste vrienden gevonden - dood... Vanaf dat moment verandert Callie's leven in een nachtmerrie vol erotische obsessie en zenuwslopende terreur...
Schrijver: Gary Devon
Oorspronkelijke titel: Wedding night
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 90-269-7396-9
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Obsessie
Rachel Buchanan wist het. Ze wist dat de burgemeester Lee Slater een oogje had op haar knappe, 17-jarige kleindochter Sheila. Maar toen ze erachter kwam dat Sheila hem zelfs in het geheim ontmoette, besloot Rachel dat er een einde aan moest komen. Zij zou de wereld laten zien dat Slater dingen deed die niet door de beugel konden. Want deze relatie was niet het enige. Zij zou hem ontmaskeren - voor de burgers van het Californische stadje Rio Del Palmos... en voor zijn vrouw. Maar Rachel onderschatte Slaters obsessie, zijn grenzeloze begeerte naar Sheila Bonner. Hij kon - en hij wilde - deze jonge schoonheid niet opgeven. En om Sheila's liefde te winnen had Slater haar vele beloften gedaan. Beloften die hij wilde nakomen... ten koste van alles. Slater had Sheila beloofd dat niets hen kon scheiden. Hij had haar beloofd dat hij haar zou beschermen. En hij had haar verzekerd dat er voor hun liefde geen obstakels waren. Maar die waren er wel: commissaris van politie Reeves... Slaters vrouw... Rachel Buchanan. Obsessie is een thriller over de blinde obsessie van een man die verstrikt raakt in een web van hartstocht, intriges, bedrog en... moord.
Schrijver: Gary Devon
Oorspronkelijke titel: Bad desire
Eerste uitgave: 1990
ISBN/EAN: 90-269-7226-1
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Verloren
Verloren is het verhaal van Sherman Abbott, een ontspoorde jongen wiens capaciteit voor destructie bijna onmenselijk is en die voor niets terugdeinst om zijn ontvoerde zusje Mamie weer terug te krijgen. Samen met een monsterachtige hond trekt hij door het bevroren land om jacht te maken op de vrouw die zijn zusje ontvoerde. Verloren is een roman over een broer en zus die verbonden zijn door geheimen sterker dan bloed en een vrouw wier liefde geen grenzen kent.
Schrijver: Gary Devon
Oorspronkelijke titel: Lost
Eerste uitgave: 1986
ISBN/EAN: 90-325-0284-0
Uitgever: De Kern

Gerelateerde schrijvers