Boekenplank:
Kies

Boeken van Kelly Doust

Meer over Kelly Doust

Genre: Roman

Geboorteland: Australië

Website: Kelly Doust


Overzicht

  • Een tuin vol geheimen - Dressing the Dearloves
  • Het geheim van de parels - Precious things

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen tuin vol geheimen

Als haar modemerk failliet gaat, ziet ontwerpster Sylvie Dearlove zich gedwongen van het hippe New York terug te verhuizen naar haar familielandhuis in Engeland. Het huis van dit oude, adellijke geslacht is vervallen en ook met haar excentrieke overgrootmoeder gaat het niet goed.

De familie heeft besloten het landhuis en de bijbehorende tuin op te knappen om het te kunnen verkopen. Wanneer haar ouders Sylvie vragen de zolder op te ruimen, stuit ze op twee familiegeheimen die haar verleden, heden en toekomst op zijn kop zetten.

Het verhaal van de Dearloves strekt zich uit vanaf de tijd van koning Edward via de Tweede Wereldoorlog naar het hedendaagse Londen. Vijf sterke vrouwen tonen de verwoestende werking van geheimen en de kracht van familiebanden.

Schrijver: Kelly Doust
Oorspronkelijke titel: Dressing the Dearloves
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789402703382
Ebook: 9789402758320
Uitgever: HarperCollins
Het geheim van de parels

Normandië, 1891. De nacht voor ze gaat trouwen met een onbekende man versiert een jonge vrouw de kraag van haar trouwjurk met een delicaat patroon van kleine pareltjes. Op de achterkant borduurt ze een tekst...

Londen, heden. Maggie heeft als vrouw, moeder, stiefmoeder en taxateur bij een veilinghuis een druk en enerverend leven. In een op het oog waardeloze nalatenschap vindt ze een verkreukelde diadeem. Maggie heeft een zwak voor vintage kleding en ziet meteen mogelijkheden om de prachtige combinatie van kant en parels als kraag te dragen. Maar het lijkt wel alsof het sieraad invloed heeft op haar leven, want plotseling doet ze dingen die ze anders nooit zou doen...

Schrijver: Kelly Doust
Oorspronkelijke titel: Precious things
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789402710403
Ebook: 9789402751260
Uitgever: HarperCollins

Gerelateerde schrijvers