Boekenplank:
Kies

Boeken van Louise Fein

Meer over Louise Fein

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Louise Fein


Overzicht

  • De dochter van de nazi - People like us / Daughter of the reich
  • Het boekwinkelcomplot - The London bookshop affair

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe dochter van de nazi

Haar grote liefde is ook de grootste bedreiging voor alles wat haar dierbaar is...

De dochter van de nazi is een krachtige, emotionele roman over de jonge Hetty, die opgroeit in het Leipzig van de jaren dertig. Haar vader is gerespecteerd SS-officier en haar broer werkt zich op bij de Luftwaffe. Hetty zelf wil dolgraag bij de Deutscher Mädel en boven haar bed hangt een poster van haar grote held Hitler.

Alles verandert wanneer ze Walter ontmoet. De blonde, blauwogige, perfecte Walter. De jongen die haar leven redde toen ze klein was. De beste vriend van haar broer. Een Jood. Door haar hevige gevoelens begint Hetty vraagtekens te zetten bij alles waarmee ze is opgegroeid. Moet ze zich overgeven aan het regime en trouw zijn aan haar familie? Of kan de liefde haar van iets anders overtuigen?

Schrijver: Louise Fein
Oorspronkelijke titel: People like us / Daughter of the reich
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789401611916
Ebook: 9789401612203
Uitgever: Xander
Het boekwinkelcomplot

Londen, 1962. De wereld balanceert op de rand van een nucleaire oorlog, maar het dagelijkse leven gaat gewoon door. Celia Duchesne droomt van een baan bij de BBC, maar werkt bij een stoffig antiquariaat aan The Strand.

Als er op een dag een knappe Amerikaan binnenstapt, verandert haar leven voorgoed. Want terwijl ze voor het eerst echt verliefd wordt, ontdekt ze ook een verwoestend geheim. Celia duikt in haar eigen familiegeschiedenis, en vindt daar de waarheid die haar dwingt alles wat ze liefheeft op het spel te zetten.

Schrijver: Louise Fein
Oorspronkelijke titel: The London bookshop affair
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789401621885
Ebook: 9789401621960
Uitgever: Xander

Gerelateerde schrijvers