Boekenplank:
Kies

Boeken van Aisling Fowler

Meer over Aisling Fowler

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboren: 1985

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Aisling Fowler


Vuurbloed / Fireborn

  1. Twaalf en het bevroren bos - Twelve and the frozen forest
  2. Feniks en het IJspaleis - Phoenix and the Frost Palace
  3. Spreeuw en de Lichtgrot - Starling and the Cavern of Light

gedetailleerd overzicht

Vuurbloed / FirebornTwaalf en het bevroren bos

De Jagerseed veranderde haar naam. Zij verandert de wereld...

Twaalf heeft de eed afgelegd, en is nu een leerling-Jager. Ze heeft haar naam opgegeven om te kunnen trainen in het gevecht tegen de monsters die het Jagersfort belagen. Ze zal pas een nieuwe naam mogen kiezen als ze die verdiend heeft.

Wanneer het Jagersfort wordt aangevallen en een jong meisje wordt ontvoerd, wil Twaalf alles doen om haar te redden. Het wordt een zoektocht door het bevroren bos die haar leven, haar naam en haar hele wereld zal veranderen...

Schrijver: Aisling Fowler
Oorspronkelijke titel: Twelve and the frozen forest
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402709124
Ebook: 9789402763027
Uitgever: HarperCollins
Feniks en het IJspaleis

Een heldin herrijst uit de as...

Drie maanden na de verwoesting van het Jagersfort roept een heks uit het IJspaleis van IJsgaard de hulp van Feniks in. IJsgaard verkeert in groot gevaar en wordt belaagd door een kwaadaardige grootmacht: de Schaduwwerper. Als het paleis van de heksen wordt verwoest, zullen alle stammen in heel Tondel ten onder gaan...

Feniks onderneemt de gevaarlijke tocht naar het noorden om de heksen te helpen, terwijl ze haar eigen macht - de vuurmagie - onder controle moet zien te houden. Feniks en haar vrienden moeten alles op alles zetten om de Schaduwwerper uit te schakelen en het er levend vanaf te brengen. Maar zijn ze bereid om tot het uiterste te gaan?

Schrijver: Aisling Fowler
Oorspronkelijke titel: Phoenix and the Frost Palace
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789402712445
Ebook: 9789402768169
Uitgever: HarperCollins
Spreeuw en de Lichtgrot

De Meester kwam dichterbij en Feniks verstarde. Wanhoop raasde door haar heen. Hoe dacht ze iedereen te kunnen redden, als ze zichzelf niet eens kon redden?

Feniks en haar vrienden gaan op zoek naar een geheimzinnig artefact dat de redding van hun wereld zou kunnen betekenen. Ze komen na de schokkende gebeurtenissen in IJsgaard weer bij elkaar, om de stammen te verenigen voordat de Meester weer aanvalt.

Nieuwe hoop gloort aan de horizon als ze in de Lichtgrot een legendarisch wapen vinden, maar een laatste confrontatie met hun vijand lijkt onvermijdelijk. De Meester lijkt echter wreder en machtiger ooit tevoren. Kan Feniks dit gevecht winnen en de mensen van wie ze houdt redden?

Schrijver: Aisling Fowler
Oorspronkelijke titel: Starling and the Cavern of Light
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789402714678
Ebook: 9789402771022
Uitgever: HarperCollins

Gerelateerde schrijvers