Boekenplank:
Kies

Boeken van Sharon Gosling

Sharon Gosling schreef jarenlang als tijdschriftjournalist en publiceerde daarnaast non-fictie tie-ins voor o.a. Wonder Woman en Tomb Raider.

Meer over Sharon Gosling

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • De vergeten buurttuin - The forgotten garden
  • Het boekwinkeltje in de vuurtoren - The lighthouse bookshop
  • Het huis onderaan de klif - The house beneath the cliffs

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe vergeten buurttuin

Misschien bloeit er naast de bloemen in de tuin nog wel meer op...

Luisa MacGregor, een succesvolle landschapsarchitect, heeft groen licht gekregen voor het liefdadigheidsproject waar ze al jaren van droomt: stukken grond in achterstandswijken omtoveren tot levendige buurttuinen. Ze is vastbesloten om samen met Cas, een lokale leerkracht, en Harper, een tiener met een heftig verleden, de buurttuinen tot een succes te maken.

Maar haar zelfvertrouwen wankelt; lukt het haar wel om de gemeenschap bij elkaar te brengen? En bloeit er iets op tussen haar en Cas?

Schrijver: Sharon Gosling
Oorspronkelijke titel: The forgotten garden
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789020555042
Ebook: 9789020555066
Uitgever: Z&K
Het boekwinkeltje in de vuurtoren

Een dorp vol boekenliefhebbers. Een liefde uit het verleden. Een geheim dat aan het licht komt...

Ruim tweehonderd jaar geleden is in een klein dorpje in het Schotse binnenland een vuurtoren gebouwd die nu dienst doet als boekwinkel. De eigenaar van de vuurtoren, Cullen MacDonald, is de laatste afstammeling van de familie die de vuurtoren heeft gemaakt.

De vuurtoren trekt excentrieke karakters aan, waaronder Rachel Talbot. Sinds vijf jaar woont en werkt zij er, maar als Cullen overlijdt, is het onduidelijk wat er met de vuurtoren gaat gebeuren.

Rachel ontdekt een geheim op de zolder van de vuurtoren en probeert samen met Toby - een journalist die naar het dorpje is gekomen om in alle rust zijn memoires te schrijven - meer te weten te komen over de eerste eigenaar van het vuurtoren. Dit brengt haar niet alleen dichter bij de vuurtoren en het dorp, maar ook bij zichzelf.

Schrijver: Sharon Gosling
Oorspronkelijke titel: The lighthouse bookshop
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789020543728
Ebook: 9789020543735
Uitgever: Z&K
Het huis onderaan de klif

Een afgelegen dorpje. Een kleine lunchclub. Een heel nieuw begin...

Chef Anna is na een verbroken relatie van twintig jaar toe aan een nieuwe start. Ze verhuist naar Crovie, een klein vissersdorpje aan de oostkust van Schotland, maar eigenlijk heeft ze meteen spijt.

Zodra ze het dorp en de mensen beter leert kennen, vindt ze ook zichzelf en haar liefde voor koken weer terug. Ze besluit haar keuken om te toveren in een kleine lunchclub. Haar leven lijkt eindelijk weer de goede kant op te gaan, zolang niets haar nieuwgevonden geluk verpest...

Schrijver: Sharon Gosling
Oorspronkelijke titel: The house beneath the cliffs
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789020543759
Uitgever: Z&K

Gerelateerde schrijvers