Boekenplank:
Kies

Boeken van Åsa Hellberg

Meer over Åsa Hellberg

Genre: Roman

Geboren: 1962

Geboorteland: Zweden

Website: Åsa Hellberg


Overzicht

  • Volgende keer bij jou! - En liten värld
  • Vriendinnen voor altijd - Sonjas sista vilja

De Zussen van Fjällbacka / Systrarna från Fjällbacka

  1. De zussen van Fjällbacka - Inte utan min syster

Hotel Flanagans

  1. Welkom bij Hotel Flanagans - Välkommen till Flanagans
  2. De dochters van Hotel Flanagans - Kvinnorna på Flanagans
  3. De toekomst van Hotel Flanagans - Nya tider på Flanagans

Dubbel uitgegeven titels

  • B&B vol geheimen - zie Volgende keer bij jou!
  • Sonja’s erfenis - zie Vriendinnen voor altijd
De Zussen van Fjällbacka / Systrarna från Fjällbacka

gedetailleerd overzicht

OverzichtVolgende keer bij jou!

Drie vrouwen gaan op zoek naar liefde en avontuur... en vinden het op de meest onverwachte plaatsen.

Isabella, ooit een beroemd actrice en nu ondernemer, staat op een keerpunt in haar leven: na jaren te hebben geleefd met haar naar aandacht hunkerende, overspelige echtgenoot is ze van hem gescheiden en heeft ze haar bedrijf verkocht.

Isabella’s beste vriendin Carina woont in Engeland en is qua karakter de tegenpool van Isabella: ze is een kleurrijke, nogal impulsieve persoonlijkheid. Ook zij staat op een keerpunt in haar leven: ze is na een lang huwelijk door haar man aan de kant gezet voor een veel jongere vrouw. Ze stelt Isabella voor om samen een bed & breakfast te gaan runnen even buiten Londen - volgens haar is dat het avontuur dat ze nodig hebben.

Elsa heeft haar hele leven in de schaduw van haar man gestaan en zichzelf altijd weggecijferd. Nu haar man is overleden, vindt ze dat het tijd is om wat van de wereld te zien. Ze gaat naar het vliegveld van Stockholm om daar op de bonnefooi iemand te volgen, in de hoop dat dit haar naar een exotische bestemming zal leiden. Ze belandt in Londen en leert Isabella en Carina kennen. Een ontmoeting met verstrekkende gevolgen...

 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: Åsa Hellberg
Oorspronkelijke titel: En liten värld
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022572122
Ebook: 9789402302639
Uitgever: Boekerij
Vriendinnen voor altijd

Als Sonja onverwacht overlijdt, ontdekken haar drie beste vriendinnen Susanne, Rebecka en Maggan dat ze Sonja lang niet zo goed kenden als ze dachten. Sonja laat héél erg veel geld voor ze achter, maar ze krijgen het pas als ze de opdrachten uitvoeren die Sonja voor hen heeft bedacht. Sonja heeft namelijk grootse plannen voor de drie vriendinnen.

Hun leven wordt helemaal op zijn kop gezet: Rebecka wordt naar Mallorca gestuurd om met een Zweedse architect een huis in te richten, Maggan naar Parijs om een boek te schrijven en Susanne zal in Londen een hotel gaan runnen. Zal het de vriendinnen lukken om door Sonja's plannen weer te gaan genieten van het leven en hun grote liefde te vinden?

 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: Åsa Hellberg
Oorspronkelijke titel: Sonjas sista vilja
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022568460
Ebook: 9789460237881
Uitgever: Boekerij

De Zussen van Fjällbacka / Systrarna från FjällbackaDe zussen van Fjällbacka

In hun nieuwe, onvoorspelbare leven vertrouwen ze alleen elkaar...

De zussen van Fjällbacka speelt zich af in de Zweedse kunstplaats Fjällbacka aan het begin van de twintigste eeuw. We ontmoeten de enigszins verlegen en bedachtzame Anna, die gelukkig kan leunen op haar vastberaden en onbevreesde oudere zus Cornelia. Beiden werken als verpleegkundige, een nieuw beroep dat vrijheid en onafhankelijkheid creëert voor vrouwen.

We volgen de zussen terwijl ze navigeren tussen hun carrière, verboden liefde en onverwachte vriendschap. In hun nieuwe leven lijken de mogelijkheden oneindig, en voelt het alsof al hun dromen zullen uitkomen. Maar het lot beslist anders: wanneer een pijnlijk familiegeheim aan het licht komt, wordt de relatie tussen de zussen op de proef gesteld...

Schrijver: Åsa Hellberg
Oorspronkelijke titel: Inte utan min syster
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789401620949
Ebook: 9789401620956
Uitgever: Xander

Hotel FlanagansWelkom bij Hotel Flanagans

In Welkom bij hotel Flanagans volgen we de bijzondere vrouwen die het illustere hotel Flanagans in Londen runnen. Dit sfeervolle verhaal zit vol emoties, bedrog, wraak en catastrofes, maar ook met fantastische personages, een krachtige verhaallijn én een gelukkig einde.

Linda Lansing heeft de leiding over het hotel sinds ze het met tegenzin van haar vader erfde. Als ongetrouwde, alleenstaande hoteleigenaresse voldoet ze niet aan het plaatje van de Londense society, en dan is ze ook nog eens verwikkeld in een machtsstrijd met haar neef, die zichzelf als een veel geschiktere eigenaar voor het hotel ziet...

Schrijver: Åsa Hellberg
Oorspronkelijke titel: Välkommen till Flanagans
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789401666060
Ebook: 9789401613484
Uitgever: Xander
De dochters van Hotel Flanagans

Het hotel van Linda Lansing wordt inmiddels gerund door de beste vriendinnen Emma en Elinor. Er is echter één obstakel in hun vriendschap: Emma’s dochter Frankie is het kind van Elinors man Sebastian, maar Elinor is hier niet van op de hoogte.

Tegelijkertijd ligt de 22-jarige Frankie overhoop met haar moeder. Ze heeft een hekel aan Hotel Flanagans, omdat het Emma’s volledige aandacht opeist. Maar wanneer Frankies gehate halfzus Billie onverhoopt hulp nodig heeft, dreigen alle geheimen aan de oppervlakte te komen...

Schrijver: Åsa Hellberg
Oorspronkelijke titel: Kvinnorna på Flanagans
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789401615440
Ebook: 9789401615549
Uitgever: Xander
De toekomst van Hotel Flanagans

De toekomst van Hotel Flanagans verruilt de jaren tachtig voor het Londen van 2010. Frankie en Billie hebben inmiddels samen de leiding over het hotel. Frankie floreert in haar nieuwe baan, maar Billie focust zich liever op haar bloeiende acteercarrière.

Het noodlot slaat echter toe en het huwelijk van Frankie loopt op de klippen. Langzaam maar zeker begint ze te beseffen dat ze de wereld niet in haar eentje aankan. Als ze eindelijk heeft besloten om Billie om hulp te vragen, heeft die echter net de rol van haar leven in New York geaccepteerd. Maar hoe kan ze nee zeggen tegen Frankie?

Schrijver: Åsa Hellberg
Oorspronkelijke titel: Nya tider på Flanagans
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789401616232
Uitgever: Xander

Dubbel uitgegeven titelsB&B vol geheimen

Zie voor de beschrijving van dit boek: Volgende keer bij jou!.

Schrijver: Åsa Hellberg
Oorspronkelijke titel: zie Volgende keer bij jou!
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789401619912
Uitgever: Xander
Sonja’s erfenis

Zie voor de beschrijving van dit boek: Vriendinnen voor altijd.

Schrijver: Åsa Hellberg
Oorspronkelijke titel: zie Vriendinnen voor altijd
Eerste uitgave: 2012
Ebook: 9789401619943
Uitgever: Xander

Gerelateerde schrijvers