Boekenplank:
Kies

Boeken van Åsa Hellberg

Meer over Åsa Hellberg

Genre: Roman

Geboren: 1962

Zweden

Website: https://asahellberg.blogspot.com/

Overzicht

  • Volgende keer bij jou! - En liten värld
  • Vriendinnen voor altijd - Sonjas sista vilja
  • Welkom bij Hotel Flanagans - Välkommen till Flanagans

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Volgende keer bij jou!

Drie vrouwen gaan op zoek naar liefde en avontuur... en vinden het op de meest onverwachte plaatsen.

Isabella, ooit een beroemd actrice en nu ondernemer, staat op een keerpunt in haar leven: na jaren te hebben geleefd met haar naar aandacht hunkerende, overspelige echtgenoot is ze van hem gescheiden en heeft ze haar bedrijf verkocht.

Isabella’s beste vriendin Carina woont in Engeland en is qua karakter de tegenpool van Isabella: ze is een kleurrijke, nogal impulsieve persoonlijkheid. Ook zij staat op een keerpunt in haar leven: ze is na een lang huwelijk door haar man aan de kant gezet voor een veel jongere vrouw. Ze stelt Isabella voor om samen een bed & breakfast te gaan runnen even buiten Londen - volgens haar is dat het avontuur dat ze nodig hebben.

Elsa heeft haar hele leven in de schaduw van haar man gestaan en zichzelf altijd weggecijferd. Nu haar man is overleden, vindt ze dat het tijd is om wat van de wereld te zien. Ze gaat naar het vliegveld van Stockholm om daar op de bonnefooi iemand te volgen, in de hoop dat dit haar naar een exotische bestemming zal leiden. Ze belandt in Londen en leert Isabella en Carina kennen. Een ontmoeting met verstrekkende gevolgen...

Schrijver: Åsa Hellberg
Oorspronkelijke titel: En liten värld
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022572122
Ebook: 9789402302639
Uitgever: Boekerij
Vriendinnen voor altijd

Als Sonja onverwacht overlijdt, ontdekken haar drie beste vriendinnen Susanne, Rebecka en Maggan dat ze Sonja lang niet zo goed kenden als ze dachten. Sonja laat héél erg veel geld voor ze achter, maar ze krijgen het pas als ze de opdrachten uitvoeren die Sonja voor hen heeft bedacht. Sonja heeft namelijk grootse plannen voor de drie vriendinnen.

Hun leven wordt helemaal op zijn kop gezet: Rebecka wordt naar Mallorca gestuurd om met een Zweedse architect een huis in te richten, Maggan naar Parijs om een boek te schrijven en Susanne zal in Londen een hotel gaan runnen. Zal het de vriendinnen lukken om door Sonja's plannen weer te gaan genieten van het leven en hun grote liefde te vinden?

Schrijver: Åsa Hellberg
Oorspronkelijke titel: Sonjas sista vilja
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022568460
Ebook: 9789460237881
Uitgever: Boekerij
Welkom bij Hotel Flanagans

In Welkom bij hotel Flanagans volgen we de bijzondere vrouwen die het illustere hotel Flanagans in Londen runnen. Dit sfeervolle verhaal zit vol emoties, bedrog, wraak en catastrofes, maar ook met fantastische personages, een krachtige verhaallijn én een gelukkig einde.

Linda Lansing heeft de leiding over het hotel sinds ze het met tegenzin van haar vader erfde. Als ongetrouwde, alleenstaande hoteleigenaresse voldoet ze niet aan het plaatje van de Londense society, en dan is ze ook nog eens verwikkeld in een machtsstrijd met haar neef, die zichzelf als een veel geschiktere eigenaar voor het hotel ziet...

Schrijver: Åsa Hellberg
Oorspronkelijke titel: Välkommen till Flanagans
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789401666060
Ebook: 9789401613484
Uitgever: Xander