Boekenplank:
Kies

Boeken van Karen Swan

Karen Swan begon als modejournalist maar gaf haar baan op om een langgekoesterde schrijfambitie waar te maken. Inmiddels zijn haar boeken wereldwijde bestsellers.

Meer over Karen Swan

Genre: Roman

Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • De Griekse ontsnapping - The Greek escape
  • De Ierse erfenis - The Christmas party
  • De Spaanse belofte - The Spanish promise
  • De Zweedse affaire - The hidden beach
  • Een Noorse winternacht - The Christmas lights
  • Het winterse avontuur - Together by Christmas

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe Griekse ontsnapping

Een zomers mysterie op een prachtig Grieks eiland...

Chloe Marston werkt in New York als assistent voor de allerrijksten van de wereld. Ze zorgt dat hun levens vlekkeloos verlopen - zelfs nu haar eigen leven een puinhoop is.

Als een klant haar de opdracht geeft om een huis voor hem te zoeken in Griekenland, grijpt ze die kans met beide handen aan. Maar op de prachtige eilanden ontdekt ze een duister geheim, en moet ze uitvinden wie ze kan vertrouwen voordat het te laat is...

Schrijver: Karen Swan
Oorspronkelijke titel: The Greek escape
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401617703
Ebook: 9789401617710
Uitgever: Xander
De Ierse erfenis

Familiegeheimen en intriges aan de ruige Ierse kust...

Ottie, Pip en Willow komen na de dood van hun vader samen in het familiekasteel. Daar horen ze tot ieders verrassing en ontsteltenis dat Willow, de jongste dochter, het kasteel erft. Waarom zij?

Willow vertrok drie jaar eerder naar Dublin en is vervreemd geraakt van haar familie. Als ze aankondigt het kasteel te verkopen, lijkt dat dan ook de ultieme wraak.

Haar beslissing drijft Ottie en Pip tot het uiterste: Pip riskeert alles om haar eigen toekomst veilig te stellen, en Ottie neemt een beslissing die levens kan ruïneren. De zussen moeten hun verleden onder ogen zien als ze elkaar niet voorgoed willen verliezen.

Schrijver: Karen Swan
Oorspronkelijke titel: The Christmas party
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789401613477
Ebook: 9789401640008
Uitgever: Xander
De Spaanse belofte

Charlotte Fairfax is vermogensadviseur en moet voor een belangrijke klus naar Madrid. Daar ligt een rijke man op sterven, die van plan is zijn vermogen na te laten aan een volstrekt onbekende vrouw.

Het is aan Charlotte om erachter te komen wie zij is, terwijl thuis in Londen haar verloofde en aanstaande schoonmoeder ongeduldig zitten te wachten op haar terugkomst om haar huwelijk voor te bereiden. Maar wat ze in Spanje ontdekt kan ze niet loslaten en zal haar voorgoed veranderen...

Schrijver: Karen Swan
Oorspronkelijke titel: The Spanish promise
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789401612647
Ebook: 9789401612661
Uitgever: Xander
De Zweedse affaire

Een zonnige zomer vol geheimen en intriges...

Bell werkt als nanny voor een vooraanstaande familie aan de Zweedse kust. Een mysterieus telefoontje zet alles op zijn kop en Bell wordt het middelpunt van een zomer vol geheimen en intriges. Ze zal voor zichzelf op moeten komen, en lastige keuzes moeten maken.

Want al snel wordt duidelijk dat ze verliefd is geworden op precies de verkeerde persoon...

Schrijver: Karen Swan
Oorspronkelijke titel: The hidden beach
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789401615150
Ebook: 9789401615273
Uitgever: Xander
Een Noorse winternacht

De verliefde infuencers Bo en Zac besluiten de kerstdagen in Noorwegen door te brengen. Hun miljoenen volgers kunnen meegenieten van hun romantische avontuur, maar omgeven door de Noorse bergen en bevroren watervallen ontdekt Bo dat haar hart ergens anders ligt…

Schrijver: Karen Swan
Oorspronkelijke titel: The Christmas lights
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401611756
Ebook: 9789401611831
Uitgever: Xander


Het winterse avontuur

Lee kwam naar Amsterdam met een pasgeboren baby en een diep weggestopt geheim. Inmiddels is haar zoontje Jasper vijf en is ze een succesvolle fotograaf, bekend om haar celebrityportretten. Na haar turbulente verleden als oorlogsfotograaf in Syrië vindt ze eindelijk rust en kan ze genieten van haar fijne leven aan de grachten.

Dit verandert in één klap als ze in haar fietsmandje een boek vindt, waar een noodkreet in geschreven staat. Ze spoort de schrijver van het boek op in de hoop meer te weten te komen over de onheilspellende boodschap. Terwijl het in het winterse Amsterdam steeds kouder wordt, wordt Lee langzaam ingehaald door haar verleden en zal ze haar traumatische herinneringen eindelijk onder ogen moeten zien...

Schrijver: Karen Swan
Oorspronkelijke titel: Together by Christmas
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789401615556
Ebook: 9789401615983
Uitgever: Xander