Boekenplank:
Kies

Boeken van Sally Hepworth

Meer over Sally Hepworth

Genre: Roman

Geboren: 1980

Geboorteland: Australië

Website: Sally Hepworth


Overzicht

  • De schoonmoeder - The mother-in-law
  • Voor ik je loslaat - The mother's promise

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe schoonmoeder

Vanaf het moment dat Lucy haar schoonmoeder Diana ontmoet, weet ze dat het nooit echt zal klikken. Als voorvechtster van vrouwenrechten geniet Diana veel aanzien en ze is zeer beleefd en keurig. Maar ze is ook heel afstandelijk, en absoluut niet de schoonmoeder op wie Lucy had gehoopt. Andersom lijkt Diana zich ook een andere ideale schoondochter te hebben voorgesteld.

Tien jaar later wordt Diana dood aangetroffen. Naast haar ligt een briefje waarin staat dat ze niet meer verder kon met haar door kanker verwoeste lichaam. Maar als de autopsie plaatsvindt blijkt dat Diana helemaal geen kanker had. Wel zat er gif in haar bloed. Wat is er gebeurd? En wie weet er meer van? De breekbare familieverhoudingen, onderhuidse spanningen en lang verborgen geheimen komen langzaam aan de oppervlakte.

Schrijver: Sally Hepworth
Oorspronkelijke titel: The mother-in-law
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022588093
Ebook: 9789402313772
Uitgever: Boekerij
Voor ik je loslaat

Jarenlang leiden Alice Stanhope en haar dochter Zoe als gezinnetje van twee een rustig leven in Californië. Zoe worstelt met sociale fobieën, en haar moeder is er altijd om haar te beschermen. Ze hebben nauwelijks familie en de identiteit van Zoe’s vader is onbekend, maar ze redden het samen prima - tot het noodlot toeslaat. Alice wordt ziek en moet vechten voor haar leven.

Boven alles wil Alice een veilige toekomst voor Zoe. Daarom doet ze een beroep op twee vrouwen die, hoewel ze nagenoeg vreemden zijn, nu haar enige hoop vormen: Kate, een verpleegster, en Sonja, een sociaal werker. Wanneer de vier bij elkaar komen, worden gebeurtenissen in gang gezet die veel losmaken. Terwijl de klok verder tikt voor Alice, zullen ze allemaal de confrontatie aan moeten gaan met hun diepste angsten, geheimen en verlangens.

Schrijver: Sally Hepworth
Oorspronkelijke titel: The mother's promise
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022588086
Ebook: 9789402313789
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers