Boekenplank:
Kies

Boeken van Casey Hill

Meer over Casey Hill

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1974

Website: Casey Hill


Reilly Steel

  1. Taboe - Taboo
  2. Inferno - Inferno
Reilly Steel

gedetailleerd overzicht

Reilly SteelTaboe
Forensisch onderzoeker Reilly Steel, opgeleid aan de FBI-Academy in Quantico en geboren en getogen in het bruisende San Francisco, vindt Dublin maar een saaie stad. Ze is naar Ierland gegaan om het Ierse forensisch laboratorium de eenentwintigste eeuw binnen te loodsen, en om een oogje te houden op haar vader, die steeds vaker zijn toevlucht zoekt tot de drank.

Wanneer een jonge man en vrouw dood worden aangetroffen in een appartement, lijkt alles erop te wijzen dat ze samen zelfmoord hebben gepleegd. Als er meer lijken worden gevonden beseft het team dat er een gestoorde moordenaar aan het werk is, iemand die de laatste taboes van onze samenleving aan z'n laars lapt...
Schrijver: Casey Hill
Oorspronkelijke titel: Taboo
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789044332520
Ebook: 9789044333251
Uitgever: The House of Books
Inferno
Forensisch inspecteur Reilly Steel komt erachter dat haar deskundigheid niet genoeg is als een even zieke als intelligente moordenaar toeslaat in Dublin. Zijn methoden zijn verbijsterend macaber.

Wat verbindt de slachtoffers met elkaar? Hun lichamen weigeren de antwoorden te geven op deze vraag en de plaatsen delict zijn de nachtmerrie van iedere forensisch onderzoeker.

De frustratie bij de politie loopt hoog op als hun onderzoek dreigt vast te lopen en een derde slachtoffer wordt ontdekt. Dan ontdekken ze volgens welk bizar patroon de moordenaar werkt: Dante's Inferno. Maar of ze op tijd zijn om het volgende slachtoffer te redden?
Schrijver: Casey Hill
Oorspronkelijke titel: Inferno
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789044338898
Ebook: 9789044338904
Uitgever: The House of Books

Gerelateerde schrijvers