Boekenplank:
Kies

Boeken van A.G. Howard

A.G. Howard vroeg zich altijd al af wat er zou gebeuren als de subtiele griezeligheid in Alice in Wonderland meer aandacht had gekregen. Ze schreef Versplinterd tijdens haar baan in een schoolbibliotheek.

Meer over A.G. Howard

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboren: 1970

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: A.G. Howard


Wonderland

Versplinterd

Welkom in het echte Wonderland...

Alyssa Gardner hoort het gefluister van insecten en bloemen - net als haar moeder, die daarvoor jaren geleden werd opgenomen in een gesticht. Deze vloek rust op hun familie en reikt terug naar Alice Liddell, de muze achter Lewis Carrolls Alice in Wonderland. Alyssa mag dan gek zijn, ze slaagt erin niet op te vallen... Voorlopig dan.

Als haar moeders conditie verslechtert, komt Alyssa erachter dat hetgeen waarvan zij dacht dat het niet waar kon zijn gebaseerd is op een doodenge werkelijkheid. Het echte Wonderland is een veel duisterdere plek dan Lewis Carroll ooit liet doorschemeren. Alyssa wordt op de proef gesteld en moet de fouten die Alice jaren geleden maakte zien op te lossen. Om dat te kunnen doen moet ze kiezen wie ze kan vertrouwen: Jeb, haar knappe beste vriend en geheime crush of de sexy maar achterdochtige Morpheus, haar gids in Wonderland, die zijn eigen duistere motieven heeft...

Schrijver: A.G. Howard
Oorspronkelijke titel: Splintered
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789049203641
Ebook: 9789402323535
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers