Boekenplank:
Kies

Boeken van Kathryn Hughes

Kathryn Hughes (Altrincham, VK) begon in 2007 te schrijven aan haar eerste boek. Het duurde vijf jaar voor het af was en vol enthousiasme stuurde ze haar manuscript naar diverse uitgeverijen - om vervolgens door allemaal afgewezen te worden. Ze gaf het echter niet op en liet haar boek als e-book door Kindle publiceren, maar dat leverde slechts een paar honderd kopers op. Tot ze het boek vijf dagen gratis aanbood. Binnen die vijf dagen werd het boek bijna 10.000 keer gedownload en aangezien de recensies van lezers bijzonder lovend waren, werd het boek dit keer - na de gratis periode - wel verkocht en bereikte ze binnen de kortste keren de nummer 1 positie bij Kindle.

Meer over Kathryn Hughes

Genre: Roman

Website: https://kathrynhughesauthor.com/

Overzicht

De sleutel

1956. Ellen werkt als leerling-verpleegkundige in een krankzinnigengesticht in een Engels dorpje. Daar bouwt ze een band op met een bijzondere patiënte. Wanneer diens behandelend arts in opspraak raakt wordt Ellen gedwongen een pijnlijke keuze te maken.

2006. Sarah wil een boek schrijven over het oude gesticht. Ze ontdekt een koffer met schokkende inhoud van een vrouw die daar vijftig jaar geleden gedwongen werd opgenomen.

Schrijver: Kathryn Hughes
Oorspronkelijke titel: The key
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789044355048
Uitgever: The House of Books
Gerelateerde schrijvers