Boekenplank:
Kies

Boeken van Kathryn Hughes

Kathryn Hughes begon in 2007 te schrijven aan haar eerste boek. Het duurde vijf jaar voor het af was en vol enthousiasme stuurde ze haar manuscript naar diverse uitgeverijen - om vervolgens door allemaal afgewezen te worden. Ze gaf het echter niet op en liet haar boek als e-book door Kindle publiceren, maar dat leverde slechts een paar honderd kopers op. Tot ze het boek vijf dagen gratis aanbood. Binnen die vijf dagen werd het boek bijna 10.000 keer gedownload en aangezien de recensies van lezers bijzonder lovend waren, werd het boek dit keer - na de gratis periode - wel verkocht en bereikte ze binnen de kortste keren de nummer 1 positie bij Kindle.

Meer over Kathryn Hughes

Genre: Roman

Verenigd Koninkrijk

Website: https://kathrynhughesauthor.com/

Overzicht

  • De sleutel - The key
  • Het geheim - The secret

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

De sleutel

Een gestolen leven. Een gebroken hart. Een onrecht dat hersteld moet worden.

1956. Ellen werkt als leerling-verpleegkundige in een krankzinnigengesticht in een Engels dorpje. Daar bouwt ze een band op met een bijzondere patiënte. Wanneer diens behandelend arts in opspraak raakt wordt Ellen gedwongen een pijnlijke keuze te maken.

2006. Sarah wil een boek schrijven over het oude gesticht. Ze ontdekt een koffer met schokkende inhoud van een vrouw die daar vijftig jaar geleden gedwongen werd opgenomen.

Schrijver: Kathryn Hughes
Oorspronkelijke titel: The key
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789044359022
Ebook: 9789044355055
Uitgever: The House of Books
Het geheim

De waarheid die ze wegstopte zal de redding zijn van een andere vrouw...

Mary heeft een geheim. Veertig jaar geleden maakte ze een keuze die niet alleen haar wereld, maar ook het pad van iemand die haar dierbaar is voor altijd zou veranderen.

Beth is op zoek naar antwoorden. Ze heeft nooit de waarheid over haar afkomst gekend, maar het kan de redding zijn die haar zieke kind zo hard nodig heeft. Wanneer Beth een oude, verkleurde krant tussen de spullen van haar moeder vindt, beseft ze dat de sleutel tot de toekomst van haar zoon in haar eigen verleden ligt. Ze moet teruggaan naar waar het allemaal begon...

Schrijver: Kathryn Hughes
Oorspronkelijke titel: The secret
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789044355062
Ebook: 9789044355079
Uitgever: The House of Books
Gerelateerde schrijvers