Boekenplank:
Kies

Boeken van Regina Jennings

Regina Jennings heeft Engels en geschiedenis gestudeerd aan de Oklahoma Baptist University.

Meer over Regina Jennings

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Regina Jennings


Overzicht

 • Een hartenwens vervuld - Broken limbs, mended hearts
 • Gevangen in een jurk - Caught in the middle
 • Intrige op het spoor - Intrigue a la Mode
 • Onvoorziene liefde - An unforeseen match

De Kronieken van Joplin / The Joplin Chronicles

 1. Een ongelukkige hofmakerij - Courting misfortune

Fort Reno

 1. Gouvernante in de hoofdrol - Holding the fort
 2. Een hobbelige missie - Bound and determined
 3. Een onderpand voor de luitenant - The lieutenant's bargain
 4. De dochter van de majoor - The major' daughter

Ozark Mountain

 1. Opgezadeld met elkaar - A most inconvenient mariage
 2. Liefde onder de hamer - At love's bidding
 3. Verstrikt - Her dearly unintended
 4. Pennenstreken - For the record

Anthologieën

 • De koppelaarster - A match made in Texas
 • Vervlochten harten - Hearts entwined
De Kronieken van Joplin / The Joplin Chronicles

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen hartenwens vervuld

Wanneer een jongeman uit haar verleden terugkeert en hun kleine stadje op zijn kop zet met een nieuwe uitvinding, wordt onderwijzeres Bella Eden herinnerd aan de dag die haar niet alleen een gebroken pols bezorgde...

Kan ze erop vertrouwen dat de man die haar leven ontwrichtte, haar zal helpen vechten voor een betere toekomst nu haar baan op het spel staat? En wordt haar hartenwens alsnog vervuld?

* Noot BBS: Op de omslag van het boek staat dat het hier deel 1 betreft van The Kissing Tree. The Kissing Tree serie is geschreven door vier verschillende auteurs, ieder schreef één deel van de serie.

De serie The Kissing Tree is geschreven door:

 1. Regina Jennings
 2. Karen Witemeyer
 3. Amanda Dykes
 4. Nicole Deese

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: Broken limbs, mended hearts
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492234759
Uitgever: Grace Publishing House
Gevangen in een jurk

Onderweg naar Garber en een volgende overwinning in zijn leven, raakt Nicholas Lovelace betrokken bij een treinoverval. Als de bandieten hem bedreigen, schiet de persoon van wie hij dit het allerminst verwacht hem te hulp: Ann Tillerton uit Prairie Lea.

Ann verschuilt zich achter een leven als bizonjager. Ze is naar Garber gestuurd om hun weggelopen kokkin te zoeken. Als de vrouw met de noorderzon vertrekt en haar zoontje bij Ann achterlaat, is Nick de enige die ze om hulp kan vragen. In hun pogingen te ontdekken wat ze met het kind aan moeten, vormen ze een uitzonderlijk koppel.

Het leven in de stad vraagt van Ann dat ze zich gedraagt én kleedt naar de normen van de beschaafde wereld - iets wat haar moeilijk afgaat. Intussen staat Nick in zijn werk voor nieuwe uitdagingen, en zijn omgang met een niet bepaald verfijnde dame doet zijn reputatie geen goed. Heen en weer geslingerd tussen hun eigen dromen, een ontluikende liefde en de verwachtingen van anderen, is de vraag: zal dit paar de weg naar elkaar vinden?

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: Caught in the middle
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789492234117
Uitgever: Grace Publishing House
Intrige op het spoor

De Harvey Houses vormen een legendarisch onderdeel van de Amerikaanse geschiedenis. Vrouwen werkten om verschillende redenen als Harvey Girl. Het was een goedbetaalde en avontuurlijke baan, die de mogelijkheid tot reizen bood. Sommige meisjes zagen het als een kans om aan problemen thuis te ontsnappen.

Willow Kentworth is een jonge vrouw die vastbesloten is haar familie te ondersteunen met het geld dat ze verdient als Harvey Girl. Wanneer ze wordt gewaarschuwd dat er in het donker geheimzinnige dingen gebeuren langs het spoor, is ze vast van plan om hier niet bij betrokken te raken. Dat wil zeggen, totdat een knappe nieuwe medewerker in het Harvey House - die zo zijn eigen geheimen heeft - haar hulp nodig heeft.

* Noot BBS: Op de omslag van het boek staat dat het hier deel 1 betreft van De Harvey Girls. De Harvey Girls serie is geschreven door vier verschillende auteurs, ieder schreef één deel van de serie.

De serie De Harvey Girls is geschreven door:

 1. Tracie Peterson
 2. Karen Witemeyer
 3. Regina Jennings
 4. Jen Turano

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: Intrigue a la Mode
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492234643
Uitgever: Grace Publishing House
Onvoorziene liefde

Grace o’Malley, onderwijzeres in Dry Gulch, kan niet langer lesgeven nu ze zo goed als blind is geworden. Het schoolbestuur schenkt haar een oude boerderij. Daar zou ze haar dagen moeten slijten in afhankelijkheid van anderen. Maar leven van liefdadigheid is niet wat Grace voor ogen heeft...

Clayton Weber is op weg naar de grote landrace. In de hoop onderweg een eerlijk loon te verdienen, reageert hij op een advertentie in de krant. Maar misschien heeft hij getekend voor meer dan hij in eerste instantie verwachtte... en precies die vrouw ontmoet die hem ervan kan weerhouden verder te trekken.

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: An unforeseen match
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789492234124
Uitgever: Grace Publishing House

De Kronieken van Joplin / The Joplin ChroniclesEen ongelukkige hofmakerij

Calista York moet nog één zaak succesvol oplossen om haar baan als Pinkerton-agent veilig te stellen. Ze krijgt de opdracht om de ontvoerde Lila Seaton op te sporen en wordt naar Joplin gestuurd, een rumoerig mijnstadje in Missouri. Kan ze haar missie verborgen houden voor haar familie, die net buiten Joplin woont?

Toen Matthew Cook besloot om dominee te worden, had hij nooit verwacht dat hij in Joplin terecht zou komen. Terwijl hij vecht tegen allerlei vormen van corruptie en losbandigheid, ontmoet hij de roekeloze mejuffrouw York. Haar slechte beoordelingsvermogen lijkt haar voortdurend in gevaar te brengen.

Hoe goed ze het ook bedoelen, Calista kan de tussenkomst van haar nieuwsgierige familie en de knappe dominee niet gebruiken bij haar onderzoek. Als Matthew haar ook nog het hof probeert te maken, moet ze hem in het duister laten tasten. Ze kan onmogelijk haar vermomming afleggen. Haar baan en het leven van een jonge vrouw staan op het spel.

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: Courting misfortune
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492234834
Uitgever: Grace Publishing House

Fort RenoGouvernante in de hoofdrol

Zangeres Louisa Bell heeft altijd op de grens van armoede geleefd. Wanneer ze haar baan in de Cat-Eye Saloon kwijtraakt, kan ze alleen nog maar terugvallen op haar broer, een cavaleriesoldaat die gestationeerd is in het Indianenterritorium. Maar hij heeft weer eens problemen met zijn commandant. Louisa besluit hem een bezoek te brengen, in de hoop hem te kunnen helpen én een baan te vinden. Als ze bij aankomst op het fort per abuis voor gouvernante wordt aangezien, grijpt ze die kans met beide handen aan. Hoe moeilijk kan lesgeven tenslotte zijn?

Majoor Daniel Adams heeft zijn handen vol op Fort Reno; het lukt hem nauwelijks om zijn troepen onder de duim te houden, laat staan zijn twee tienerdochters. Als hij niet snel een respectabele gouvernante inhuurt om hun manieren bij te brengen, staat zijn schoonmoeder erop de meisjes zelf op te voeden – ver weg van het fort.

Miss Bell vertoont weinig overeenkomsten met het beeld dat Daniel van gouvernantes heeft; ze horen niet zo onweerstaanbaar knap te zijn. Maar hij heeft geen andere keus. Hij moet zijn schoonmoeder tevreden zien te stellen, dus knijpt hij een oogje dicht wat betreft haar onconventionele methoden. Ondertussen doet Louisa haar uiterste best om aan zijn verwachtingen te voldoen. Kan ze lang genoeg in haar rol blijven om de respectabele toekomst waar ze zo lang naar verlangd heeft veilig te stellen?

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: Holding the fort
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492234391
Uitgever: Grace Publishing House
Een hobbelige missie

Als straf voor zijn roekeloze gedrag wordt soldaat Bradley Willis op weg gestuurd om een gepensioneerde legerkapitein te helpen een kudde door het indianenterritorium te leiden. Niemand had hem echter verteld dat de kudde bestond uit kamelen in plaats van koeien, of dat de koppige dochter van de kapitein, Ambrosia Herald, haar uiterste best zou doen om de hele missie te torpederen. Ze hebben hem opgezadeld met veel meer dan hij had verwacht.

* Een hobbelige missie is eerder verschenen in de novellebundel Vervlochten harten onder de titel Op het hart gebonden.

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: Bound and determined
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492234742
Uitgever: Grace Publishing House
Een onderpand voor de luitenant

Het is haar bedoeling om onafhankelijkheid te verwerven. Maar wat ze vindt, is zelfs nog beter...

Hattie Walker droomt ervan om kunstschilderes te worden, maar haar ouders zien haar liever trouwen. Als compromis krijgt ze twee maanden de tijd om naar Denver te gaan en ervoor te zorgen dat haar kunstwerken in een tentoonstelling worden opgenomen. Als dat niet lukt, zal ze haar droom voorgoed moeten opgeven. Wanneer haar postkoets wordt overvallen en ze gered wordt door een groep Arapaho-indianen lijken al haar plannen te ontsporen.

Vrijgezel luitenant Jack Hennessey werkt al lange tijd met de Arapaho-indianen samen en het is zijn taak om hen ervan te overtuigen dat de zendingsschool op Fort Reno hun kinderen kan helpen. Wanneer hij bericht krijgt dat de indianen een vrouw aangetroffen hebben, de enige overlevende van de overval op de postkoets, gaat Jack eropuit om haar te halen - en zijn zaak nogmaals bij het stamhoofd te bepleiten.

Hij is stomverbaasd als de overlevende niemand minder blijkt te zijn dan Hattie Walker, het meisje dat jaren geleden zijn hart gebroken heeft. Al snel realiseert hij zich dat hij nu de kans krijgt om indruk op haar te maken. Als zijn plan door een misverstand in de war gegooid wordt, komen Jack en Hattie in een puinhoop terecht die haar dromen in gevaar brengt en zijn levenswerk dreigt te vernietigen.

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: The lieutenant's bargain
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492234698
Uitgever: Grace Publishing House
De dochter van de majoor

Zij claimt zijn land, dus besluit hij haar hart te claimen...

 Moe van het beklemmende leven in de gegoede kringen keert Caroline Adams terug naar Fort Reno. Ze verlangt naar avontuur en onafhankelijkheid. Als zij en haar vriendin Amber de opschepperige Frisco Smith tegen het lijf lopen, wordt duidelijk dat haar verlangen weleens werkelijkheid zou kunnen worden. Ze hoeft alleen maar mee te doen aan de langverwachte wedloop om land...

Frisco Smith is opgegroeid als wees en het enige waar hij naar verlangt, is een eigen plek. Jarenlang heeft hij er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de niet-toegewezen gebieden opengesteld worden voor mensen die hetzelfde verlangen koesteren. Hij is er zelfs in geslaagd om in het verborgen alvast een onderkomen te bouwen op het stuk grond dat hij van plan is te claimen op de dag van de wedloop.

Maar wanneer het startschot wordt afgevuurd, loopt alles heel anders dan verwacht. Caroline en Frisco raken verzeild in een conflict over een claim. En allebei zetten ze hun hakken in het zand. Maar het geschil over het rechtmatige eigenaarschap verandert hun ideeën over wat een echt thuis is. Zal dat hen dichter bij elkaar brengen of juist voorgoed uit elkaar drijven?

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: The major' daughter
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492234704
Uitgever: Grace Publishing House

Ozark MountainOpgezadeld met elkaar

Abigail Stuart dacht dat ze Jeremiah Calhouns weduwe was. Maar Jeremiah Calhoun is springlevend én knap én... boos. Toch zitten ze met elkaar opgezadeld.

Verpleegster Abigail Stuart heeft geen thuis en weinig opties meer. Daarom stemt ze ermee in te trouwen met een van haar patiënten, een dodelijk gewonde soldaat die beweert dat hij Jeremiah Calhoun heet. Door dit verstandshuwelijk krijgt Abigail recht op zijn stoeterij in het Ozark-gebergte, en heeft Jeremiah de zekerheid dat er na zijn dood iemand voor zijn zieke zus zal zorgen - een praktische oplossing voor hen allebei.

Na de oorlog komt Abigail haar aandeel in de afspraak na. Maar dan duikt de echte Jeremiah Calhoun op, gewond maar beslist nog in leven, en hij trekt Abigails verhaal direct in twijfel. Abigail is hevig in verwarring. Hoe moet ze verklaren dat ze deze Jeremiah Calhoun nog nooit heeft gezien, terwijl ze al twee maanden lang beweert zijn weduwe te zijn? Hoe kan ze hem ervan overtuigen dat ze niet op zijn stoeterij uit is? Abigail is vastbesloten haar nieuwe thuis niet op te geven, ook al is de praktische overeenkomst veranderd in een hoogst ongemakkelijk huwelijk...

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: A most inconvenient mariage
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789492234100
Uitgever: Grace Publishing House
Liefde onder de hamer

Zij verkoopt antiek van onschatbare waarde. Hij verkoopt levende have per pond. Is dit de man die een bod doet op haar hart?

Miranda Wimplegate werkt mee in het veilinghuis van haar familie in Boston. Op een dag ontdekt ze dat ze per ongeluk een kostbaar portret van een invloedrijke familie verkocht heeft, en ook nog eens aan een anonieme bieder. In een wanhopige poging om de familie, die hen voorgoed zou kunnen ruïneren, gunstig te stemmen probeert ze samen met haar grootvader het schilderij te traceren. Hun zoektocht leidt naar het Ozarkgebergte in Missouri. Om te voorkomen dat het schilderij al verkocht wordt voordat ze daar arriveren, nemen ze het absurde besluit het plaatselijke veilinghuis met de volledige inventaris op te kopen.

Nadat Miranda en haar grootvader naar het afgelegen gebied zijn afgereisd komen ze tot de ontdekking dat hun nieuwe veilinghuis niet in antiek handelt, maar in vee. En de ergerlijk aantrekkelijke beheerder, Wyatt Ballentine, ontdekt tot zijn frustratie dat zijn bemoeizieke nieuwe bazen geen greintje verstand hebben van het bedrijf dat hij in zijn eentje tot een succes gemaakt heeft. Geconfronteerd met opgestapeld vee - en een geheimzinnig schilderij dat nergens te bekennen lijkt - beginnen Wyatt en Miranda aan een onwaarschijnlijke en zeer beladen samenwerking. Kunnen ze voorkomen dat de situatie nog verder uit de hand loopt?

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: At love's bidding
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789492234230
Uitgever: Grace Publishing House
Verstrikt

Zware regenval brengt Katie Ellen Watson in grote problemen. Nu haar ouders van huis zijn, is zij in haar eentje verantwoordelijk voor de boerderij... totdat Josiah Huckabee even komt kijken of het goed met haar gaat. Vroeger had ze een oogje op hem - maar dat was vroeger.

Josiah Huckabee wilde zich er alleen maar van verzekeren dat Katie Ellen in veiligheid was, maar als de enige brug die toegang geeft tot haar boerderij wegspoelt, zijn ze opeens alleen. Als er dan ook nog een onheilspellende vreemdeling haar huis binnendringt, raken ze verstrikt in een onmogelijke situatie. Misschien kunnen ze hun reputatie nog redden door te doen alsof ze getrouwd zijn - maar kan doen alsof veranderen in echte liefde?

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: Her dearly unintended
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492234261
Uitgever: Grace Publishing House
Pennenstreken

Ze kan op een held wachten... of er een in het leven roepen!

Betsy Huckabee droomt van bekendheid in de grote stad, maar buiten het kleine Pine Gap, Missouri, heeft niemand interesse in de artikelen die ze voor de krant van haar oom schrijft. Haar hoop op onafhankelijkheid lijkt vervlogen, totdat het beste idee dat ze ooit heeft gehad haar dorp in rijdt.

Hulpsheriff Joel Puckett was liever in Texas gebleven, maar vanwege valse beschuldigingen was een verhuizing naar Pine Gap de enige mogelijkheid om zijn penning te behouden. Helaas verkeert het kleine dorp in grote moeilijkheden. Een gemaskerde bende heeft het recht in eigen handen genomen. Hij moet duidelijk maken dat hij de wet vertegenwoordigt - en dat wordt een stuk moeilijker met een nieuwsgierige journaliste die hem overal achtervolgt.

De held die Betsy creëert als hoofdpersoon van een vervolgverhaal op de damespagina is wel op de dappere hulpsheriff gebaseerd, maar beslist verzonnen. En aangezien de artikelen alleen in afgelegen kranten verschijnen, zal niemand er ooit van weten. Maar hoe meer tijd ze met deputy Puckett doorbrengt, hoe meer ze de echte held waardeert - en hoe meer ze beseft wat haar ambitie hem kan kosten.

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: For the record
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492234322
Uitgever: Grace Publishing House

AnthologieënDe koppelaarster

In het kleine stadje Dry Gulch is een goedbedoelende bemoeial actief. Ze kan het gewoon niet laten om vrouwen in nood heimelijk te koppelen aan mannen met een goed karakter, in de hoop dat zij een helpende hand zullen bieden. Hoe kan zij nu weten dat haar inspanningen deze stellen ook een duwtje geven in de richting van ware liefde?

De koppelaarster bevat vier korte, historische liefdesverhalen van vier verschillende schrijfsters:

 1. Geboren liefde / A cowboy unmatched - Karen Witemeyer
 2. Onvoorziene liefde / An unforeseen match - Regina Jennings
 3. Geen partij voor de liefde / No match for love - Carol Cox
 4. Ontmaskerde liefde / Meeting her match - Mary Connealy

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: A match made in Texas
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789077669815
Uitgever: Grace Publishing House
Vervlochten harten

Liefde kan ingewikkeld zijn. Maar soms leidt een relatie vol hobbels en onverwachte zijpaden tot een band die niemand kan verbreken. Laat je meevoeren langs het kronkelige pad van romantiek in verhalen over een liefde voor het leven.

Vervlochten harten bevat vier korte, historische liefdesverhalen van vier verschillende schrijfsters:

 1. De liefdesknoop / The love knot - Karen Witemeyer
 2. Aan elkaar gehecht / The tangled ties that bind - Claire Nevin
 3. Op het hart gebonden / Bound and determined - Regina Jennings
 4. Koorden van trouw / Tied and true - Melissa Jagear

Schrijver: Regina Jennings
Oorspronkelijke titel: Hearts entwined
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492234445
Uitgever: Grace Publishing House

Gerelateerde schrijvers