Boekenplank:
Kies

Boeken van Deeanne Gist

Meer over Deeanne Gist

Genre: Roman

Website: http://www.deeannegist.com/

Overzicht
  • Alles op het spel - Fair play
  • De tabaksbruid - A bride most begrudging
  • Het hart op de lippen - It happened at the fair
  • Met goed fatsoen - The measure of a lady
  • Op de koop toe - A bride in the bargain
  • Scherven brengen geluk - Tiffany girl
  • Schoon in de sluier - Maid to match
  • Zwijgen is goud - Love on the line

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Alles op het spel
Chicago, 1893. Billy Jack Tate doet haar voordeel met haar mannennaam. Als een van de weinige vrouwen heeft ze het tot dokter geschopt en nu toont ze op de wereldtentoonstelling in Chicago haar vaardigheden, in de hoop dat ze snel een eigen praktijk kan beginnen. Maar dan vraagt de knappe Hunter Scott haar om die droom op te geven en zijn vrouw te worden. Billy is verliefd op hem, maar verafschuwt zijn traditionele normen en waarden. Billy en Hunter vinden elkaar in het bouwen van een speeltuin voor de minderbedeelde kinderen in de stad. Maar het einde van de tentoonstelling nadert en beiden moeten een keuze maken. Is Billy bereid haar droom op te geven? En zou Hunter ermee kunnen leven dat zijn vrouw kostwinner is?
Schrijver: Deeanne Gist
Oorspronkelijke titel: Fair play
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789029723251
Uitgever: Voorhoeve
De tabaksbruid
Wie gelooft er nog in liefde... op het eerste gevecht? Amerika, zeventiende eeuw. In de haven ligt een schip vol 'bruiden', vrouwen uit het bezette Engeland die op zoek zijn naar een beter leven bij een kolonist. De prijs: een kist tabak voor de kapitein. Drew O'Connor heeft net zijn vrouw verloren en zit niet te wachten op een nieuwe echtgenote. Wel zoekt hij een huishoudster en oppas voor zijn kleine zusje. Het toeval scheept hem op met de beeldschone, maar opvliegende Constance. Deze aanwinst blijkt al gauw een roodharige kat in de zak. De jongedame kan niet koken, heeft in huis nog nooit een vinger uitgestoken en waagt het om Drew tegen te spreken. 'Lady Constance Morrow' beweert namelijk ontvoerd te zijn door de kapitein en eist direct een retourtje naar haar adellijke Engelse familie. Maar het laatste schip is net vertrokken en in Engeland woedt de oorlog in alle hevigheid...
Schrijver: Deeanne Gist
Oorspronkelijke titel: A bride most begrudging
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 978-90-297-1924-7
Uitgever: Voorhoeve
Het hart op de lippen
Chicago,1893. Alles staat op het spel voor Cullen McNamara. Met zijn zelfontworpen sprinklerinstallatie moet hij op de Wereldtentoonstelling van Chicago investeerders trekken. Als het lukt, zal hij eindelijk zijn uitvindersdroom waar kunnen maken en kan hij trouwen met zijn jeugdliefde, Wanda. Het lawaai in de beurshallen gooit echter roet in het eten voor Cullen: zijn slechte gehoor maakt dat hij geïntresseerden amper kan verstaan. In zijn wanhoop vraagt hij de dovenlerares Della Wentworth hem te leren liplezen. Het valt Cullen niet mee om zich te concentreren terwijl hij naar haar prachtige verschijning kijkt. Zal hij zijn toekomstplannen opgeven voor een vrouw die hij nog maar net kent?
Schrijver: Deeanne Gist
Oorspronkelijke titel: It happened at the fair
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789029721189
Uitgever: Voorhoeve
Met goed fatsoen
* Spreek altijd beleefd * Kleed je kuis * Bescherm je familie * Wees onberispelijk * En... bezwijk niet voor verleiding Amerika, 1849. De twintigjarige Rachel van Buren heeft etiquette hoog in het vaandel, en haar leefregels neemt ze vanzelfsprekend mee naar haar nieuwe woonplaats San Francisco. Maar wanneer haar vader tijdens de overtocht overlijdt, is ze plotseling verantwoordelijk voor haar broertje en zusje, en moeten ze samen zien te overleven in de grote stad. In plaats van het beloofde eldorado treffen ze een modderpoel vol smerige goktenten waar ruige mijnwerkers de dienst uitmaken... en waar fortuin het wint van fatsoen. Nog voordat Rachel kan denken aan een terugkeer naar huis, heeft de avontuurlijke stad haar broertje en zusje al in de greep. Ook zijzelf ontkomt niet aan de verleiding wanneer barman Johnnie haar hart sneller doet kloppen. Maar ze geeft niet toe. Voor geen goud. Toch?
Schrijver: Deeanne Gist
Oorspronkelijke titel: The measure of a lady
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 978-90-297-1957-5
Uitgever: Voorhoeve
Op de koop toe
Er moet getrouwd worden - en snel. Maar wie vertelt het de bruid? 'Attentie, weduwen en wezen! Er is nog plaats aan boord van de S.S. Continental met bestemming Washington. Baangarantie voor huishoudsters, onderwijzeressen en kindermeisjes. Vijftig dollar!' Tot haar verrassing krijgt de jonge wees Anna een baan als kokkin in een houthakkerskamp in Seattle. Maar Joe, haar baas, heeft een heel ander plan. Want als hij niet snel trouwt, raakt hij zijn land kwijt. Zodra het meisje van de boot komt, wacht haar een bruiloft. Alleen weet zij nog van niets...
Schrijver: Deeanne Gist
Oorspronkelijke titel: A bride in the bargain
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 978-90-297-1989-6
Uitgever: Voorhoeve
Scherven brengen geluk
Chicago, 1893. De knappe studente Flossie Jayne wordt door sieradenmaker Louis Tiffany gevraagd mee te helpen aan de bouw van zijn Tiffanykapel: een staaltje kunst zoals de wereld nog nooit heeft gezien. Ze werkt zich een slag in de rondte om de kapel op tijd af te hebben voor de Wereldtentoonstelling en naam te maken in de kunstwereld. Maar dan krijgen haar ambities last van concurrentie. En wel van haar eigen hart. Wie zal de strijd winnen? Haar carrièredroom of de interessante jongeman die de kamer naast de hare huurt?
Schrijver: Deeanne Gist
Oorspronkelijke titel: Tiffany girl
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789029724159
Uitgever: Voorhoeve
Schoon in de sluier
Biltmore, eind 19e eeuw. Wie geboren is voor een dubbeltje, wordt nooit een kwartje. Maar Tillie Reese kan er niet mee zitten: ze krijgt de baan van haar dromen als dienstmeisje in het landhuis van de familie Vanderbilt. Ze geniet van alle pracht en praal en heeft er alles voor over om op te klimmen tot de positie van kamenier. Ook Mack Danver treedt toe tot het personeel, maar hij heeft een hartgrondige hekel aan de rijkeluiswereld. Zijn enige drijfveer is het salaris, waarmee hij zijn zusje uit het weeshuis wil halen om weer samen een gezin te vormen. Als de twee moeten samenwerken, gaat het mis. Want al snel vliegt er een vonk over, terwijl relaties onder het personeel ten strengste verboden zijn. Zijn Tillie en Mack bereid alles te riskeren voor hun ontluikende liefde?
Schrijver: Deeanne Gist
Oorspronkelijke titel: Maid to match
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789029796248
Uitgever: Voorhoeve
Zwijgen is goud
Texas, 1904. Agent Luke Palmer moet undercover. Vermomd als telefoonmonteur probeert hij een gevaarlijke bende op te rollen, maar hij heeft niet door dat een ander paar ogen hém in de gaten houdt. Telefoniste Georgie Gail bestudeert vogels in haar vrije tijd. Maar op een dag vangt haar kijker wel een heel vreemde vogel: haar technische collega, gewapend en ver van ook maar enige telefoonlijn. Luke moet zijn geheim wel prijsgeven - maar als Georgie haar mond niet houdt, loopt ze groot gevaar...
Schrijver: Deeanne Gist
Oorspronkelijke titel: Love on the line
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789029706834
Uitgever: Voorhoeve