Boekenplank:
Kies
  • Home
  • P
  • Tracie Peterson & James Scott Bell

Boeken van Tracie Peterson & James Scott Bell

Meer over Tracie Peterson & James Scott Bell

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Tracie Peterson & James Scott Bell

Website: Tracie Peterson & James Scott Bell


Shannon Saga

  1. In het geding - City of angels
  2. Vlucht in het duister - Angels flight
  3. De zaak van het hart - Angel of mercy

gedetailleerd overzicht

Shannon SagaIn het geding
Los Angeles, 1903. Kathleen Shannon - zeg maar Kit - heeft een moeilijke jeugd gehad, maar nu lacht het geluk haar toe. Een steenrijke tante trekt zich haar lot aan. Opgetogen reist Kit naar Los Angeles. Ze hoopt er te verwezenlijken wat ze als haar roeping ziet: als advocate gerechtigheid verkrijgen voor mensen in nood.

Haar tante heeft echter andere plannen met haar. Omdat Kit al drieëntwintig is, moet ze zo snel mogelijk trouwen. Helaas is er maar één man die Kit wel ziet zitten - Ted Fox - en hij is al verloofd. Haar droom om advocate te worden, lijkt te worden verwezenlijkt wanneer de befaamde advocaat Earl Rogers haar onder zijn hoede neemt.

Maar dan raakt Ted Fox betrokken bij een moordzaak. Kan Kit haar werk en haar gevoel gescheiden houden? Blijft ze overeind in deze voor vrouwen nog vrijwel gesloten mannenwereld?
Schrijver: Tracie Peterson & James Scott Bell
Oorspronkelijke titel: City of angels
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789061407706
Uitgever: De Groot Goudriaan
Vlucht in het duister
Los Angeles, 1904. Nadat Kit haar eerste rechtszaak heeft gewonnen is ze in Los Angeles het gesprek van de dag. Ze besluit het kantoor van haar mentor te verlaten en een eigen advocatenpraktijk te beginnen.

Ze raakt betrokken bij een zaak waarin rassenhaat een grote rol speelt. Kit is onvoorbereid op de vooroordelen die ze ontmoet en de regelrechte haat die ook tegen haar gericht wordt. Ze heeft altijd het volste vertrouwen in het recht gehad - maar ontdekt nu dat zij die het recht moeten verdedigen, in het geheim een rol spelen waarmee Kit het heel moeilijk heeft.

De tegenstand tegen haar groeit en wordt steeds bedreigender. Ze vindt steun in de goede zorg van de jongeman die om haar hand dingt. Kit wil niets liever dan zijn liefde beantwoorden. Maar is dat Gods bedoeling met haar leven?
Schrijver: Tracie Peterson & James Scott Bell
Oorspronkelijke titel: Angels flight
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789061408024
Uitgever: De Groot Goudriaan
De zaak van het hart
Los Angeles, 1904. Kit Shannon is haar eigen advocatenpraktijk begonnen. Met moeite weet ze zich staande te houden in de mannenwereld van de rechtbank. Wanneer haar oude tegenstander Ed Hanratty wordt gearresteerd op verdenking van moord, wil hij haar inhuren als zijn advocaat. Kit is stomverbaasd - en onzeker. Kan ze die opdracht wel aannemen? Ze heeft zich immers voorgenomen om alleen onschuldige mensen te verdedigen, en over Eds onschuld heeft ze haar twijfels.

Geraakt door zijn wanhoop neemt ze toch zijn verdediging op zich. Hoe meer ze zich in de zaak verdiept, hoe meer raadsels ze vindt. Maar of haar cliënt onschuldig is, moet nog blijken. Ook Kits privéleven is in beroering. Ze valt in ongenade bij haar tante, die niets wil weten van Kits geloof. En ze kan Ted Fox maar niet vergeten...
Schrijver: Tracie Peterson & James Scott Bell
Oorspronkelijke titel: Angel of mercy
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789061408505
Uitgever: De Groot Goudriaan