Boekenplank:
Kies

Boeken van Denise Hunter

Meer over Denise Hunter

Genre: Roman

Geboren: 1968

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Denise Hunter


Overzicht

 • Boekhandel Zeezicht - Bookshop by the sea
 • De appelboomgaard - Sweetwater Gap

Chapel Springs

 1. Blootsvoets - Barefoot summer
 2. Hartsgeheim - Dancing with fireflies

Nantucket

 1. Overgave - Surrender Bay
 2. Haar grote dag - The convenient groom
 3. Drijfhout - Driftwood Lane

New Heights

 1. Hanna's bestemming - Mending places
 2. Natalie's nieuwe begin - Saving Grace
 3. Paula's geheim - Finding faith

Riverbend Gap / Riverbend Romance

 1. Jij hoort bij mij - Riverbend Gap
Riverbend Gap / Riverbend Romance

gedetailleerd overzicht

OverzichtBoekhandel Zeezicht

Haar droom staat op het punt om uit te komen, maar dan gooit een orkaan roet in het eten... en staat haar vroegere jeugdliefde opeens op de stoep...

Na jaren haar eigen verlangens in de ijskast te hebben gezet om voor haar tweelingbroer en zusje te zorgen, is het eindelijk zover dat Sophie haar grote droom - een boekhandel in het gezellige strandplaatsje Piper's Cove - kan gaan waarmaken. Maar net als ze de sleutel van Boekhandel Zeezicht in wording heeft gekregen en ze kan beginnen met klussen, dient er zich een orkaan aan in Piper's Cove, die een streep haalt door haar plannen.

Na de bruiloft van zijn beste vriend, wil Aiden Maddox zo snel mogelijk weer naar huis. Maar op het vliegveld komt hij erachter dat als gevolg van de ophanden zijnde orkaan alle vluchten zijn geschrapt. Omdat hij verwacht dat alle hotels volgeboekt zijn, kan hij uiteindelijk niet anders dan Sophie Lawson, zijn vroegere vriendin, vragen of hij bij haar kan blijven tot de orkaan is gepasseerd.

Sophie stemt met tegenzin toe als Aiden bij haar aanklopt; ze is nog niet vergeten dat hij haar jaren geleden in de steek gelaten heeft. Maar terwijl ze de orkaan uitzitten, verdwijnt haar boosheid langzaam en flakkeren vroegere gevoelens weer op. En wanneer Sophie door een ongelukje haar enkel verstuikt, is ze diep vanbinnen blij dat Aiden er is. Vooral als hij aanbiedt om haar te helpen met de boekhandel, die al over acht dagen open moet. Zal het hun lukken om de deuren van de winkel op tijd te openen... en elkaar een tweede kans te geven?

Schrijver: Denise Hunter
Oorspronkelijke titel: Bookshop by the sea
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493208278
Ebook: 9789493208315
Uitgever: De Parel
De appelboomgaard

Josies zus Laurel denkt dat Josie na al die jaren thuiskomt om te helpen met de appeloogst. Haar zwager Nate gaat ervan uit dat ze haar hoogzwangere, overwerkte zus Laurel wil overhalen de boomgaard te verkopen.

Maar niemand weet waarom ze destijds van huis is weggegaan, of waarom ze nooit eerder terug is gekomen. Zelfs niet toen haar vader werd begraven. En niemand, vooral Josie niet, kan vermoeden wat haar terugkomst teweegbrengt.

Schrijver: Denise Hunter
Oorspronkelijke titel: Sweetwater Gap
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789059774759
Ebook: 9789059778108
Uitgever: VCL/West-Friesland

Chapel SpringsBlootsvoets

Madison McKinney is in de rouw vanwege de dood van haar tweelingbroer. Ze besluit te doen waar hij altijd van droomde: de plaatselijke regatta winnen. Ze moet alleen nog wel even leren zeilen...

Zeilleraar Beckett O'Reilly denkt dat hij geen kans maakt bij Madison, maar hij wil haar graag helpen om een kans te maken bij de regatta. Dan springt de vonk over. Is dat echter genoeg voor hun liefde om de zomer te overleven? En is de regatta winnen echt wat Madison nodig heeft om verder te kunnen met haar leven?

Schrijver: Denise Hunter
Oorspronkelijke titel: Barefoot summer
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401901406
Ebook: 9789401901413
Uitgever: Voorhoeve
Hartsgeheim

Jade McKinley keert zwanger en single terug naar haar de plaats waar ze opgroeide en haar hart brak: Chapel Springs. Ze klopt aan bij Daniel, een familievriend die altijd als een broer voor haar is geweest, en vraagt of hij haar wil helpen aan de man te komen.

Met tegenzin regelt Daniel een paar dates voor Jade, worstelend met zijn eigen gevoelens voor haar die alleen maar sterker zijn geworden sinds ze Chapel Springs verliet. Maar dan oppert ze om een verstandshuwelijk met hem te sluiten...

Schrijver: Denise Hunter
Oorspronkelijke titel: Dancing with fireflies
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789029723657
Ebook: 9789029723664
Uitgever: Voorhoeve

NantucketOvergave
Samantha Owen was niet van plan ooit terug te keren naar het eiland Nantucket. Maar wanneer haar stiefvader overlijdt en haar een huisje nalaat, gaat ze toch. Als alleenstaande moeder kan ze het geld namelijk goed gebruiken.

Samantha reist naar Nantucket om het huisje op te knappen voor de verkoop. Wat ze niet kan vermoeden, is dat haar jeugdliefde nog steeds twee deuren verderop woont. Landon Reed haalt alle gevoelens van vroeger weer bij haar naar boven.

Terwijl hun romance steeds verder opbloeit, wordt het voor Samantha moeilijker en moeilijker om de reden van haar toenmalige vertrek van het eiland voor Landon voor zichzelf te houden. Is hun liefde sterk genoeg om de geheimen, die Samantha al die jaren heeft verborgen, te overleven?
Schrijver: Denise Hunter
Oorspronkelijke titel: Surrender Bay
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789059774483
Ebook: 9789020531817
Uitgever: VCL/West-Friesland
Haar grote dag
Kate - oftewel dr. Kate, dé relatietherapeut - is echt klaar voor haar trouwdag. De locatie is prachtig, de media komen, haar boek wordt gelanceerd en haar bruidegom is echt de ware. Totdat hij haar op de ochtend van de bruiloft belt met de mededeling dat hij niet komt...

Kate hangt na dat telefoontje verbouwereerd op. Ze was net aan het kijken naar het trouwkoepeltje en Lucas, die het gemaakt heeft, vraagt wat er aan de hand is. Omdat de geheime identiteit van de bruidegom een van de redenen was voor de media om naar de bruiloft te komen, stelt hij voor dat hij als invaller met haar trouwt.

Kate is te radeloos om iets beters te bedenken en stemt ermee in. Ze spreken af dat ze een jaar getrouwd blijven, om daarna weer uit elkaar te gaan. Dat rationele besluit is in geen enkel opzicht makkelijk, maar wel in de laatste plaats in het emotionele.
Schrijver: Denise Hunter
Oorspronkelijke titel: The convenient groom
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789059775756
Ebook: 9789020531787
Uitgever: VCL/West-Friesland
Drijfhout

Orde, dat is wat Meredith wil. En rust. Beide kan ze wel vergeten als ze ontdekt dat haar vader is overleden en dat zij het voogdijschap heeft over zijn drie andere kinderen. Ze reist naar Nantucket om voor de drie te zorgen tot hun oom terug is en het stokje kan overnemen.

De kinderen wonen in een vervallen bed & breakfast die in deze staat absoluut onverkoopbaar is. Ze schakelt een klusjesman in, Jake, die meer voor haar kan betekenen dan alleen een paar handige handen. Maar wil zij dat wel?

Schrijver: Denise Hunter
Oorspronkelijke titel: Driftwood Lane
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789059778955
Ebook: 9789059778962
Uitgever: Omniboek

New HeightsHanna's bestemming
Hanna Landin runt haar oma's familiepension in de bergen. Ze doet haar werk vol enthousiasme, maar dat maakt het pension nog niet winstgevend. De concurrentie met een nabijgelegen luxueus ressort is moordend en Hanna's zorgen stapelen zich op. Ze móét iets verzinnen om het pension te redden.

Maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Micah Gallagher, een ervaren bergbeklimmer, biedt zijn diensten aan als excursieleider voor de pensiongasten. Juist omdat hij tot dan toe werkzaam was voor de concurrent, twijfelt Hanna. Is deze Micah wel te vertrouwen? Tegelijkertijd weet ze dat hij haar enige kans is; hij zou het pension kunnen redden.

Hanna en Micah kunnen prima samenwerken. Zelfs zo goed, dat ze gevoelens voor elkaar ontwikkelen. Maar zowel Hanna als Micah worstelen met het verleden. Hanna is jaren geleden verkracht; Micah ontdekt gaandeweg dat uitgerekend hij de dader was. Ze bevinden zich in een onmogelijke situatie. Enerzijds is daar hun liefde, anderzijds Hanna's woede en Micah's enorme schuldgevoel. Hoe ver gaat vergeving?
Schrijver: Denise Hunter
Oorspronkelijke titel: Mending places
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789059774421
Ebook: 9789020531794
Uitgever: VCL/Zomer & Keuning
Natalie's nieuwe begin
Natalie is pas gescheiden, omdat haar man haar heeft bedrogen. De scheiding heeft haar veel verdriet gedaan, maar ze heeft haar leven als alleenstaande moeder van twee zoontjes en directeur van een pro-lifecentrum weer op de rails.

Via haar werk komt ze in contact met Linn, een negentienjarig meisje dat zwanger is, maar abortus overweegt. Natalie en Linn kunnen het goed met elkaar vinden en Natalie voelt zich verantwoordelijk voor haar. Daarom nodigt ze Linn uit bij haar thuis.

De band tussen Natalie en Linn wordt steeds hechter en na verloop van tijd vraagt Linn Natalie of zij haar kind na de geboorte wil adopteren. Natalie aarzelt, maar stemt uiteindelijk toe. Pas later komt ze erachter wie Linn eigenlijk is en dan zit Natalie in een onvoorstelbaar lastig parket. Maar is er dan nog een weg terug?
Schrijver: Denise Hunter
Oorspronkelijke titel: Saving Grace
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789059775114
Ebook: 9789020531800
Uitgever: VCL/Zomer & Keuning
Paula's geheim
Een verwisseling van een kind is de aanleiding voor de felbegeerde baan die Paula Landin wordt aangeboden. Het verhaal van wanhopige keuzes en de gevolgen daarvan. Over vergeving en pijn en de moed om door te gaan.

Paula Landin-Cohen werkt als journaliste in Jackson Hole. Wanneer ze een exclusief verhaal publiceert over een verwisseling van een kind en aan het licht brengt wat er indertijd met de baby van het echtpaar is gebeurd, wordt dat landelijk nieuws. Dit verhaal brengt haar een aanbod voor een droombaan: ze kan tv-reporter in Chicago worden!

Tegelijkertijd heeft ze te maken met een huwelijkscrisis, een jaloerse collega die op dezelfde baan uit is en haar verleden, dat haar blijft achtervolgen...
Schrijver: Denise Hunter
Oorspronkelijke titel: Finding faith
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789059775312
Ebook: 9789020531824
Uitgever: VCL/Zomer & Keuning

Riverbend Gap / Riverbend RomanceJij hoort bij mij

Als Katelyn Loveland midden in de Appalachen met haar auto van de weg raakt, vreest ze dat haar einde nabij is. Maar dan verschijnt Cooper Robinson, de lokale hulpsheriff, als vanuit het niets. Hij schiet haar te hulp en ondanks de levensbedreigende omstandigheden valt Katie als een blok voor hem. En zij is niet de enige die verliefd wordt; Cooper vergaat het net zo.

Maar al snel na de redding komt hij tot een onthutsende ontdekking: Katelyn is niemand minder dan de nieuwe vriendin van zijn broer. En dus is er geen toekomst voor hen weggelegd. Of toch wel?

Schrijver: Denise Hunter
Oorspronkelijke titel: Riverbend Gap
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493208681
Ebook: 9789493208698
Uitgever: De Parel