Boekenplank:
Kies

Boeken van Irene Hannon

Meer over Irene Hannon

Website: http://www.irenehannon.com

Overzicht
  • Alle schijn tegen - Against all odds
  • Cranberryzomer - Hope Harbor

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Alle schijn tegen
Agent Evan Cooper maakt deel uit van een FBI-team gespecialiseerd in gijzelingszaken. Hij wordt ingezet om Monica Callahan te beschermen, de dochter van een invloedrijk diplomaat.

Hoewel de terroristische dreiging steeds dichterbij komt, laat Monica zich niet zomaar door de FBI vertellen waar ze kan gaan en staan. Evan heeft de grootste moeite om haar veiligheid te garanderen. Dat de vrouw hem bovendien persoonlijk raakt, maakt zijn taak er niet gemakkelijker op.
Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Against all odds
Eerste uitgave: 2009
ISBN: 9789029719902
Uitgever: Voorhoeve
Cranberryzomer

Hij zoekt iets nieuws om voor te leven. Zij weet wat ze wil, maar hoe? Een bijna-botsing zet hun levens op een nieuw spoor van hoop.

Na een tragische gebeurtenis is Tracy weer terug in haar geboorteplaats, waar ze haar cranberryboerderij op de rit probeert te houden. Aan romantiek denkt ze niet. Ook Michael Hunter is niet van plan romantiek in zijn leven toe te laten. De uitgebluste zakenman die in Hope Harbor wat rust hoopt te vinden na de dood van zijn vrouw, heeft zo zijn eigen geheimen.

Maar wanneer Tracy hem uit de brand helpt, is het daarna zijn beurt om haar te helpen met de cranberryboerderij. Al snel waait er een frisse wind door Hope Harbor, die genezing, hoop en liefde brengt in vele levens – inclusief die van Tracy en Michael.

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Hope Harbor
Eerste uitgave: 2015
ISBN: 9789043531948
Uitgever: Kok