Boekenplank:
Kies

Boeken van Irene Hannon

Meer over Irene Hannon

Genre: Roman

Verenigde Staten

Website: http://www.irenehannon.com


Overzicht

  • Alle schijn tegen - Against all odds

Hope Harbor

  1. Cranberryzomer - Hope Harbor
  2. Zeerozen - Sea Rose Lane
  3. Ankerplaats - Sandpiper Cove
  4. Lichtboei - Pelican Point
  5. Lavendeldroom - Driftwood Bay
  6. Sterrenbaai - Starfish Pier

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlle schijn tegen
Agent Evan Cooper maakt deel uit van een FBI-team gespecialiseerd in gijzelingszaken. Hij wordt ingezet om Monica Callahan te beschermen, de dochter van een invloedrijk diplomaat.

Hoewel de terroristische dreiging steeds dichterbij komt, laat Monica zich niet zomaar door de FBI vertellen waar ze kan gaan en staan. Evan heeft de grootste moeite om haar veiligheid te garanderen. Dat de vrouw hem bovendien persoonlijk raakt, maakt zijn taak er niet gemakkelijker op.
Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Against all odds
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789029719902
Uitgever: Voorhoeve

Hope HarborCranberryzomer

Hij zoekt iets nieuws om voor te leven. Zij weet wat ze wil, maar hoe? Een bijna-botsing zet hun levens op een nieuw spoor van hoop.

Na een tragische gebeurtenis is Tracy weer terug in haar geboorteplaats, waar ze haar cranberryboerderij op de rit probeert te houden. Aan romantiek denkt ze niet. Ook Michael Hunter is niet van plan romantiek in zijn leven toe te laten. De uitgebluste zakenman die in Hope Harbor wat rust hoopt te vinden na de dood van zijn vrouw, heeft zo zijn eigen geheimen.

Maar wanneer Tracy hem uit de brand helpt, is het daarna zijn beurt om haar te helpen met de cranberryboerderij. Al snel waait er een frisse wind door Hope Harbor, die genezing, hoop en liefde brengt in vele levens – inclusief die van Tracy en Michael.

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Hope Harbor
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789043531948
Ebook: 9789043531955
Uitgever: Kok
Zeerozen

Zij weet van wanten, hij blaast vooral hoog van de toren. Kunnen ze elkaar vinden in hun diepste wensen?

Eric Nash keert na een pijnlijk ontslag terug naar het dorp waar hij opgroeide. Daar blijkt het huis van zijn ouders te worden verbouwd tot een bed & breakfast. In plaats van rustig na te denken over zijn carrière, wordt hij constant afgeleid door herrie, chaos - en een knappe vrouwelijke architect.

Zij probeert de chagrijnige zoon van haar opdrachtgever zoveel mogelijk te negeren, maar als hij zijn hulp aanbiedt bij een project dat haar persoonlijk raakt, ziet ze hem van een heel andere kant.

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Sea Rose Lane
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789029728645
Ebook: 9789029728652
Uitgever: Kok
Ankerplaats

Hij hoopt oude fouten te kunnen goedmaken. Zij hoopt vooral de dag door te komen. Kunnen ze samen een nieuwe start maken?

Lexie Graham voedt in haar eentje een kind op en is elke seconde van de dag druk bezig. Zij heeft geen tijd voor de liefde. Adam Stone probeert als ex-crimineel een eerlijk bestaan op te bouwen.

Wie had gedacht dat uitgerekend deze twee mensen als een blok voor elkaar zouden vallen? En toch gebeurt het, want in Hope Harbor komen uitersten bij elkaar en is alles mogelijk.

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Sandpiper Cove
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789029729826
Ebook: 9789029729833
Uitgever: Kok
Lichtboei

Hij wil de oude vuurtoren afbreken. Zij wil hem juist behouden. De vonken spatten ervan af...

Onverwacht erft ex-legerarts Ben Garrison een oude, afbrokkelende vuurtoren. Het liefst maakt hij het ding met de grond gelijk, maar de toren is een belangrijk monument voor de gemeenschap en redacteur Marci Weber is vastbesloten om te vechten voor het behoud ervan.

Tijdens de strijd om de toren vliegen de vonken over en weer, maar als het duo samen gaat werken ontvlamt er een ander soort vuur...

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Pelican Point
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789029730143
Ebook: 9789029730150
Uitgever: Kok
Lavendeldroom

Hij worstelt met de zorg voor zijn nichtje, zij lijkt zich alleen druk te maken om haar theehuis. Maar is ze ook gelukkig?

Jeanette Mason leidt een teruggetrokken bestaan op haar lavendelhoeve annex theehuis en dat bevalt haar prima. Ze is dan ook not amused wanneer haar nieuwe buurman een uitgelaten pup blijkt te hebben die haar kostbare planten uitgraaft. Hij worstelt ondertussen met de zorg voor zijn vijfjarige nichtje dat haar beide ouders verloren heeft.

Kunnen ze als buren iets aan elkaar hebben of zal ergernis de boventoon blijven voeren?

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Driftwood Bay
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789029731409
Ebook: 9789029731416
Uitgever: Kok


Sterrenbaai

Hij probeert vrede te sluiten met zijn verleden. Zij strijdt voor een betere toekomst. Ze hebben niets met elkaar gemeen... of toch wel?

De stugge ex-militair Steven Roark verruilde twee jaar geleden het strijdveld voor het idyllische kustplaatsje Hope Harbor in de hoop het verleden voorgoed achter zich te laten. De idealistische lerares Holly Miller leidt een teruggetrokken bestaan in Hope Harbor, totdat ze gevraagd wordt te vechten voor iets wat haar heel dierbaar is.

Steven en Holly komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in een probleem dat de kleine gemeenschap verdeelt. Tegelijkertijd kunnen ze de aantrekkingskracht die er tussen hen bestaat niet ontkennen...

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Starfish Pier
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029732055
Ebook: 9789029732062
Uitgever: Kok