Boekenplank:
Kies

Boeken van Irene Hannon

Meer over Irene Hannon

Genres: Christelijk, Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Irene Hannon


Overzicht

 • Alle schijn tegen - Against all odds

Hope Harbor

 1. Cranberryzomer - Hope Harbor
 2. Zeerozen - Sea Rose Lane
 3. Ankerplaats - Sandpiper Cove
 4. Lichtboei - Pelican Point
 5. Lavendeldroom - Driftwood Bay
 6. Sterrenbaai - Starfish Pier
 7. Bramenweelde - Blackberry Beach
 8. Strandjuweel - Sea Glass Cottage
 9. Bloesempad - Windswept Way
 10. Zandpaleis - Sandcastle Inn

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlle schijn tegen
Agent Evan Cooper maakt deel uit van een FBI-team gespecialiseerd in gijzelingszaken. Hij wordt ingezet om Monica Callahan te beschermen, de dochter van een invloedrijk diplomaat.

Hoewel de terroristische dreiging steeds dichterbij komt, laat Monica zich niet zomaar door de FBI vertellen waar ze kan gaan en staan. Evan heeft de grootste moeite om haar veiligheid te garanderen. Dat de vrouw hem bovendien persoonlijk raakt, maakt zijn taak er niet gemakkelijker op.
Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Against all odds
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789029719902
Uitgever: Voorhoeve

Hope HarborCranberryzomer

Hij zoekt iets nieuws om voor te leven. Zij weet wat ze wil, maar hoe? Een bijna-botsing zet hun levens op een nieuw spoor van hoop.

Na een tragische gebeurtenis is Tracy weer terug in haar geboorteplaats, waar ze haar cranberryboerderij op de rit probeert te houden. Aan romantiek denkt ze niet. Ook Michael Hunter is niet van plan romantiek in zijn leven toe te laten. De uitgebluste zakenman die in Hope Harbor wat rust hoopt te vinden na de dood van zijn vrouw, heeft zo zijn eigen geheimen.

Maar wanneer Tracy hem uit de brand helpt, is het daarna zijn beurt om haar te helpen met de cranberryboerderij. Al snel waait er een frisse wind door Hope Harbor, die genezing, hoop en liefde brengt in vele levens – inclusief die van Tracy en Michael.

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Hope Harbor
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789043531948
Ebook: 9789043531955
Uitgever: Kok
Zeerozen

Zij weet van wanten, hij blaast vooral hoog van de toren. Kunnen ze elkaar vinden in hun diepste wensen?

Eric Nash keert na een pijnlijk ontslag terug naar het dorp waar hij opgroeide. Daar blijkt het huis van zijn ouders te worden verbouwd tot een bed & breakfast. In plaats van rustig na te denken over zijn carrière, wordt hij constant afgeleid door herrie, chaos - en een knappe vrouwelijke architect.

Zij probeert de chagrijnige zoon van haar opdrachtgever zoveel mogelijk te negeren, maar als hij zijn hulp aanbiedt bij een project dat haar persoonlijk raakt, ziet ze hem van een heel andere kant.

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Sea Rose Lane
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789029728645
Ebook: 9789029728652
Uitgever: Kok
Ankerplaats

Hij hoopt oude fouten te kunnen goedmaken. Zij hoopt vooral de dag door te komen. Kunnen ze samen een nieuwe start maken?

Lexie Graham voedt in haar eentje een kind op en is elke seconde van de dag druk bezig. Zij heeft geen tijd voor de liefde. Adam Stone probeert als ex-crimineel een eerlijk bestaan op te bouwen.

Wie had gedacht dat uitgerekend deze twee mensen als een blok voor elkaar zouden vallen? En toch gebeurt het, want in Hope Harbor komen uitersten bij elkaar en is alles mogelijk.

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Sandpiper Cove
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789029729826
Ebook: 9789029729833
Uitgever: Kok
Lichtboei

Hij wil de oude vuurtoren afbreken. Zij wil hem juist behouden. De vonken spatten ervan af...

Onverwacht erft ex-legerarts Ben Garrison een oude, afbrokkelende vuurtoren. Het liefst maakt hij het ding met de grond gelijk, maar de toren is een belangrijk monument voor de gemeenschap en redacteur Marci Weber is vastbesloten om te vechten voor het behoud ervan.

Tijdens de strijd om de toren vliegen de vonken over en weer, maar als het duo samen gaat werken ontvlamt er een ander soort vuur...

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Pelican Point
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789029730143
Ebook: 9789029730150
Uitgever: Kok
Lavendeldroom

Hij worstelt met de zorg voor zijn nichtje, zij lijkt zich alleen druk te maken om haar theehuis. Maar is ze ook gelukkig?

Jeanette Mason leidt een teruggetrokken bestaan op haar lavendelhoeve annex theehuis en dat bevalt haar prima. Ze is dan ook not amused wanneer haar nieuwe buurman een uitgelaten pup blijkt te hebben die haar kostbare planten uitgraaft. Hij worstelt ondertussen met de zorg voor zijn vijfjarige nichtje dat haar beide ouders verloren heeft.

Kunnen ze als buren iets aan elkaar hebben of zal ergernis de boventoon blijven voeren?

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Driftwood Bay
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789029731409
Ebook: 9789029731416
Uitgever: Kok


Sterrenbaai

Hij probeert vrede te sluiten met zijn verleden. Zij strijdt voor een betere toekomst. Ze hebben niets met elkaar gemeen... of toch wel?

De stugge ex-militair Steven Roark verruilde twee jaar geleden het strijdveld voor het idyllische kustplaatsje Hope Harbor in de hoop het verleden voorgoed achter zich te laten. De idealistische lerares Holly Miller leidt een teruggetrokken bestaan in Hope Harbor, totdat ze gevraagd wordt te vechten voor iets wat haar heel dierbaar is.

Steven en Holly komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in een probleem dat de kleine gemeenschap verdeelt. Tegelijkertijd kunnen ze de aantrekkingskracht die er tussen hen bestaat niet ontkennen...

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Starfish Pier
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029732055
Ebook: 9789029732062
Uitgever: Kok
Bramenweelde

Zij staat op het punt om haar dromen waar te maken. Hij heeft de zijne uiteen zien spatten. Hebben ze toch iets gemeen?

De succesvolle actrice Katherine Parker trekt zich terug in het kustplaatsje Hope Harbor, om zich te verbergen voor een schandaal dat haar achtervolgt.

Zach Garrett, eigenaar van een koffietent, is haar buurman, maar hij is niet van plan zich met Katherine te bemoeien, hij heeft zijn portie drama wel gehad. Tot hun wegen elkaar kruisen wanneer er een tehuis voor pleegkinderen wordt geopend, waar zowel Zach als Katherine komen helpen. Dat leidt tot de nodige botsingen... en vonken.

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Blackberry Beach
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789029733014
Ebook: 9789029733021
Uitgever: Kok
Strandjuweel

Hij is haar bedrog nog niet vergeten, maar zij vraagt hem om hulp. Is er ruimte voor een nieuw begin?

Christi Reece is wanhopig. Lang liep haar leven op rolletjes, maar nu zit ze diep in de problemen. Daarom gaat ze naar het kustplaatsje Hope Harbor en vraagt een oude bekende om hulp: Jack.

Maar Jack wil niets te maken hebben met de vrouw die hem in het verleden heeft bedrogen. Hij heeft een nieuw leven opgebouwd aan de kust van Oregon en daarin is geen plaats voor Christi, ook niet als ze vlakbij een mysterieus strandhuisje betrekt. Maar hij moet zijn mening bijstellen, zeker als blijkt dat hij háár hulp ook nodig heeft...

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Sea Glass Cottage
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789029733458
Ebook: 9789029733465
Uitgever: Kok
Bloesempad

Zij heeft zijn hulp nodig. Hij wil de liefde niet toelaten. Lukt het haar zijn hoge muren af te breken?

Na een grote tegenslag is Ashley Scott toe aan een nieuw begin. Ze besluit naar Hope Harbor te verhuizen, waar ze een bouwvallig huis heeft gekocht.

Jonathan Gray weet niet goed wat hij met de knappe vrouw aan moet die is ingetrokken op het landgoed naast zijn huis. Haar aanwezigheid gaat hem niks aan totdat ze zijn hulp inroept. Wanneer hij merkt dat hij gevoelens voor haar krijgt, werpt hij een muur tussen hen op. Er is geen plek in zijn leven, en zijn hart, voor romantiek.

Ashley en Jonathan zullen hun krachten moeten bundelen om het vervallen huis om te toveren tot een plek vol liefde en vreugde.

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Windswept Way
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789029734738
Ebook: 9789029734745
Uitgever: Kok
Zandpaleis

Zij staat op het punt om haar dromen waar te maken. Hij heeft de zijne uiteen zien spatten. Hebben ze toch iets gemeen?

Vienna Price had niet gedacht ooit weer terug te keren naar Oregon en alle slechte herinneringen die ze daar ooit achterliet. Maar als haar carrière op de klippen loopt, trekt ze tijdelijk bij haar moeder in om bij te tanken.

Ook Matt Quinn besluit na een hartverscheurend verlies naar het kustplaatsje af te reizen om uit te rusten en zijn zus te helpen bij haar bed & breakfast, die op instorten staat.

Gelukkig beschikt Vienna over de juiste talenten om de onderneming nieuw leven in te blazen. Maar blijft ze ook lang genoeg om Matts hart te helen?

Schrijver: Irene Hannon
Oorspronkelijke titel: Sandcastle Inn
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789029736206
Ebook: 9789029736213
Uitgever: Kok