Boekenplank:
Kies

Boeken van Rachel Hauck

Rachel Hauck is schrijfster van romantische boeken met een christelijke achtergrond. Ze woont met haar gezin in Florida.

Meer over Rachel Hauck

Geboren: 1960

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Rachel Hauck


Overzicht

  • De bruidsjurk - The wedding dress
  • Het huis op nummer 7 - The Memory House
  • Tussen de regels door - The Fifth Avenue Story Society

Heart's Bend

  1. De trouwkapel - The wedding chapel
  2. De bruidswinkel - The wedding shop

Royal Wedding

  1. Er was eens een prins - Once upon a prince
  2. Een prinses voor altijd - Princess ever after

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe bruidsjurk

Nadat haar vriend Tim haar een aanzoek heeft gedaan, vindt Charlotte in een doos met afgedankte kleren een prachtige vintage bruidsjurk. Ze weet meteen dat dit de jurk is die ze op haar bruiloft zal dragen. Maar waar komt hij vandaan?

Ze begint een zoektocht naar de geschiedenis van de bruidsjurk; een welkome afleiding van haar liefdesleven nu ze twijfelt of een huwelijk met haar verloofde Tim wel de juiste stap is. Een voor een leert ze de vrouwen kennen die de jurk hebben gedragen: Emily in 1912, Mary Grace in 1939 en Hillary in 1968.

Schrijver: Rachel Hauck
Oorspronkelijke titel: The wedding dress
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789043527903
Uitgever: Voorhoeve
Het huis op nummer 7

In de lente van 1953 is Everleigh Applegate nog gelukkig getrouwd en pril zwanger. Maar als er een tornado door haar woonplaats raast, verandert alles en ziet Everleighs toekomst er opeens totaal anders uit. Zeven jaar later woont ze nog steeds bij haar moeder, kinderloos en zonder man. Er bloeit voorzichtig iets op tussen Everleigh en haar oude schoolvriend Don Callahan. Maar Everleigh bewaart een geheim dat hun toekomst in gevaar zou kunnen brengen.

Toen Beck Holliday haar vader verloor op 11 september, verloor ze ook alle herinneringen aan hem. Achttien jaar later erft ze een prachtige villa van een zekere Everleigh Applegate, die ze zou moeten kennen, maar die ze zich niet kan herinneren. Toch moet ze als kind vele zomers in de villa hebben doorgebracht. Een ontmoeting met haar vroegere buurjongen zet een serie onverwachte gebeurtenissen in gang.

Schrijver: Rachel Hauck
Oorspronkelijke titel: The Memory House
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789029728720
Ebook: 9789029728737
Uitgever: Kok
Tussen de regels door

Als twee mensen allebei een anonieme uitnodiging ontvangen voor een mysterieuze leesclub, verandert alles...

Tussen de regels door speelt zich af in het hart van New York. Vijf mensen ontvangen een anonieme, mysterieuze uitnodiging van The Fifth Avenue Story Society. Ze hebben nog nooit van het genootschap gehoord. En geen van allen zijn ze van plan hun diepste geheimen mee te nemen naar een kamer vol vreemden.

Samen vormen executive assistant Lexa, literatuurprofessor Jett, Uber-chauffeur Chuck, bejaarde weduwnaar Ed en zakenvrouw Coral een uiteenlopend gezelschap. Hun nieuwsgierigheid en eenzaamheid winnen het van hun angst, en in de wekelijkse ontmoetingen in de oude bibliotheek ontdekken ze dat het delen van verhalen levens kan veranderen.

Schrijver: Rachel Hauck
Oorspronkelijke titel: The Fifth Avenue Story Society
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029730167
Ebook: 9789029730174
Uitgever: Kok

Heart's BendDe trouwkapel

Oud-rugbyer Jimmy Westbrook bouwde ooit met zijn eigen handen voor de prachtige Collette een trouwkapel. Hij verloor haar, maar de kapel bleef, als een monument van ware liefde, een plaats voor al hun herinneringen. Nu heeft hij een bod gekregen van een makelaar voor het land waar de kapel op staat. Waarom zou hij nog langer blijven hangen in het verleden?

Fotografe Taylor Branson vertrekt naar New York om naam te maken en te ontsnappen aan het bizarre aantal mislukte huwelijken in haar familiegeschiedenis. Halsoverkop verliefd worden past niet in haar plan, maar ze kan niet om de succesvolle Jack Forester heen. Ze gaan helemaal in elkaar op, de vonken spatten ervan af. Maar ze slepen allebei een hoop bagage mee. Dat weerhoudt hen ervan zich helemaal aan elkaar te geven.

Als Taylor een opdracht aanneemt in haar geboortedorp komt ze op het spoor van een groot familiegeheim.

Schrijver: Rachel Hauck
Oorspronkelijke titel: The wedding chapel
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789029726474
Uitgever: Voorhoeve
De bruidswinkel

In de jaren '30 erft Cora Scott de populaire bruidswinkel van haar oudtante. Dankzij Cora vinden vele bruiden de perfecte jurk, maar zelf wacht ze met smart tot haar grote liefde Rufus haar eindelijk ten huwelijk zal vragen. Maar dagen worden weken, en weken worden maanden. Ondertussen ziet Cora niet dat ook iemand anders graag haar hart zou veroveren.

Meer dan tachtig jaar later wordt de bruidswinkel heropend door Haley Morgan, die terugkeert van haar dienst in het leger. Haar hart is gebroken en ze rouwt om de dood van haar beste vriendin Tammy. Zal ze geluk vinden in de winkel waar ze als kind al droomde over de toekomst?

Schrijver: Rachel Hauck
Oorspronkelijke titel: The wedding shop
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789029727464
Uitgever: Kok

Royal WeddingEr was eens een prins

Hij staat voor het ultieme dilemma: zijn koninkrijk of zijn hart?

Susanna is nooit een meisje geweest dat droomde over hartstochtelijke romances, witte paarden en roze prinsessenjurken. Het enige wat ze wil, is trouwen met de man van wie ze al twaalf jaar houdt. Maar die droom komt niet uit. In plaats van het langverwachte aanzoek krijgt ze de bons.

Het laatste wat prins Nathaniel verwacht tijdens zijn vakantie is de vrouw van zijn dromen te vinden. Als prins heeft hij veel verantwoordelijkheden en zijn familie heeft vanwege de gespannen politieke situatie een bruid voor hem gekozen. Maar als hij Susanna op een dag te hulp schiet, ziet hij alles door een andere, roze bril...

Schrijver: Rachel Hauck
Oorspronkelijke titel: Once upon a prince
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789029724319
Uitgever: Voorhoeve
Een prinses voor altijd

Automonteur of... prinses?

Regina Beswick leidt een rustig leven in een klein dorp. Ze is de eigenaresse van een garage voor oldtimers en ze sleutelt graag aan oude auto's. Maar ze weet niet dat haar leven binnenkort helemaal anders zal worden; ze blijkt de enige troonopvolger te zijn van het hertogdom van Hessenberg.

Tanner Burkhardt, de minister van Cultuur, krijgt de lastige taak om de prinses van het landje op te sporen om zo de toekomst van het koningshuis veilig te stellen. Maar hij moet haar niet alleen vinden, hij moet haar er ook van overtuigen dat ze is voorbestemd voor veel meer dan een toekomst als automonteur.

Schrijver: Rachel Hauck
Oorspronkelijke titel: Princess ever after
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789043526395
Uitgever: Voorhoeve