Boekenplank:
Kies

Boeken van Kathryn Cushman

Meer over Kathryn Cushman

Genre: Roman

Website: Kathryn Cushman


Overzicht

  • Bij het aanbreken van de morgen - Waiting for daybreak
  • Bijna Amish - Almost Amish
  • Droom van een jurk - Fading starlight
  • Een beladen belofte - A promise to remember
  • Verbijstering - Leaving yesterday
  • Voortgedreven door hoop - Chasing hope

gedetailleerd overzicht

OverzichtBij het aanbreken van de morgen
Twee vrouwen. Hoever zullen zij gaan om hun dromen voor morgen te beschermen?
Paige Woodward staat met haar rug tegen de muur... dus als ze een droombaan aangeboden krijgt in een gloednieuwe apotheek, kiest Paige ervoor haar verleden te verzwijgen om de baan te krijgen. Bovendien heeft ze het geld hard nodig om de medische behandeling die haar moeder het leven kan redden te kunnen betalen.
Clarissa Richardson voelt zich alleen. Ze wil niets liever dan een succesvolle apotheek runnen ter ere van haar grootmoeder... maar de kans daarop lijkt totaal verkeken als haar grootvader Paige inhuurt, de te volmaakte jonge vrouw die iets lijkt te verbergen.
Vandaag lijkt donker en pijnlijk, maar hulp zal komen...
Schrijver: Kathryn Cushman
Oorspronkelijke titel: Waiting for daybreak
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-77669-24-2
Uitgever: Grace Publishing House
Bijna Amish
De eenvoudige wijze van leven van de Amish blijkt helemaal niet zo eenvoudig te zijn...

Overspannen en overweldigd door haar drukke leven en vanwege het almaar moeten, staat Julie Charlton op het punt van knappen. Haar schoonzus, een Martha-figuur, krijgt de uitdaging voorgelegd deel te nemen aan een reality tv-serie die zal gaan over het Amish-leven en daarvoor is nog een gezin nodig. Dit is net de break die Julie zo nodig heeft.

Maar het zomerse avontuur om te leven als de Amish is helemaal niet zo eenvoudig als het lijkt. Terwijl de camera elke beweging vastlegt, voelt Susans hang naar perfectie als het leven dat ze zojuist achter zich heeft gelaten, terwijl Julie daarentegen opkrabbelt vanuit haar depressie. Of het nu koken, schoonmaken of de andere kleding is, elke nieuwe Amish-uitdaging werpt nieuwe complicaties op... en al heel snel leren de beide vrouwen onverwachts lessen over zichzelf en hun eigen gezin.
Schrijver: Kathryn Cushman
Oorspronkelijke titel: Almost Amish
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789064512032
Uitgever: Het Zoeklicht
Droom van een jurk
Lauren Summer wil zich het liefst nooit meer buiten laten zien. Haar stage bij het modehuis was bedoeld om haar carriére in de lift te helpen, maar als zich bij een belangrijke prijsuitreiking een ramp voltrekt met een van haar jurken gebeurt het tegenovergestelde - ze wordt ontslagen. Met het enige baantje dat ze vervolgens kan vinden, verdient ze niet veel, maar het biedt haar wel een plek om te wonen - een vervallen cottage in de schaduw van een groot landhuis - en dat is precies wat ze nu nodig heeft.

Kendall Joiner is vastbesloten het echte verhaal van Charlotte Montgomery, een voormalige actrice, boven tafel te krijgen, maar dat kan ze niet alleen - ze heeft Laurens hulp nodig. In ruil daarvoor belooft Kendall te bewijzen dat het incident met de jurk een publiciteitsstunt was, om zo Laurens reputatie te herstellen en haar haar oude baan terug te bezorgen.

Zo'n kans om haar dromen, ondanks alles, toch te verwezenlijken, kan Lauren zich eigenlijk niet door de vingers laten glippen, maar als ze de vrouw beter leert kennen, realiseert Lauren zich dat niets is zoals het lijkt.               
Schrijver: Kathryn Cushman
Oorspronkelijke titel: Fading starlight
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492408044
Uitgever: De Parel
Een beladen belofte
Twee gewonde vrouwen... Twee families op zoek naar hoop... Een verdeelde gemeenschap... Hoever laten zij zich leiden door... een beladen belofte.
Andie Phelps, de meest benijde vrouw van Santa Barbara. Een toegewijde moeder met een liefhebbende zoon en een succesvolle echtgenoot. Haar grootste vreugde vindt ze in het helpen van de ander...
Melanie Johnston, een vrouw die door niemand benijd wordt. Een alleenstaande moeder die lange dagen maakt om de rekeningen te kunnen betalen. Haar tiener zoon en dochter zijn haar grootste vreugde...
Door het ongeluk wordt alles anders. Wanneer tegenovergestelde werelden in botsing komen, reikt de impact daarvan veel verder dan het persoonlijke verlies van deze beide moeders.
Schrijver: Kathryn Cushman
Oorspronkelijke titel: A promise to remember
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-77669-22-8
Uitgever: Grace Publishing House
Verbijstering
Haar verloren zoon is teruggekeerd! Maar heeft hij zijn verleden werkelijk achter zich gelaten?
Wanneer Alisa Stewart de politieauto op haar oprit ziet, weet ze het zeker. Haar grootste angst is werkelijkheid geworden - Kurt, haar zoon, is dood. Zijn verslaving heeft hem zijn leven gekost. De agent blijkt echter op zoek naar informatie over een misdrijf. Wanneer Kurt belt om te zeggen dat hij zich heeft laten opnemen in een afkickkliniek, voelt Alisa sinds lange tijd weer hoop - een hoop die ze al had opgegeven. Het is alsof haar zoon uit de dood is teruggekeerd.
Maar de agent komt terug. Hij stelt lastige vragen over de moord op iemand die Kurt heeft gekend. Alisa is doodsbang. Haar zoon is veranderd en verdient een tweede kans. Maar zijn verleden laat zich niet begraven en Alisa komt voor een onmogelijke keuze te staan: zwijgen en haar zoon behouden, of... alles op het spel zetten in een zoektocht naar de waarheid.
Schrijver: Kathryn Cushman
Oorspronkelijke titel: Leaving yesterday
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 978-90-776-6934-1
Uitgever: Grace Publishing House


Voortgedreven door hoop
Een getalenteerd hardloopster en lid van het Olympische team, Sabrina Rice, ziet haar droom door een verschrikkelijke diagnose uiteen spatten. Daardoor verliest ze ook haar beurs voor het volgen van een studie. Een aantal jaren later zijn er nieuwe plannen voor de toekomst die niets met hardlopen van doen hebben, want dat heeft ze diep weggestopt met de intentie het te vergeten....

Totdat ze opeens Brandy Philip op de campus ziet rennen, op de vlucht voor de beveiligingsagenten. Sabrina herkent onmiddellijk haar klasse en potentie, maar ze is een opstandige, problematische tiener. Als de beide jonge vrouwen elkaar tegenkomen, realiseert Sabrina zich dat zij degene is die een wending aan Brandy's leven kan geven voordat het helemaal mis gaat...
Schrijver: Kathryn Cushman
Oorspronkelijke titel: Chasing hope
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789064511875
Uitgever: Het Zoeklicht