Boekenplank:
Kies

Boeken van Deborah Raney

Deborah Teeter Raney schrijft christelijke fictie waarmee ze vele prijzen heeft gewonnen.

Meer over Deborah Raney

Genres: Christelijk, Roman

Geboren: 1955

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Deborah Raney


Overzicht

 • Familieband - Above all things
 • Hartenkreet - A scarlet cord
 • Kleurenspel - Insight
 • Moederhart - Because of the rain
 • Regenseizoen - Over the waters
 • Spoorloos - The face of the earth
 • Twinkeling - Playing by heart
 • Vaderliefde - A nest of sparrows
 • Verzoening - Bridges

Brighton Familie

 1. Toeverlaat - A vow to cherish
 2. Levensecht - Within this circle

Chicory Inn

 1. Dochterlief - Home to Chicory Lane
 2. Draagkracht - Two roads home
 3. Droomwens - Another way home
 4. Dierbaar - Close to home
 5. Danklied - Home at last

Clayburn

 1. Vluchtplaats - Remember to forget
 2. Ommekeer - Leaving November
 3. Weerklank - Yesterday's embers

De Drie Zussen / Chandler Sisters

 1. Morgenlicht - Reason to breathe
 2. Dagdroom - Chasing dreams
 3. Avondrood - Finding wings

Hanover Falls

 1. Zo goed als altijd - Almost forever
 2. Wat er ook gebeurt - Forever after
 3. Tegen beter weten in - After all

Natalie Camfield

 1. Tweestrijd - Beneath a southern sky
 2. Opklaring - After the rains

E-books

 • Een buitengewoon geschenk - The wondrous gift
Brighton Familie
De Drie Zussen / Chandler Sisters
Natalie Camfield

gedetailleerd overzicht

OverzichtFamilieband

Judd en Evette zijn gelukkig getrouwd en in verwachting van hun eerste kindje. Maar het stel komt voor een ultieme test te staan als blijkt dat Judd al een kind heeft waar hij niets over wist; Jolie, een zes jaar oud Afro-Amerikaans meisje. Evette dacht altijd dat ze heel ruimdenkend was, totdat verborgen vooroordelen binnen de familie de toekomst van Jolie en het huwelijk van Evette en Judd in gevaar brengen. Evette moet er, sneller dan ze dacht, achter komen wat het betekent om moeder te zijn.

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Above all things
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789029728041
Uitgever: Voorhoeve
Hartenkreet

Melanie LaSalle besteedt na de dood van haar man, al haar tijd en aandacht aan het familiebedrijf en de opvoeding van haar vijfjarige dochtertje Jerica. Ze staat niet open voor een nieuwe relatie, tot ze Joel Ellington ontmoet. Terwijl haar liefde voor Joel groeit, heeft Melanie het gevoel dat er iets niet helemaal klopt. Joel praat nooit over zijn verleden, heeft hij iets te verbergen?

Als er plotseling een geldbedrag van de bankrekening van de kerk verdwijnt en ook Joel spoorloos blijkt te zijn, stort Melanies wereld in. Ze wordt heen en weer geslingerd tussen haar gevoelens voor Joel en het bewijs dat zich opstapelt tegen hem. Ze staat voor een hartverscheurend dilemma, moet ze proberen de man te vergeten die haar hart opnieuw wist te veroveren of moet ze hem uiteindelijk haar vertrouwen schenken?

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: A scarlet cord
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789029718905
Uitgever: Voorhoeve
Kleurenspel

Olivia Cline maakt plannen om met haar man Derek te verhuizen naar een andere stad, in de hoop daar Dereks affaire met een collega voor altijd achter hun te laten en zich beiden te focussen op hun huwelijk. Maar dan overlijdt Derek onverwacht en is Olivia plots eenzamer dan ooit. Zonder man, zonder inkomsten, in een vreemd huis en in een plaats waar ze niemand kent.

Ze vindt een baan als assistent in het atelier van kunstschilder Reed Vincent, die al snel Olivia's talenten ontdekt. Onder zijn bezielende begeleiding, komt Olivia tot bloei en krijgt ze nieuw vertrouwen in de toekomst. Totdat ze met een schok beseft waarom zijn handtekening haar zo bekend voorkomt...

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Insight
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789043531542
Ebook: 9789043531559
Uitgever: Kok
Moederhart

Anna Marquette heeft eindelijk de tijd om haar oude droom na te jagen en psychologie te studeren, nu haar dochters aan het studeren zijn en haar drukke jaren als moeder achter haar liggen. Tijdens een collegevrije week vergezelt ze haar man Paul op een zakenreis naar Orlando. Hun gelukkige reis verandert in een nachtmerrie als Anna wordt aangevallen. Als ze hersteld is, proberen Anna en Paul zo snel mogelijk te vergeten wat haar is overkomen, maar hun liefde voor God en voor elkaar wordt zwaar op de proef gesteld: Anna blijkt zwanger.

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Because of the rain
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789029725774
Uitgever: Kok
Regenseizoen

Max, een succesvolle en steenrijke plastisch chirurg, heeft een moeizame relatie met zijn zoon Joshua. Deze is arts, net als zijn vader - maar zonder de ambitie van Max. Joshua verkiest het werk in een weeshuis in Haïti boven een succesvolle carrière in de VS. Max begrijpt niets van zijn keuze. Wat bezielt hem?

Wanneer Joshua ziek wordt en overlijdt, reist Max naar Haïti om te ontdekken waarom zijn zoon daar zo gelukkig was. Daar ontmoet hij Valerie, die er enkele weken vrijwilligerswerk doet om haar verbroken verloving te verwerken en haar evenwicht te hervinden. Valerie vraagt zich af welke richting ze nu moet inslaan, nu haar huwelijk van de baan is - en daarmee haar hoop op kinderen ook vervlogen. Wat is Gods plan met haar leven? En hoe moet ze reageren op die cynische, intimiderende dokter Max?

Twee mensen, op zoek naar herstel en perspectief. Kunnen zij elkaar helpen hun bestemming te vinden?

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Over the waters
Eerste uitgave: 2005
Uitgever: Voorhoeve


Spoorloos

Als zijn vrouw Jill hem op een morgen, na twintig jaar huwelijk, een kus geeft voor hij de deur uitgaat, heeft Mitchell nog geen idee dat zijn leven die dag voorgoed zal veranderen. Bij zijn thuiskomst treft hij een leeg huis aan en uren later heeft hij nog steeds niets van Jill gehoord.
Omdat het politieonderzoek nergens toe leidt, roept Mitchell de hulp in van Jills vriendin Shelley. Terwijl zij samen verder zoeken naar aanwijzingen, wordt hun vriendschap steeds hechter.

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: The face of the earth
Eerste uitgave: 2013
Uitgever: Voorhoeve
Twinkeling

Tijdens een verbouwing kan schrijfster Maddie onmogelijk thuis blijven werken. Via een tip komt ze terecht in het gastenverblijf van een weduwnaar, met wie ze communiceert via handgeschreven briefjes. Al gauw groeit de beleefde correspondentie uit tot een vriendschap tussen twee mensen die van elkaar een compleet verkeerd beeld hebben. Wat gebeurt er als ze straks oog in oog met elkaar staan? De misverstanden stapelen zich op tot een hilarische climax.

* Deze novelle bestaat uit ca. 140 pagina's.

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Playing by heart
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789029719056
Uitgever: Voorhoeve
Vaderliefde

De gereserveerde aannemer Wade Sullivan had nooit verwacht dat hij verliefd zou worden op de gescheiden Starr Parnell. Hij had ook niet gedacht dat hij zo veel van haar drie kinderen zou gaan houden. Terwijl hun trouwdag nadert, komt Starr plotseling te overlijden en moet Wade zijn eigen verdriet opzijzetten om de kinderen te helpen.

Vlak na de begrafenis komt de biologische vader van de kinderen opdagen en hij eist de voogdij - en het verzekeringsgeld - van de kinderen op. Wade beseft dat zijn positie om aanspraak te kunnen maken op de kinderen zwak is. Hij twijfelt daarnaast aan zijn kwaliteiten als vader. Toch kan hij de kinderen niet loslaten en maakt hij zich klaar voor het gevecht van zijn leven. Lukt het Wade om de rechter te overtuigen dat zijn liefde voor de kinderen groter is dan die van hun vader?

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: A nest of sparrows
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789029718394
Uitgever: Voorhoeve
Verzoening

Weduwe Tess Everett stort zich op vrijwilligerswerk om zichzelf af te leiden van haar thuis dat een leeg nest is geworden. Daar ontmoet ze J.W. McRae, vroeger de man van haar overleden vriendin Char. Ze heeft hem niet meer gezien sinds hij zijn zoon verwaarloosde na de dood van Char, waardoor Tess en haar man het kind onder hun hoede hebben genomen.

J.W. is terug en hoopt zich met zijn zoon te verzoenen nu hij opa is geworden. Tess verhuurt haar garage aan de weduwnaar in de hoop dat ze de afstand tussen vader en zoon kan overbruggen. Ondertussen bloeit er iets op tussen Tess en J.W., maar is hun relatie alle strubbelingen waard? Is het mogelijk om een nieuwe start te maken?

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Bridges
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789029734561
Ebook: 9789029734578
Uitgever: Kok

Brighton FamilieToeverlaat

Hoewel het even wennen is in het stille huis, genieten John en Ellen volop van hun nieuwe leven. Nu de kinderen de deur uit zijn, hebben ze alle aandacht voor elkaar en kunnen ze eindelijk de verre reizen maken waarvan ze al zo lang dromen. Maar nog voor ze hun eerste vakantie geboekt hebben, verandert hun bestaan in een nachtmerrie.

Het is een dag als alle andere. Ellen staat op, neemt een douche en kleedt zich aan voor haar werk als lerares. Vanuit het bed ziet John het vol verbazing aan en houdt haar tegen, want het is nog maar één uur 's nachts. Het stel lacht erom en wuift de gebeurtenis weg als een incident. Maar een paar weken later herkent Ellen haar eigen auto niet meer, legt de post in de koelkast en verdwaalt in de school waar ze al twintig jaar werkt. Ellen, nog geen vijftig, heeft de ziekte van Alzheimer. En het gaat van kwaad tot erger - in een hartverscheurend tempo.

A Vow to Cherish - 1999
Regisseur: John Schmidt
Cast:

Barbara Babcock, Ken Howard, Ossie Davis, e.a.

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: A vow to cherish
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 9789029719322
Uitgever: Voorhoeve
Levensecht

Na hun bruiloft kijken John en Julia vol verwachting uit naar de toekomst. Maar veel rust is hun niet gegund, want opnieuw gaan de Brightons door diepe dalen. Jana, Johns dochter, schokt iedereen door haar man en kind te verlaten. John en Julia twijfelen geen moment en vangen de kleine Ellie op, terwijl Jana de strijd aangaat met zichzelf. Maar dat heeft tijd nodig, en Ellie is zo goed als onhandelbaar. Hoeveel spanning kan deze familie nog aan?

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Within this circle
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789029796798
Uitgever: Voorhoeve

Chicory InnDochterlief

De droom van Audrey Whitman gaat eindelijk uitkomen. Nu haar vijf kinderen volwassen zijn, gaat ze met haar echtgenoot Grant haar huis aan Chicory Lane omtoveren tot een knusse bed & breakfast.
Maar vlak voor het feestelijke openingsweekend slaan de zenuwen toe als haar dochter Landyn met een verhuiswagen het erf op rijdt. Lukt het Audrey om haar droom na te jagen met de Chicory Inn en tegelijkertijd het warme thuis te bieden dat haar dochter nu zo hard nodig heeft?

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Home to Chicory Lane
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789029723619
Uitgever: Voorhoeve
Draagkracht

Na de roerige start van hun bed & breakfast komen Audrey en Grant voor een nieuwe uitdaging te staan. Een onschuldige flirt van hun schoonzoon Jesse loopt uit op grote problemen. Jesses vriendelijke persoonlijkheid werkte altijd in zijn voordeel. Maar dan leiden valse beschuldigingen van een jaloerse collega ertoe dat het huwelijksgeluk van hem en Corinne bedreigd wordt. Kunnen Corinne en Jesse alle scherven van hun eens zo mooie leventje bijeenrapen, voordat alles versplinterd raakt?

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Two roads home
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789029724197
Uitgever: Voorhoeve
Droomwens

Danae en haar man Dallas proberen al jaren in verwachting te raken, zonder succes. Danae is inmiddels zo ver dat ze wil adopteren, maar Dallas wil er niet eens over praten. Zonder hoop op een eigen gezin, stort Danae zich op vrijwilligerswerk in een pas geopend Blijf-van-mijn-lijfhuis. In eerste instantie doet ze het om haar eenzame dagen op te vullen, maar al snel opent ze haar hart voor de vrouwen die ze in het opvanghuis ontmoet.

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Another way home
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789029724715
Uitgever: Voorhoeve
Dierbaar

Ook al is ze aangetrouwde familie, Bree Cordel Whitman voelt zich thuis bij Grant, Audrey en hun kinderen. Haar overleden echtgenoot Timothy Whitman is omgekomen in Afghanistan en als ze tijd doorbrengt met zijn familie, voelt het alsof ze dicht bij hem is. Zo houden ze samen de herinnering aan Timothy levend.
Maar het is nu vijf jaar geleden dat ze weduwe werd en het is tijd om door te gaan met haar leven. Ze voelt zich schuldig omdat ze verlangt naar nieuwe liefde, maar ze blijft erover dromen, in het speciaal over één man: Drew Brooks. Maar hoe kan ze op zijn avances ingaan als ze daarmee haar familie pijn doet?

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Close to home
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789029725378
Uitgever: Voorhoeve
Danklied

Link Whitman is vrijgezel en baalt van zijn baan. Als de volgende Whitman-bruiloft zich aandient, beseft hij dat hij als enige van zijn familie ongetrouwd is. Dat zijn zussen er hun levenswerk van maken om hem aan een vrouw te koppelen, is niet langer grappig. Hij stort zich op zijn werk en helpt zijn ouders met hun bed & breakfast.
Al haar hele leven moet Shayla Michaels schipperen tussen twee werelden. Haar moeders blanke familie heeft geen goed woord over voor haar en haar Afro-Amerikaanse vader, en haar vaders familie heeft haar pas na een lange tijd geaccepteerd. Haar vader zelf is verbitterd geraakt na de dood van haar moeder en de arrestatie van haar broer Jerry, en Shayla draagt de zware verantwoordelijk voor hem en haar nichtje Portia.
Alles verandert als op een morgen Portia een straat in rent en Link haar bijna aanrijdt. Het volgende moment raakt hij in de ban van de Portia's tante, Shayla, een prachtige vrouw. Ze lijken in de verste verte niet op elkaar met hun culturele verschillen en hun eigen kijk op de samenleving. Kunnen ze die verschillen aan de kant schuiven en liefde een kans geven?

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Home at last
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789029726313
Uitgever: Voorhoeve

ClayburnVluchtplaats

Maggie leeft al twee jaar in de greep van haar vriend, die haar mishandelt. Als ze in de vroege ochtend door New York rijdt, wordt ze overvallen door een autodief. Maggie grijpt haar kans en ontvlucht New York. Ze komt terecht in Clayburn...
Trevor Ashlock leeft bij de dag in het kleine plaatsje Clayburn in Kansas. Nog regelmatig wordt hij geconfronteerd met de pijnlijke herinneringen aan alles wat hij is kwijtgeraakt in zijn leven. Hij stort zich volledig op zijn werk om de gebeurtenissen die in zijn verleden hebben plaatsgevonden uit zijn hoofd te bannen. Dan ontmoet hij een zeer lieftallige vreemdelinge die zijn wereld op zijn kop zet. Kan hij deze aantrekkelijke vrouw vertrouwen en durft zij zich open te stellen voor hem?

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Remember to forget
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789029718943
Uitgever: Voorhoeve
Ommekeer

Na twee keer gezakt te zijn voor haar advocaatsexamen keert Vienne terug naar het dorp waar ze vandaan komt. Terug naar de herinneringen uit haar jeugd, naar de herinneringen aan haar vader die verslaafd was aan alcohol. Terug naar haar moeder die een beroerte heeft gehad.

In Clayburn probeert ze de verouderde lunchroom van haar moeder om te toveren tot een moderne koffiezaak. Ze krijgt daarbij hulp van kunstenaar Jackson Linder - haar grote jeugdliefde. De gevoelens voor hem laaien al snel weer op. Jackson is echter net terug uit een afkickcentrum en heeft de grootste moeite om nuchter te blijven en zijn schuldgevoelens de baas te blijven.

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Leaving November
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789029719568
Uitgever: Voorhoeve
Weerklank

Doug DeVore wordt plotsklaps weduwnaar als zijn vrouw op tragische wijze om het leven komt. Als vader van vijf kinderen staat hij er opeens alleen voor. Wie kan hem helpen? Doug doet een beroep op Mickey Valdez, de leidster op de kinderopvang. Al snel bloeit er iets moois tussen hen op en vraagt hij haar ten huwelijk. Dougs oudste dochter Kayeleigh heeft echter grote moeite met Mickey. En zelfs Doug begint uiteindelijk te twijfelen aan zijn beslissing...

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Yesterday's embers
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789029719933
Uitgever: Voorhoeve

De Drie Zussen / Chandler SistersMorgenlicht

Na de dood van hun moeder heeft hun vader opeens een piepjonge vriendin. Na zijn vertrek voelt de oudste zus, Phee, zich verantwoordelijk voor het gezin. Het leven rondom haar heen gaat door, maar zij heeft het gevoel dat haar leven stilstaat.

Dan komt Quinn Mitchell, haar vaders zakenpartner, met een interessante uitdaging, die ze graag aanneemt. Ze had er echter niet op gerekend dat hij verliefd op haar zou worden...

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Reason to breathe
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789029729338
Ebook: 9789029729345
Uitgever: Kok
Dagdroom

Nadat Joanna haar studie heeft stopgezet om voor haar stervende moeder te zorgen, weet ze niet meer wat ze wil. Als ze de bruiloft van haar zus Phee mag organiseren, ontdekt ze dat weddingplanner haar droombaan zou kunnen zijn, en de charmante DJ op het feest haar droomman. Maar deze Lukas Blaine heeft de nodige bagage...

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Chasing dreams
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789029730839
Ebook: 9789029730846
Uitgever: Kok
Avondrood

Britt Chandler is de jongste van drie zussen. De afgelopen jaren heeft haar hele leven gedraaid om de mantelzorg voor haar ernstig zieke moeder. Nu haar moeder is overleden, denkt ze eindelijk tijd te krijgen voor zichzelf. Maar dan moet Britts oudste zus Phee bed houden wegens een gecompliceerde zwangerschap en opnieuw wordt Britts hulp ingeroepen.

Rafe Stuart is een ziekenhuismedewerker en niet in staat om zich fouten uit het verleden te vergeven. Om zijn leed te vergeten werkt hij hard om levens te redden, maar hij weet dat hij alle kans op liefde heeft verspeeld.

Als Britt en Rafe elkaar ontmoeten vanwege het ziekenhuisbezoek van Phee, vliegen de vonken over en weer. Maar Britt heeft geen tijd voor romantiek en Rafe heeft die afgezworen. Is het mogelijk om die afstand te overbruggen?

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Finding wings
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029732581
Ebook: 9789029732598
Uitgever: Kok

Hanover FallsZo goed als altijd

Bryn Hennesey, vrijwilligster bij een daklozenopvang, zal nooit de nacht vergeten waarin het centrum in lichterlaaie stond. Vijf brandweerlieden kwamen om bij deze tragedie, onder wie haar man Adam.
Bryn zal alleen verder moeten, maar ze draagt een afschuwelijk geheim met zich mee. Ook Garrett Edmonds vrouw liet die nacht het leven. Sindsdien wordt hij gekweld door schuldgevoel. Zijn de twee in staat om de draad weer op te pakken, of blijft het verleden hen eindeloos achtervolgen?

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Almost forever
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789029795876
Uitgever: Voorhoeve
Wat er ook gebeurt

Lucas Vermontez was net als zijn vader ooit een trotse brandweerman. Nu heeft hij zijn vader en beste vriend verloren en is zelf arbeidsongeschikt geraakt. Ligt zijn hele toekomst aan diggelen?
Jenna Morgan rouwt om haar man, hoewel ze eigenlijk nooit echt van hem heeft gehouden. Ze probeert een nieuw leven op te bouwen, maar dat valt tegen nu ze haar huis en de financiële hulp van haar schoonfamilie moet missen. Bovendien lijken de geheimen uit haar verleden haar toekomst te verwoesten...

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Forever after
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789029781800
Uitgever: Voorhoeve
Tegen beter weten in

Achttien maanden na de brand waarin haar man David omkwam, heeft Susan Marlowe eindelijk haar leven weer op de rails. Maar dan ontdekt ze dat David een groot geheim had. Kan ze hem, omwille van haar zoons, vergeven?
Ze zoekt steun bij Peter Brennan die zelf ook nog veel te verwerken heeft. Hij was als commandant verantwoordelijk voor de brandweermannen die omkwamen in die novembernacht. Nog steeds wordt hij geplaagd door de vraag of hij de tragedie had kunnen voorkomen.

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: After all
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789029716963
Uitgever: Voorhoeve

Natalie Camfield

Tweestrijd

Daria en haar man Nate werken als zendeling in Colombia. Als Nate naar een verafgelegen dorp vertrekt om de mensen daar te helpen, keert hij niet meer terug. Daria krijgt bericht dat hij om het leven is gekomen en besluit terug te gaan naar Amerika. In verwachting van haar eerste kind probeert ze de dood van haar man te verwerken. Ze vindt een luisterend oor bij dierenarts Cole Hunter en ondanks de ruzies die ze zo nu en dan hebben, groeit hun liefde voor elkaar. Cole beschouwt Daria als het antwoord op zijn gebeden en vraagt haar ten huwelijk. Daria wil verder met haar leven en besluit in te gaan op zijn aanzoek. Haar rustige, getrouwde leventje wordt echter plotseling wreed verstoord als ze een telegram krijgt: Nathan Camfield levend gevonden, vliegt naar K.C. Int'l via Bogota...

Nu zijn er twee mannen waar Daria lief en leed mee heeft gedeeld. Zal ze teruggaan naar haar eerste liefde Nate en Cole verlaten? Of zal ze Nate afwijzen en kiezen voor de man die haar steeds dierbaarder is geworden? Het lijkt een onmogelijke keuze...

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: Beneath a southern sky
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789029718660
Uitgever: Voorhoeve
Opklaring

Natalie Camfield rebelleert en voelt zich een buitenstaander in haar eigen familie. Een vraag domineert haar gedachten: waarom hield mijn moeder me bij mijn biologische vader vandaan?
Natalie maakt een aantal verkeerde keuzes. In de hoop vergeving te krijgen, vertrekt ze naar Colombia. Daar leert ze de man kennen die haar vader is. Natalie ontdekt wat haar doel in het leven is, vindt ware liefde en leert dat je Gods genade niet kunt verdienen.

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: After the rains
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789029719728
Uitgever: Voorhoeve

E-books

Een buitengewoon geschenk

Collega’s Rachel Hamblin en Caleb Janssen verliezen allebei hun baan als docent. Terwijl ze plannen maken voor een nieuwe toekomst, bloeit er iets moois op tussen hen. Maar dan blijkt dat hun toekomstplannen elkaar lelijk in de weg zitten...

* Als paperback verkrijgbaar onder de titel Laat liefde niet wachten (drie verhalen van drie verschillende schrijvers).

Schrijver: Deborah Raney
Oorspronkelijke titel: The wondrous gift
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789029733755
Ebook: 9789029734189
Uitgever: Kok

Gerelateerde schrijvers