Boekenplank:
Kies

Boeken van Cynthia Ruchti

Meer over Cynthia Ruchti

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Cynthia Ruchti


Overzicht

  • Dichterbij dan ooit - Facing the dawn
  • Schijn door mij - Afraid of the light

gedetailleerd overzicht

OverzichtDichterbij dan ooit

In Dichterbij dan ooit is de afstand tussen Mara en haar man Liam juist groter dan ooit. Zij zorgt thuis voor hun drie ingewikkelde pubers en sleept zich elke dag naar haar werk. Hij slaat waterputten in Uganda.

Dan komt het vreselijke bericht dat Liam is verongelukt. Verslagen moet Mara een weg zien te vinden door een woud van financiële moeilijkheden, rouw en ernstige puberproblematiek. Net wanneer ze denkt dat ze het allemaal alleen moet doen, duikt een vroegere vriendin op.

Schrijver: Cynthia Ruchti
Oorspronkelijke titel: Facing the dawn
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789029732307
Ebook: 9789029732314
Uitgever: Kok
Schijn door mij

Spullen maken niet gelukkig, weet verzamelwoede-expert Camille. Met haar podcast Let In The Light en door middel van huisbezoek probeert zij extreme verzamelaars te helpen weer grip op hun leven te krijgen. Ze krijgt hierbij hulp van Eli Rand, die een klein afvalbedrijf runt. Ze raakt aan hem gehecht, maar zijn verleden als verzamelaar baart haar zorgen.

Camille draagt zelf ook een trauma met zich mee: haar moeder was een verzamelaar en kwam om het leven bij een woningbrand. Omdat Camille haar moeder niet kon redden, probeert ze nu anderen te redden. Maar wordt het voor haarzelf ook niet eens tijd om het licht in haar leven binnen te laten?

Schrijver: Cynthia Ruchti
Oorspronkelijke titel: Afraid of the light
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029731034
Ebook: 9789029731041
Uitgever: Kok

Gerelateerde schrijvers