Boekenplank:
Kies

Boeken van Emily Listfield

Meer over Emily Listfield

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Emily Listfield


Overzicht

Kwaad geweten
Laura Barnett, de nieuwe co-presentatrice van het meest bekeken nieuwsprogramma van de Verenigde Staten, heeft het allemaal: een carrière waar elk Amerikaans meisje van droomt, een liefhebbende echtgenoot, een schattig dochtertje van vijf maanden.
Maar helaas maakt geluk niet onkwetsbaar. Als Laura op een avond na de uitzending de studio verlaat, wordt zij opgewacht door een ex-minnaar die haar weer op het spoor is gekomen.
Het verleden heeft haar ingehaald, een verleden dat zij tweeëntwintig jaar lang heeft geprobeerd te vergeten. Toen was ze Marta, een magere onzekere tiener die iets vreselijks deed. Nu is ze de succesvolle Laura die beseft dat ze alsnog voor haar daden moet boeten.
Laura's voorspoedige, comfortabele leven verandert in een nachtmerrie als na een paar vreemde telefoontjes en cryptische bedreigingen haar baby wordt ontvoerd.
Om haar dochtertje terug te krijgen, moet ze alles op het spel zetten wat haar dierbaar is: haar carrière, haar huwelijk, haar leven - en moet ze eindelijk het verleden onder ogen zien.
Schrijver: Emily Listfield
Oorspronkelijke titel: The last good night
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 90-5501-530-X
Uitgever: BZZTôH