Boekenplank:
Kies

Boeken van Barry Lyga

Barry Lyga heeft Engels gestudeerd aan Yale en heeft daarna 10 jaar gewerkt bij Diamond Comic Distributors. Hij woont met zijn gezin nabij New York.

Meer over Barry Lyga

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Young Adult

Geboren: 1971

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Barry Lyga


Jazz Dent

  1. De jacht - I hunt killers
  2. Het spel - Game
  3. Bloed van mijn bloed - Blood of my blood

Dubbel uitgegeven titels

  • Ik jaag op killers - zie De jacht
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

Jazz DentDe jacht

Stel je voor: een prachtig zonnige dag en adembenemend natuurschoon... Jammer alleen van dat lijk. Jasper Dent, die liever Jazz genoemd wordt, is een leuke, aardige jongen. Charmant zelfs, zouden sommigen zeggen. Maar hij is ook de enige zoon van de beruchtste seriemoordenaar ter wereld, een vader die de 'quality-time' met zijn zoon soms wel erg letterlijk nam. Jazz heeft plaatsen delict gezien op een manier waar politieagenten een moord voor zouden doen: door de ogen van de moordenaar. Jazz' vader zit al jaren achter de tralies, maar toch duiken er overal lijken op. Alweer. Om te bewijzen dat moord echt niet in zijn genen zit besluit Jazz de politie te helpen met zijn unieke kennis van zaken, maar is hij wel zo anders dan zijn vader...?

Schrijver: Barry Lyga
Oorspronkelijke titel: I hunt killers
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022571019
Uitgever: Boekerij
Het spel

Jazz Dent is terug in de wereld die hij wanhopig wil mijden: die van de seriemoordenaars. Zijn psychopathische vader Billy Dent - Amerika’s productiefste en sluwste seriemoordenaar - is ontsnapt en New York is in paniek door een nieuwe killer. Als zijn hulp wordt ingeroepen kan Jazz niet weigeren. Maar hij komt er al snel achter dat iemand een spel met hem speelt...

Schrijver: Barry Lyga
Oorspronkelijke titel: Game
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022564509
Uitgever: Boekerij
Bloed van mijn bloed

Jazz' vader is Amerika's productiefste en sluwste seriemoordenaar. Billy Dent leerde zijn zoon alles wat hij wist. Alles. De FBI zou een moord doen voor Jazz' kennis van seriemoorden. Aan deze herinneringen kan Jazz niet ontsnappen.
Nu is Jazz voor dood achtergelaten in het centrum van New York. Zijn vriendin Connie is in handen van zijn vader, Billy. En zijn beste vriend Howie ligt op de grond dood te bloeden in Jazz' eigen huis. Op de een of andere manier moeten ze het samen opnemen tegen Billy. Maar dan overschrijdt Jazz een grens en vraagt al snel het hele land zich af wie nu eigenlijk het echte monster is. Zo vader, zo zoon?

Schrijver: Barry Lyga
Oorspronkelijke titel: Blood of my blood
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022564516
Uitgever: Boekerij

Dubbel uitgegeven titelsIk jaag op killers

Zie voor de beschrijving van dit boek: De jacht.

Schrijver: Barry Lyga
Oorspronkelijke titel: zie De jacht
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022563076
Uitgever: Boekerij