Boekenplank:
Kies

Boeken van David Mark

David Mark werkte lange tijd als misdaadverslaggever voor The Yorkshire Post. In die hoedanigheid raakte hij vertrouwd met de duistere kant van Hull, een omgeving waarin hij de boeken rondom Aector McAvoy situeert.

Meer over David Mark

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): D.M. Mark

Geboren: 1977

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: David Mark


Aector McAvoy

  1. De mazen van het net - Dark winter
  2. Lustmoorden - Original skin

gedetailleerd overzicht

Aector McAvoyDe mazen van het net

Maak kennis met Aector McAvoy, rechercheur te Hull. Een boom van een kerel met een zachtaardig karakter, meer bedreven met computers dan met wapens. McAvoy werkt samen met zijn directe chef Trish Pharaoh, de hoofdinspecteur die zowel haar verstand als haar uiterlijk gebruikt om haar doel te bereiken.

Het tweetal wordt op een moordzaak gezet waarin maar weinig aanknopingspunten te vinden zijn. Het onderzoek is nauwelijks van start gegaan als MaAvoy zelf getuige is van een aanslag. Ondanks de radicaal verschillende manier waarop de twee slachtoffers om het leven zijn gebracht, ontdekt hij een verband - een patroon dat suggereert dat deze moordenaar nog lang niet klaar is...

Schrijver: David Mark
Oorspronkelijke titel: Dark winter
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789026134395
Ebook: 9789026134401
Uitgever: De Fontein
Lustmoorden

Wanneer Simon Appleyard gevonden wordt, naakt en bungelend aan een touw in zijn appartement in Hull, wordt de zaak al snel afgedaan als een zelfmoord. Maar als er meer lijken opduiken die allemaal verband lijken te houden met het lokale eroticawereldje, wordt rechercheur Aector McAvoy op de zaak gezet.

it zijn onderzoek blijkt dat de top van de politie erbij betrokken is, een machtige groep mensen die liever een misdaad begaat dan dat er openbaarheid komt over hun bezigheden. Mensen met zóveel macht dat ze de carrière van McAvoy makkelijk om zeep kunnen helpen...

Schrijver: David Mark
Oorspronkelijke titel: Original skin
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789026135699
Ebook: 9789026135705
Uitgever: De Fontein

Gerelateerde schrijvers