Boekenplank:
Kies

Boeken van Peter James

Peter James schrijft niet alleen zeer succesvolle boeken, maar schrijft en produceert ook films en tv-series en werkte onder meer samen met Robert DeNiro, Al Pacino, Donald Sutherland en Sharon Stone. Hij heeft een grote voorliefde voor dieren en hij en zijn vrouw hebben dan ook honden, kippen, alpaca's, emu's, eenden en nog vele andere dieren in en om hun huis in Sussex.

Meer over Peter James

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1948

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Peter James


Overzicht

 • Bezeten - Possession
 • De perfecte moord - The perfect murder
 • Hartzeer - Sweet heart
 • Ik volg jou - I follow you
 • Nachtmerrie - Dreamer
 • Perfect! - Faith
 • Perfectie - Perfect people
 • Ultiem bewijs - Absolute proof

Roy Grace

 1. Doodsimpel - Dead simple
 2. De dood voor ogen - Looking good dead
 3. Op dood spoor - Not dead enough
 4. Op sterven na dood - Dead man's footsteps
 5. Ten dode opgeschreven - Dead tomorrow
 6. Doodskus - Dead like you
 7. Dodemansrit - Dead man's grip
 8. Schijndood - Not dead yet
 9. Doodsklok - Dead man's time
 10. Als de dood - Want you dead
 11. Tot in de dood - You are dead
 12. Dodelijke affaire - Love you dead
 13. Doodsangst - Need you dead
 14. Een dodelijke gok - Dead If you don't
 15. Een date met de dood - Dead at first sight

gedetailleerd overzicht

OverzichtBezeten
Wanneer Alexa Hightowers zoon Fabian in Frankrijk bij een auto-ongeluk de dood vindt, stort haar wereld ineen. Slechts heel langzaam accepteert ze het feit dat Fabian er niet meer is en dat ze hem nooit meer zal zien. Of toch...?

Er gebeuren vreemde dingen: op Alexa's tekstverwerker verschijnen de woorden 'Moeder help me', Fabians gezicht staat op recentelijk ontwikkelde foto's, in huis verdwijnen dingen en spookachtige, vreemde geluiden klinken in de nacht.

Dan, uiteindelijk, doemt hij zelf op - een duistere, angstwekkende Fabian - die haar achtervolgt, in zijn greep houdt en niet meer loslaat...
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Possession
Eerste uitgave: 1988
ISBN/EAN: 9022509184
Uitgever: Boekerij
De perfecte moord
Victor en Joan zijn twintig jaar getrouwd en praten nauwelijks nog met elkaar. Victor heeft het helemaal gehad met zijn baan en wordt in beslag genomen door zijn bezoekjes aan zijn favoriete prostituee Kamila. Joan heeft zich neergelegd bij het feit dat Victor nooit meer écht naar haar kijkt en dat ze elke nacht wakker ligt van zijn gesnurk.

Haar wraak is zoet: op Victors creditcard koopt ze duur sexy ondergoed om haar geheime minnaar Don te imponeren. Terwijl de rekeningen hoog oplopen en hij tot overmaat van ramp ook nog zijn baan kwijtraakt, beseft Victor dat Joan uit de weg ruimen de enige manier is om zijn droom te verwezenlijken: met Kamila samen leven.

Maar Victor blijkt niet de enige te zijn die een moord beraamd...
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: The perfect murder
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789026129483
Ebook: 9789026129766
Uitgever: De Fontein
Hartzeer
Charlene Witney en haar man Tom willen de stad verruilen voor het platteland en bekijken een rustieke molen annex woonhuis in Sussex. Het vreemde is dat zodra Charlene de molen ziet, ze het idee heeft dat ze er al eens is geweest...

De koop wordt gesloten en vol enthousiasme gaat ze de woning opknappen en inrichten. Kleine details van het huis komen haar bekend voor en wazige, maar niet indringende flarden uit een voorbije tijd doemen voor haar op. Ze probeert de gebeurtenissen rationeel te verklaren, maar wordt daarbij gehinderd door nieuwe, steeds hevigere gewaarwordingen...

Tom is ten einde raad, hij kan de sinistere sfeer en de veranderingen in zijn vrouw niet langer verdragen en besluit zijn heil elders te zoeken. Moederziel alleen probeert Charlene de raadsels waarvoor zij is geplaatst op te lossen. Uiteindelijk komt zij achter de beklemmende waarheid, waarbij zowel een vervlogen als een nieuw leven een intrigerende rol spelen.
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Sweet heart
Eerste uitgave: 1990
ISBN/EAN: 9789022511770
Uitgever: Boekerij
Ik volg jou

Ik volg jou... tot je van mij bent.

Dokter Marcus Valentine heeft het goed voor elkaar: een vrouw, drie kinderen en een goede baan. Toch mist hij iets in zijn leven, of beter... iemand. Als hij op een ochtend een hardloper ziet die sprekend lijkt op zijn jeugdliefde, wordt er iets in hem wakker.

De belangstelling voor Georgie, de vrouw die zijn pad kruiste, neemt verontrustende vormen aan en verwordt tot een obsessie. Marcus zet alles op alles om elke stap van de vrouw te kunnen volgen, om dicht in haar buurt te zijn en hij gaat daarin ver, héél ver...

Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: I follow you
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789026155918
Ebook: 9789026155925
Uitgever: De Fontein
Nachtmerrie
In de nacht dat haar ouders verongelukken, heeft Sam de boze droom voor het laatst. Ze is dan zeven jaar. Achtentwintig jaar later wordt ze opnieuw bezocht door afschuwelijke nachtmerries.

Sam, getrouwd en moeder van een zoon, probeert de angstdromen te verdringen, maar keer op keer wordt duidelijk dat haar nachtmerries waarheid worden. Wanhopig probeert ze een uitweg te vinden, maar de neerwaartse spiraal waarin haar leven zich beweegt, leidt onherroepelijk tot een angstaanjagende apotheose...
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Dreamer
Eerste uitgave: 1989
ISBN/EAN: 9789022510117
Uitgever: Boekerij


Perfect!
Ross Ransom is een bijzonder succesvolle plastisch chirurg in Engeland. Hij verdient bakken met geld en wordt alom bewonderd en gerespecteerd. Bovendien is hij getrouwd met een hele mooie vrouw. Dat is niet meer dan normaal: hij heeft haar immers zelf zo gemaakt. Faith Ransom is een prachtig visitekaartje van Ross' vaardigheden.

Maar dan wordt Faith ziek en Ross is er kapot van. Hij is vastbesloten om haar met de beste medische zorg te omringen. Wanneer ze echter de conventionele geneeskunde de rug toekeert en zich tot een charismatische alternatieve therapeut wendt, ervaart Ross dit als het ultieme verraad.

Hij is een intelligente man en heeft een heilig vertrouwen in de medische wetenschap. Alternatieve genezers zijn kwakzalvers en moeten van zijn vrouw, zijn eigen creatie, afblijven. Het is zijn volste recht om Faith tegen dit soort onzin in bescherming te nemen... of ze nou wil of niet.
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Faith
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789055017607
Uitgever: BZZTôH
Perfectie
John en Naomi rouwen om de dood van hun vier jaar oude zoontje, dat stierf aan een genetische ziekte. Ze willen niets liever dan nóg een kind, maar wanneer ze erachter komen dat ze beiden drager zijn, beseffen ze dat de kans dat een nieuw kind deze ziekte ook zal hebben, zeer groot is. Dan horen ze over een arts, Dr. Leo Dettore. Hij heeft een kloonmethode ontwikkeld die hun garandeert dat een volgend kind het gendefect niet zal hebben. De prijs voor een dergelijke behandeling is hoger dan ze hadden kunnen vermoeden...

Zijn kliniek is waar de nachtmerrie begint. Aan de lijst met keuzemogelijkheden hadden ze wellicht moeten zien dat er iets niet klopte; kleur ogen, kleur haar, intelligentieniveau...Nu is het te laat. Naomi is zwanger en al direct is er iets gruwelijks mis.

Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Perfect people
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789026139093
Ebook: 9789026132964
Uitgever: De Fontein
Ultiem bewijs

Onderzoeksjournalist Ross Hunter krijgt een telefoontje van ene Harry F. Cook. Deze oude man beweert bewijs te hebben voor het bestaan van God en hij wil dat Ross degene is die hem helpt bij het laatste stuk van zijn zoektocht. Ross is sceptisch maar ook geïntrigeerd en met behulp van een set coördinaten die Cook hem geeft, begint hij aan een ingewikkelde en gevaarlijke taak.

Hij volgt de coördinaten die hem van Glastonbury via de Vallei der Koningen naar Los Angeles brengen. Met gevaar voor eigen leven, want al snel blijkt dat niet iedereen gecharmeerd is van het idee dat het bestaan van God aangetoond kan worden...

Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Absolute proof
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026146626
Ebook: 9789026146633
Uitgever: De Fontein

Roy GraceDoodsimpel
Een macabere grap loopt gruwelijk uit de hand...

Michael Harrison gaat bijna trouwen. Zijn vrienden besluiten hem eens flink te grazen te nemen en verzinnen een sinistere grap. Op zijn vrijgezellenavond voeren ze Michael dronken, waarna ze hem achterlaten in een doodskist met een fles whisky en een walkie talkie. Maar wanneer de vrienden wegrijden om Michael een paar uur flink te laten zweten, krijgen ze een fataal ongeluk...

Niemand weet waar Michael is, ook Michael zelf niet, die langzaam ontwaakt uit zijn roes...

Met nog maar drie dagen te gaan voor de bruiloft, wordt hoofd-inspecteur Roy Grace ingeschakeld door de bloedmooie en zeer bezorgde verloofde, Ashley Harper.

Het lijkt erop dat Mark Warren, Michaels beste vriend en zakenpartner, en de man die zou moeten weten waar Michael uithangt, zich van de domme houdt. Maar hij heeft dan ook veel te winnen - meer dan iedereen zich realiseert. En de een zijn dood is de ander zijn brood... doodsimpel...
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Dead simple
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789026128196
Ebook: 9789026126345
Uitgever: De Fontein
De dood voor ogen
Tom Bryce vindt een cd in de trein en neemt hem mee naar huis. 's Avonds stopt hij argeloos het schijfje in de computer en ziet tot zijn ontzetting een nietsvermoedende jonge vrouw, die live voor de camera wordt vermoord.

Op hetzelfde moment onderzoekt de politie in Brighton, onder leiding van inspecteur Roy Grace, de identiteit van een vrouw wier lichaam zonder hoofd in de duinen gevonden is.

Niet lang nadat Tom de inhoud van de cd heeft bekeken, wordt hij bedreigd. Hij en zijn familieleden zijn hun leven niet zeker als hij naar de politie gaat. Maar Tom ziet geen andere uitweg en legt, gesteund door zijn vrouw Kellie, dapper een verklaring af tegenover Roy Grace en zijn rechercheteam.

Vanaf dat moment is de moord op de familie Bryce slechts een kwestie van tijd - en een gruwelijke attractie. De moord wordt al aangekondigd op het internet... Tom en Kellie hebben de dood voor ogen.
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Looking good dead
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789026122620
Ebook: 9789026126352
Uitgever: De Fontein
Op dood spoor
In de nacht dat Brian Bishop zijn vrouw vermoordde, was hij zo'n honderd kilometer van huis en lag hij te slapen. Tenminste, zo lijkt het voor inspecteur Roy Grace, die het onderzoek leidt naar de perverse moord op de jonge Katie Bishop, een bekend en mooi gezicht in het chique uitgaansleven van Brighton.

Heeft Brian het onmogelijke gepresteerd door op twee plaatsen tegelijk aanwezig te zijn geweest? Of is er sprake van een gestolen identiteit of is hij misschien toch een ingenieuze leugenaar?

Grace graaft dieper in het leven van het gerespecteerde echtpaar en komt tot de conclusie dat alles geheel anders is dan op het eerste gezicht leek. En dan graaft hij iets te diep - en plotseling staat het wankele evenwicht in zijn persoonlijke leven op instorten...
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Not dead enough
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789026123139
Ebook: 9789026126369
Uitgever: De Fontein
Op sterven na dood
Als Ronnie Wilson bij het opstaan had geweten dat hij een paar uur later dood zou zijn, had hij zijn dag toch wat anders gepland...

Te midden van de rokende puinhopen van de Twin Towers, op de tragische ochtend van 11 september 2001, ruikt Ronnie Wilson de kans van zijn leven: de chaos in New York verschaft hem een alibi om zijn mislukte leven en huwelijk in Brighton voor eeuwig achter zich te laten en in een ander land opnieuw te beginnen.

Vijf jaar later worden de stoffelijke resten van een vrouw in een rioolput in Brighton gevonden, en het onderzoek dat volgt leidt Roy Grace over de halve aardbol. Dan duikt er een tweede lichaam op in de kofferbak van een verlaten auto in Australië. Forensisch onderzoek wijst uit dat het opnieuw om een vrouw uit Brighton gaat...
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Dead man's footsteps
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789026125294
Ebook: 9789026126376
Uitgever: De Fontein
Ten dode opgeschreven
Lynn greep de leuningen van haar stoel vast en zei: 'Ik hou helemaal niet van geweld, ik zou nog geen vlieg kwaad doen in mijn keuken. En nu zit ik hier en hoop ik met heel mijn hart dat er iemand doodgaat.'

Wanneer het lijk van een tiener uit de branding voor de kust van Sussex wordt gedregd, blijken er enkele organen uit het lichaam te zijn verdwenen. Spoedig erna spoelen er nog twee doden aan.

Als de vijftienjarige Caitlin Beckett niet heel snel een nieuwe lever krijgt, is ze ten dode opgeschreven. Wanneer het ernaar uitziet dat de gezondheidszorg niet op tijd iets voor haar kan betekenen, raakt haar moeder Lynn in paniek en zoekt radeloos haar toevlucht tot het internet. Ze ontdekt een handelaar op de zwarte markt die voor een lever kan zorgen, maar de prijs die ze ervoor moet betalen is wel erg hoog... Caitlins toestand verslechtert echter met het uur, dus haast is geboden.

Het zit inspecteur Roy Grace eindelijk eens mee: hij heeft een nieuwe vriendin en ook in zijn werk gaat alles voor de wind. Deze zaak raakt hem echter meer dan hem lief is. Tijdens zijn speurtocht naar de aangespoelde lichamen komt hij op het spoor van een groep mensensmokkelaars uit Oost-Europa. Terwijl zijn team en hij koortsachtig trachten te voorkomen dat er nieuwe slachtoffers vallen, probeert een wanhopige moeder koste wat het kost het leven van haar kind te redden.
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Dead tomorrow
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789026126710
Ebook: 9789026127632
Uitgever: De Fontein


Doodskus
Na een zinderend Nieuwjaarsbal in het Metropole Hotel in Brighton wordt een vrouw bruut verkracht als ze terugkomt op haar kamer. Een week later wordt nog een vrouw aangevallen. Van beide slachtoffers zijn de schoenen gestolen.

Inspecteur Roy Grace realiseert zich al gauw dat deze zaken opvallend veel gelijkenissen vertonen met een serie onopgeloste zaken uit 1997. De toenmalige dader kreeg de bijnaam 'de Schoenenman' en werd verdacht vijf vrouwen te hebben verkracht alvorens hij een zesde vrouw vermoordde.

Is de dader van deze nieuwe misdaden een imitator, of is de Schoenenman terug?
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Dead like you
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789026166181
Ebook: 9789026142451
Uitgever: De Fontein
Dodemansrit
Carly Chase is nog in shock, tien dagen nadat ze betrokken was bij een verkeersongeval waarbij een student van Brighton University om het leven kwam. Dan krijgt ze een bericht waardoor haar leven in een nachtmerrie zal veranderen: het slachtoffer blijkt familie van een Amerikaanse maffiabaas te zijn, en de bestuurders van de andere twee voertuigen die betrokken waren bij het ongeluk zijn gemarteld en vermoord teruggevonden.

Inspecteur Roy Grace geeft Carly het advies onder te duiken en haar identiteit te veranderen; zij zou wel eens het volgende slachtoffer kunnen zijn. Carly weigert dit; ze weet dat de maffia haar prooi toch wel vindt, en als de politie niet in staat is hen te stoppen, dan zal ze dit zelf moeten doen.

Maar de moordenaar is haar al een stap voor: hij heeft haar in het vizier en wacht op het juiste moment om toe te slaan...
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Dead man's grip
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789026129254
Ebook: 9789026129261
Uitgever: De Fontein
Schijndood
Voor LA filmproducer Larry Brooker is dit de film die hem het fortuin moet gaan brengen waar hij zo lang op heeft gewacht...

Voor rockster Gaia, die er naar snakt om ook serieus genomen te worden als actrice, is dit de rol die haar wellicht een felbegeerde Oscarnominatie kan opleveren...

Voor Brighton is de publiciteit die een grote Hollywoodfilm met zich meebrengt, onbetaalbaar....

Voor inspecteur Roy Grace is het een nachtmerrie die zich voor zijn ogen voltrekt. Een obsessieve stalker heeft het op Gaia gemunt. Enkele dagen voordat ze vanuit haar huis in Bel Air zou vertrekken naar Brighton wordt er een aanslag op haar leven verijdeld. Roy Grace is gewaarschuwd dat de stalker wellicht nu in Brighton is, wachtend, wachtend en plannend...
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Not dead yet
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789026133831
Ebook: 9789026133848
Uitgever: De Fontein
Doodsklok
New York 1922. De vijf jaar oude Gavin Daly en zijn zus gaan aan boord van het schip SS Mauretania met bestemming Dublin. Hun moeder is doodgeschoten en hun vader is ontvoerd. Met de boodschap 'Kijk naar de cijfers!' drukt iemand Gavin een papieren zak in handen met daarin o.a. zijn vaders horloge en een briefje met vier namen en twaalf cijfers. Die boodschap zal Gavin zijn hele leven achtervolgen en hij zweert dat hij ooit terug zal keren naar New York om zijn ouders te wreken.

Brighton 2012. Bij een roofoverval op een landhuis in Brighton wordt de hoogbejaarde bewoonster gemarteld en vermoord. Hoewel er veel is ontvreemd en de totale buit miljoenen waard is, gaat het de familie van de vrouw alleen om een antiek horloge dat voor hen van onschatbare waarde is. Alles zullen ze ervoor doen om het terug te krijgen, álles.

De zoektocht brengt inspecteur Roy Grace in de wereld van het antiek en uiteindelijk leidt het spoor terug in de geschiedenis, naar het New York van 1922. Roy Grace vindt een connectie met de maffia en moet op zoek naar een moordenaar die gedreven door woede en hebzucht tot het uiterste gaat.

Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Dead man's time
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789026136405
Ebook: 9789026136412
Uitgever: De Fontein
Als de dood
Wanneer Red Westwood de charmante Bryce Laurent ontmoet via een online datingsite valt ze onmiddellijk voor hem. Maar gaandeweg hun relatie blijkt dat Bryce duistere en zeer onaangename kanten heeft. Alles wat hij over zichzelf vertelt blijkt een leugen te zijn en de aanvankelijke liefde wordt terreur.

Met hulp van de politie, onder leiding van Roy Grace, weet Red zich te ontworstelen aan Bryce, maar de nachtmerrie begint dan pas echt. Bryce is totaal geobsedeerd en hij is van plan om alles en iedereen waar Red van houdt te vernietigen. En zodra dat gelukt is, is zij aan de beurt...
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Want you dead
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789026137105
Ebook: 9789026137112
Uitgever: Boekerij


Tot in de dood
De laatste woorden die Jamie van zijn verloofde Logan hoort, zijn in een paniekerig telefoongesprek. Zij is zojuist de ondergrondse parkeergarage van hun flat in Brighton in gereden. Jamie hoort haar gillen en dan is de lijn dood. De politie is er snel maar Logan is verdwenen. Diezelfde dag graven werklui in een park aan de andere kant van de stad de resten op van een vrouw die ruim dertig jaar geleden als vermist werd opgegeven.

Roy Grace en zijn team zien geen verband tussen de twee zaken, maar dan verdwijnt er weer een vrouw in Brighton en opnieuw wordt vlak daarna een vermist persoon opgegraven. Wordt Brighton geconfronteerd met de eerste seriemoordenaar in jaren?

Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: You are dead
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789026140402
Ebook: 9789026140419
Uitgever: De Fontein
Dodelijke affaire
Jodie Bentley had als kind twee grote wensen: mooi zijn en rijk worden. Het eerste heeft ze bereikt met behulp van plastische chirurgie en nu werkt ze hard aan het tweede doel. Haar idee daarover is simpel: je kunt het zelf verdienen of je kunt een rijke man zoeken. Zo'n man trouwen is makkelijk, van hem af komen is lastiger, daarvoor zijn bepaalde vaardigheden vereist, maar oefening baart kunst...

Rechercheur Roy Grace is de Black Widow op het spoor. Meer en meer dringt het tot hem door dat deze moordenaar een zeer gevaarlijke, doortrapte vrouw moet zijn. Hij mag haar niet onderschatten, voordat ze meer slachtoffers weet te maken.

Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Love you dead
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789026142796
Ebook: 9789026142802
Uitgever: De Fontein
Doodsangst
Kapster Lorna Belling wordt dood aangetroffen in haar bad. Inspecteur Roy Grace komt er al snel achter dat de lijst potentiële verdachten lang is. Is het haar man, tegen wie Lorna onlangs aangifte deed wegens huiselijk geweld? Of haar minnaar, eveneens een man met gewelddadige trekjes?

Maar de zaak is niet de enige uitdaging voor Roy Grace. Hij is er recent achter gekomen dat hij de vader is van de tienjarige Bruno. Een jongen die hij nu voor het eerst gaat ontmoeten.
Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Need you dead
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026144967
Ebook: 9789026144974
Uitgever: De Fontein
Een dodelijke gok

Wanneer de zoon van Kipp Brown, succesvol zakenman en gokverslaafde, wordt ontvoerd, roept hij de hulp in van inspecteur Roy Grace.

In eerste instantie lijkt het een eenvoudige zaak. Maar al snel komt Roy Grace terecht in de donkere, criminele onderwereld van Brighton, waar de regels anders zijn en niets is wat het lijkt. Dit keer staat er meer op het spel dan hem lief is...

Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Dead If you don't
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026167621
Ebook: 9789026167638
Uitgever: De Fontein
Een date met de dood

In Londen wacht een man op het vliegveld op de liefde van zijn leven. In Florida wacht een man in een bar op zijn first date waarvan hij vermoedt dat zij zijn soulmate is. Beiden komen er al snel achter dat ze zijn bedrogen, en dat al hun geld verdwenen is.

Ondertussen onderzoekt inspecteur Roy Grace een aantal internetscams en komt hij er langzaam maar zeker achter dat iedereen die deze oplichters wil ontmaskeren, dat met de dood moet bekopen...

Schrijver: Peter James
Oorspronkelijke titel: Dead at first sight
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026171116
Ebook: 9789026171123
Uitgever: De Fontein