Boekenplank:
Kies

Boeken van Nicola May

Nicola May bracht haar eerste boeken uit in eigen beheer en schopte het tot bestsellerauteur.

Meer over Nicola May

Genre: Roman

Verenigd Koninkrijk

Website: https://www.nicolamay.com/


Overzicht

  • Mr. Swipe Right - Love me Tinder

Cockleberry Bay

  1. Het winkeltje in Cockleberry Bay - The corner shop in Cockleberry Bay
  2. Ik zie je in Cockleberry Bay - Meet me in Cockleberry Bay
  3. Een nieuwe kans in Cockleberry Bay - The gift of Cockleberry Bay
  4. Winter in Cockleberry Bay - Christmas in Cockleberry Bay

E-books

  • Kerst met Evie - Christmas spirit

gedetailleerd overzicht

OverzichtMr. Swipe Right

Een charmante F1-monteur, een knappe legerofficier én een overspelige ex...

De verlegen Cali Summers besluit om na een verbroken huwelijk een profiel aan te maken op een datingapp. Als Tinder-maagd verkent ze haar opties en ze stapt steeds verder uit haar comfortzone. Cali heeft het erg leuk, maar ze is op zoek naar meer dan alleen een leuke tijd. En als ze dat vindt, durft ze haar gebroken hart dan opnieuw open te stellen?

Schrijver: Nicola May
Oorspronkelijke titel: Love me Tinder
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789020541441
Ebook: 9789020541427
Uitgever: Z&K

Cockleberry BayHet winkeltje in Cockleberry Bay

Het zit Rosa Larkin niet mee. Haar leven in Londen is een complete puinhoop. Als ze een vervallen winkel erft in een dorpje in Devon, denkt ze eerst aan verkopen. Het geld kan ze goed gebruiken om de boel op orde te krijgen. Helaas voor haar zit er een clausule bij de erfenis waarin bepaald is dat het winkeltje niet verkocht mag worden. Ze mag het alleen nalaten aan iemand die het verdient.

Rosa besluit het een kans te geven en vertrekt met haar teckel Hot naar Devon. Ze zet alles op alles om het winkeltje in Cockleberry Bay tot een succes te maken. Maar ze kan het niet alleen. Gelukkig zijn er genoeg locals die haar een handje willen helpen... of tegenwerken.

Schrijver: Nicola May
Oorspronkelijke titel: The corner shop in Cockleberry Bay
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789020537598
Ebook: 9789020537604
Uitgever: Z&K
Ik zie je in Cockleberry Bay

Rosa heeft alles wat haar hartje ooit begeerde. Ze runt een eigen winkeltje en heeft de liefde leren kennen. Maar liefde kent ups en downs, en dat ontdekt ook Rosa al snel. Ze heeft reden om te geloven dat haar man een affaire heeft en gaat daar bijna aan onderdoor.

Het is hoog tijd om zichzelf bij elkaar te rapen en minder afhankelijk te worden van een man, en vooral om zich niet te laten meeslepen door angst en jaloezie.

Schrijver: Nicola May
Oorspronkelijke titel: Meet me in Cockleberry Bay
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789020537628
Ebook: 9789020537635
Uitgever: Z&K
Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

Rosa runt een succesvol café en ze wil graag een eigen gezinnetje beginnen. Ze denkt er daarom over na om haar geërfde winkeltje te verkopen, maar dat gaat niet zomaar.

In het contract is een clausule opgenomen dat ze de winkel alleen mag nalaten aan iemand die het verdient. Wie kan ze kiezen? En hoe weet ze of het de juiste beslissing zal zijn?

Schrijver: Nicola May
Oorspronkelijke titel: The gift of Cockleberry Bay
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789020537659
Ebook: 9789020537666
Uitgever: Z&K
Winter in Cockleberry Bay

Het is winter in Cockleberry Bay. Nu het winkeltje en het café van het dorp in goede handen zijn, is Rosa op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze besluit zich te focussen op Neds Nieuwe Kans, het goede doel dat is opgezet in de nagedachtenis van Rosa’s overgrootvader.

Om geld in te zamelen besluit ze een kerstconcert te organiseren voor het hele dorp. Maar nu Rosa zelf moeder is geworden is dat veel werk. Gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Schrijver: Nicola May
Oorspronkelijke titel: Christmas in Cockleberry Bay
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789020542523
Ebook: 9789020542530
Uitgever: Z&K

E-booksKerst met Evie

Twee dagen voor de kerst biecht Evie Harris' vriend op dat hij een een affaire heeft en bij haar weggaat. Evies hart is gebroken en ze besluit haar verdriet te verdrinken met haar beste vriendin Bea.

In de pub komt ze de vriendelijke Greg tegen, die toevallig hoort dat Evie geen plannen heeft voor de kerst. Hij runt een daklozenopvang en kan tijdens de koude wintermaanden een extra paar handen gebruiken. Evie besluit op zijn aanbod in te gaan.

Hier ontmoet ze Yves, een vriendelijke dakloze. Evie voelt zich meteen op haar gemak bij de man en ze spreken samen meerdere keren af in de decembermaand. Samen trekken ze door Londen, bezoeken ze bezienswaardigheden en praten ze over van alles en nog wat.

Schrijver: Nicola May
Oorspronkelijke titel: Christmas spirit
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789020537680
Uitgever: Z&K

Gerelateerde schrijvers