Boekenplank:
Kies

Boeken van Paul McCusker

Meer over Paul McCusker

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1958

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Paul McCusker


Overzicht

  • Gebroken glas - The mill house

Time Scene Investigators

  1. De blauwe monnik - The Gabon virus
  2. De griepbom - The influenza bomb
Overzicht
Time Scene Investigators

gedetailleerd overzicht

OverzichtGebroken glas
Engeland

Vijftig jaar geleden werd Elaines hart gebroken, maar niemand weet de ware toedracht. Nu belandt ze in een diepe depressie. Haar kleindochter Lainey wil haar wanhopig graag helpen. Ze is ervan overtuigd dat het geheim de oorzaak én de oplossing is, maar Elaine weigert te spreken over wat er in het verleden is gebeurd.

Amerika

Nicholas is de kleinzoon van een succesvol zakenman. Bij toeval vindt hij een doos met herinneringen aan zijn grootvaders Engelse verleden, inclusief ongeopende brieven die duiden op een verloren liefde. Nicholas vermoedt dat hij de reden heeft gevonden voor zijn grootvaders bitterheid. Misschien ook de sleutel tot genezing ervan?

Via internet komt Nicholas in contact met Lainey. Samen proberen ze het mysterie van hun grootouders te ontrafelen. Kan de liefde tijd en afstand overbruggen?
Schrijver: Paul McCusker
Oorspronkelijke titel: The mill house
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789043511094
Uitgever: Kok

Time Scene InvestigatorsDe blauwe monnik
Een pandemie dreigt te worden veroorzaakt door een klein jongetje, dat overal waar hij komt mensen besmet. Een race tegen de klok begint...

In 1666 stierf bijna elke inwoner van het Engelse plaatsje Eyam aan een vreselijke ziekte. Eeuwen later keert de ziekte terug, in gemuteerde vorm, en gevaarlijker dan ooit. Elke dag komen er meer besmettingen, meer doden bij. De levens van miljoenen mensen liggen in de handen van de Time Scene Investigators, die de geschiedenis onderzoeken om hedendaagse ziekten te behandelen.

McCusker en Larimore voeren de lezers mee in de wereld van het medisch onderzoek en de farmaceutische industrie, in de actuele setting van een wereldbedreigende pandemie. Parallel daaraan loopt de 17e-eeuwse huiveringwekkende geschiedenis van de blauwe monnik.

* Geschreven door Paul McCusker en Walt Larimore.
Schrijver: Paul McCusker
Oorspronkelijke titel: The Gabon virus
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789023993636
Ebook: 9789023914518
Uitgever: Mozaïek
De griepbom
Massa's mensen sterven aan een onbekend virus. Terwijl het TSI-team een medicijn probeert te vinden, gebeurt een volgende ramp. Een ecoterroristische groepering plaatst een griepbom. In één klap is al het drinkwater onbruikbaar.

Tegen de tijd dat de Time Scene Investigators erachter zijn dat de terroristen hun dodelijke wapen via het drinkwater verspreiden, is de ziekte al een mondiaal probleem. En niemand heeft een geneesmiddel.

De onzichtbare vijand blijkt vele gedaanten te hebben: onwillige Russen, gewetenloze Nazi's, een mysterieuze Engelse geheim agente. In een adembenemende race tegen de klok zetten dr. Hutchinson en haar team alles op alles om een tegengif te vinden.

* Geschreven door Paul McCusker en Walt Larimore.
Schrijver: Paul McCusker
Oorspronkelijke titel: The influenza bomb
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789023993896
Ebook: 9789023914976
Uitgever: Mozaïek

Gerelateerde schrijvers