Boekenplank:
Kies

Boeken van Mary Morgan

Mary Morgan is een pseudoniem van schrijfster Carla Vermaat.

Meer over Mary Morgan

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Carla Vermaat, Carlien Vermaat

Geboren: 1952

Geboorteland: Nederland

Website: Mary Morgan


Overzicht

  • Nacht zonder einde
  • Onderstroom
  • Wisselspel

gedetailleerd overzicht

OverzichtNacht zonder einde
Terugkerend van een weekendje feesten met haar vriendin, dringt het langzaam tot Rachel Murgatroyd door dat haar dochtertje Sophie is verdwenen. De schok en schuldgevoelens zijn zo groot dat ze tot niets meer in staat is. Haar moeder komt om de regie over haar leven over te nemen.

Met Hugh, haar ex, gaan de bittere verwijten over en weer. En dan zijn er nog Greg, haar jeugdvriend die ze in de steek liet voor Hugh, die plotseling in haar leven terugkeert na haar emotionele oproep op tv. En Dave, de nieuwe buurman die met zijn eigen demonen worstelt en die Sophie veel beter lijkt te kennen dan Rachel wist.

Terwijl Rachel probeert om uit haar apathie te komen en haar leven weer ter hand te nemen, beseft ze dat de waarheid over de verdwijning van Sophie dichter bij huis te zoeken is dan ze dacht. Dan wordt het lichaam van een meisje gevonden...
Schrijver: Mary Morgan
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789086601752
Uitgever: Ellessy
Onderstroom
Sian Lewis' nachtelijke autorit om haar vriendin Hayley uit een hachelijke situatie te bevrijden is de aanzet tot een reeks gebeurtenissen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Van de waslijn gestolen ondergoed, een vuilniszak met geld, de dood van een collega van haar man Graham zijn slechts enkele voorbeelden die Sian doen beseffen dat ze in serieus gevaar verkeert.

Er is iemand die het op haar heeft gemunt. Maar wie... en waarom? En niet alleen Sian zelf is in gevaar, maar ook haar ongeboren baby.
Schrijver: Mary Morgan
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789086601165
Uitgever: Ellessy
Wisselspel
Ik was machteloos, kon alleen maar afwachten. Ik leefde, maar hoe lang nog? Wie had mij hier naartoe gebracht? Ging het om losgeld? Was het een smakeloze grap?

Langzaam dringt het tot Meg Evans door dat ze geen kater heeft, niet aan een of ander wild seksspel heeft meegedaan en dat ze niet in haar eigen bed ligt naast haar man Ray. De ruimte waarin ze zich bevindt ruikt naar hout. Het is er beangstigend stil. Ze is geblinddoekt, geboeid en haar hoofd voelt aan alsof er een spijker in geslagen is.

Met moeite weet Meg zich te herinneren dat ze een afspraak had met haar schoonmoeder en dat ze met z'n tweeën hebben gegeten omdat Ray niet kwam opdagen. Ze heeft haar met de auto thuisgebracht. En daarna gaapt de leegte...
Schrijver: Mary Morgan
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789022540145
Uitgever: Boekerij