Boekenplank:
Kies

Boeken van Alyson Noël

Meer over Alyson Noël

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboren: 1965

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Alyson Noël


Beautiful Idols

 1. Rivalen - Unrivaled
 2. Zwarte lijst - Blacklist

De onsterfelijken / The Immortals

 1. Evermore - Evermore
 2. Blauwe maan - Blue moon
 3. Schaduwland - Shadowland
 4. Duistere vlam - Dark flame
 5. Nachtster - Night star
 6. Lotusbloem - Everlasting

Soul Seekers

 1. Bestemming - Fated
 2. Echo - Echo
 3. Mystiek - Mystic
 4. Horizon - Horizon

gedetailleerd overzicht

Beautiful IdolsRivalen

Breaking news: Filmster verdwijnt spoorloos. Hebben drie jonge clubpromotors er iets mee te maken?

Overal hangen de flyers: Wie wordt de beste promotor van de Unrivaled-clubs? Wie het hipste publiek en de populairste sterren naar de Hollywood-clubs weet te lokken, krijgt de meeste punten en wint uiteindelijk een enorme geldprijs.

Layla, Tommy en Aster behoren tot de uitverkorenen die mee mogen doen aan de wedstrijd. Voor alle drie hangt er veel van af, en dus gaat het hard tegen hard - zo hard dat ze zichzelf al na een paar weken nauwelijks nog terug herkennen.

Alles draait al snel om de jonge superster Madison Brooks. Wie háár weet te strikken, heeft al bijna gewonnen. Tot op een dag de filmster spoorloos verdwijnt en alle ogen zich richten op de drie jongeren die haar het laatst hebben gezien...

Schrijver: Alyson Noël
Oorspronkelijke titel: Unrivaled
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789402709704
Ebook: 9789402750560
Uitgever: HarperCollins
Zwarte lijst

Layla, Tommy en Aster doen mee aan een wedstrijd voor clubpromotors en raken daarbij verstrikt in een web van leugens en duistere spelletjes...

Wanneer op een nacht een jonge filmster onder verdachte omstandigheden verdwijnt, krijgt Aster, een van de drie, de schuld in de schoenen geschoven. Paniekerig probeert ze erachter te komen wat er is gebeurd. Zelf kan ze zich niets herinneren van de bewuste nacht. Heeft iemand soms iets in haar drankje gedaan?

Als de bewijzen tegen Aster zich opstapelen, besluiten de voormalige rivalen samen te proberen haar onschuld te bewijzen. Algauw lijken ze zich hiermee op zeer gevaarlijk terrein te begeven...

Schrijver: Alyson Noël
Oorspronkelijke titel: Blacklist
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789402723304
Ebook: 9789402752021
Uitgever: HarperCollins

De onsterfelijken / The ImmortalsEvermore
Sinds haar ouders en zusje bij een auto-ongeluk zijn omgekomen, kan Ever aura's zien en andermans gedachten horen. Wanneer ze mensen aanraakt, ziet ze hun hele verleden.

Ze doet dan ook al het mogelijke om mensen uit de weg te gaan - tot de knappe en mysterieuze Damen in haar leven komt. Hij is de enige die de chaos in haar hoofd kan laten verdwijnen en de enige die haar echt begrijpt - het is net of hij in haar ziel kan kijken.

Ever wordt beetje bij beetje ingewijd in Damens wereld vol wonderen en geheimen, maar ze heeft nog steeds geen idee wie hij is of wat hij is. Het enige wat ze zeker weet, is dat ze hopeloos verliefd op hem is.
Schrijver: Alyson Noël
Oorspronkelijke titel: Evermore
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789045801919
Uitgever: Mouria
Blauwe maan
Net nu Ever meer ontdekt over haar nieuwe gaven als onsterfelijke en haar geliefde Damen haar inwijdt in die duistere, verleidelijke wereld, gebeurt er iets vreemds met hem. Terwijl Evers krachten groeien, worden Damens krachten juist zwakker. Hij wordt geveld door een mysterieuze ziekte die niet alleen zijn geheugen en identiteit, maar zelfs zijn leven in gevaar brengt.

In een wanhopige poging hem te redden, reist Ever naar de geheimzinnige wereld die Zomerland heet. Daar ontdekt ze niet alleen de geheimen uit Damens verleden - de afschuwelijke, pijnlijke geschiedenis die hij liever voor zichzelf houdt -, maar ook een eeuwenoud document dat uitlegt hoe ze in de tijd kan reizen.

Ever wordt voor de keus gesteld: óf teruggaan in de tijd om haar familie te behoeden voor het dodelijke ongeluk dat hun leven eiste óf in het heden blijven en Damen te redden, die met de dag zwakker wordt...
Schrijver: Alyson Noël
Oorspronkelijke titel: Blue moon
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789045801896
Uitgever: Mouria
Schaduwland
Ever en Damen hebben al veel samen meegemaakt - ze hebben vele levens geleefd en gevaarlijke vijanden overwonnen. Nu komt het moment waarop ze eindelijk samen kunnen zijn.

Maar juist dan wordt Damen getroffen door een vreselijke vloek - als hij Ever ook maar even aanraakt, als zijn lippen ook maar één keer de hare beroeren, zal dat dodelijk zijn...
Schrijver: Alyson Noël
Oorspronkelijke titel: Shadowland
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789045802053
Uitgever: Mouria
Duistere vlam
Hun liefde bloeit al eeuwenlang, maar nu dreigt er een einde aan te komen. Ever moet alle zeilen bijzetten om het vuur brandend te houden...

Ever probeert Haven te helpen in haar nieuwe leven als onsterfelijke. Maar Haven zou Haven niet zijn als ze niet heel onvoorzichtig omsprong met haar nieuwe status en daarmee dreigt ze het geheim aan de buitenwereld te onthullen.

Evers pogingen de Onsterfelijken verborgen te houden, brengen Haven alleen maar dichter bij de vijand: Roman en zijn duistere vrienden...
Schrijver: Alyson Noël
Oorspronkelijke titel: Dark flame
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789045802305
Uitgever: Mouria
Nachtster
Je beste vrienden kunnen je ergste vijanden zijn ze kennen al je geheimen en je zwakke punten, daardoor weten ze precies hoe ze je het hardst kunnen raken...

Ever wil niets liever dan eeuwig bij Damen zijn. Maar er is iemand die hun liefde kapot wil maken, door een gruwelijk geheim uit het verleden van Damen te onthullen. Kunnen ze deze tegenslag samen aan of ziet de toekomst er opeens erg somber uit?
Schrijver: Alyson Noël
Oorspronkelijke titel: Night star
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789021806860
Uitgever: Luitingh-Sijthoff


Lotusbloem

Ever en Damen hebben al eeuwenlang bittere rivalen, jaloerse vrienden en hun grootste angsten overwonnen, allemaal in de hoop ooit samen te kunnen zijn, voor altijd.

In Lotusbloem is hun gezamenlijke lot eindelijk binnen handbereik. Worden Ever en Damen voorgoed verenigd of wreed uit elkaar gedreven?

Schrijver: Alyson Noël
Oorspronkelijke titel: Everlasting
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789021806839
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Soul SeekersBestemming

Soul Seekers: een mysterieuze wereld vol geheimen...

Daire Santos wordt geplaagd door visioenen. Wie is die jongen in haar dromen met de blauwste ogen ter wereld? Daires grootmoeder vertelt haar dat ze toegang heeft tot de wereld tussen leven en dood. Ze moet het opnemen tegen een kwaadaardige tegenstander die mensen van hun ziel kan beroven.

Daire leert omgaan met haar nieuwe krachten, maar wanneer ze Dace ontmoet, de jongen uit haar dromen, wordt alles anders. Is hij een van de vijanden die ze moet vernietigen?

Schrijver: Alyson Noël
Oorspronkelijke titel: Fated
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789021807621
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Echo

Soul Seekers: een mysterieuze wereld vol geheimen...

Daire heeft moeten accepteren dat ze een Soul Seeker is, een Zoeker met een missie. Ze is de enige die de Onderwereld kan behoeden voor de invloed van de kwaadaardige Richter-familie. En nooit had ze verwacht op een van hen verliefd te worden, Dace.

Dace en zijn tweelingbroer Cade Richter zijn elkaars tegenpolen - Cade is het kwaad in eigen persoon en Dace is een pure, goede ziel. Hij verafschuwt de macht die zijn broer over hem heeft, waardoor hij niet samen kan zijn met Daire.

Daire en Dace worden getraind om hun nieuwe krachten in te zetten tegen het kwaad. Maar juist wanneer ze klaar zijn voor de strijd, slaat het noodlot toe...

Schrijver: Alyson Noël
Oorspronkelijke titel: Echo
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789021807645
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Mystiek

Soul Seekers: een mysterieuze wereld vol geheimen...

Daire Santos is een Soul Seeker: ze kan bewegen tussen de wereld van de levenden en die van de doden. Met behulp van haar grootmoeder Paloma leert Daire haar krachten kennen en beheersen net op tijd. De kwaadaardige Richter-familie wil de macht grijpen in de Onderwereld, Middenwereld en Bovenwereld.

Daire is de enige die de Richters kan stoppen, er is maar één probleem: ze is verliefd op Dace Whitefeather. Hij en zijn tweelingbroer Cade Richter zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De een is een pure, lichte ziel, de ander is duister en kwaadaardig.

In Mystiek wordt Daire extreem op de proef gesteld: na een gevecht op leven en dood met Cade verdwijnt Dace spoorloos. Daire gaat wanhopig naar hem op zoek. Kan Daire de kwaadaardige Cade Richter verslaan, zonder ook haar geliefde te doden?

Schrijver: Alyson Noël
Oorspronkelijke titel: Mystic
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021807690
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Horizon

Soul Seekers: een mysterieuze wereld vol geheimen...

Daire Santos is de laatste Soul Seeker. Zij is de enige die de kwaadaardige Richter-clan kan tegenhouden. Dace is door bloed verbonden aan de Richters. Hij worstelt met het steeds krachtiger wordende monster in hem, waardoor ook Daire gevaar loopt. Maar zij wil Dace niet opgeven.

De Richters staan op het punt hun duisternis voorgoed over de wereld te verspreiden. Alle kansen lijken verkeken voor Daire en Dace. Kan hun liefde het goede laten overwinnen?

Schrijver: Alyson Noël
Oorspronkelijke titel: Horizon
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021807713
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Gerelateerde schrijvers