Boekenplank:
Kies

Boeken van Andreas Pfluger

Andreas Pflüger (Bad Langensalza, Duitsland) is auteur van hoorspelen, toneelstukken, scripts en boeken. Hij heeft met zijn werk diverse prijzen gewonnen.

Meer over Andreas Pfluger

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1957

Website: Andreas Pfluger


Jenny Aaron

  1. Voor eens en altijd - Endgültig
  2. Nooit en te nimmer - Niemals

gedetailleerd overzicht

Jenny AaronVoor eens en altijd
De Duitse Jenny Aaron behoorde tot de top van de politie, een van de allerbesten. Tot een missie in Barcelona catastrofaal mislukt en Jenny niet alleen haar zicht verliest, maar ook haar collega en geliefde Niko zwaargewond achterlaat.

Nu, vijf jaar later, heeft ze geleerd hoe ze in haar donkere wereld kan navigeren, maar wordt ze nog altijd gekweld door het verraad aan Niko. Als Jenny een telefoontje krijgt van haar ex-collega's uit Berlijn, die haar hulp bij het vinden van een seriemoordenaar nodig hebben, krijgt ze de kans haar eer te herstellen.

Wanneer Jenny ontdekt dat ze de dader beter kent dan ze ooit had gedacht, bevindt ze zich al in een razendsnel, bloedstollend kat-en-muisspel in de straten van Berlijn...

Schrijver: Andreas Pfluger
Oorspronkelijke titel: Endgültig
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789401607148
Uitgever: Xander
Nooit en te nimmer

Politieagent Jenny Aaron, die tijdens haar missie in Barcelona blind werd, staat voor een moeilijke keuze: wil ze zich weer aansluiten bij de geheime politie-elite waar ze werkte voor ze haar zicht verloor, of zijn de risico's te hoog?

Dan ontvangt Jenny een bericht: haar aartsvijand heeft haar een enorm fortuin nagelaten, waarachter een ijzingwekkend geheim schuilt. Jenny moet naar Marrakesh om het mysterie op te lossen. Maar daar breekt de hel los...

De relatie met haar vader, haar geloof in vriendschap en haar loyaliteit aan de geheime elite komen zwaar onder druk te staan. En zal Jenny ooit weer kunnen zien, of blijft haar wereld voor altijd donker?

Schrijver: Andreas Pfluger
Oorspronkelijke titel: Niemals
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789401609296
Uitgever: Xander

Gerelateerde schrijvers