Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • Courtney Miller Santo

Boeken van Courtney Miller Santo

Courtney Miller Santo studeerde Russisch en journalistiek. Ze woont met haar gezin in Memphis en geeft les aan de University of Memphis.

Meer over Courtney Miller Santo

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Courtney Miller Santo


Overzicht

  • Het familiehuis - Three Storey House
  • Onder de olijfboom - The roots of the olive tree

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet familiehuis

De restauratie van het oude familiehuis confronteert drie nichtjes met hun eigen geheimen...

Lizzie, Elyse en Isobel zijn niet alleen nichtjes, maar ook al sinds hun jeugd onafscheidelijke vriendinnen. Als Lizzie hoort dat het huis van haar grootmoeder gesloopt dreigt te worden, trommelt ze de anderen op en met zijn drieën vertrekken ze naar Memphis om het familiehuis te redden.

Terwijl de restauratie vordert worden de drie jonge vrouwen geconfronteerd met geheimen uit het verleden. Lizzie gaat tussen de bezittingen van haar oma op zoek naar informatie over haar onbekende vader, die al jaren wordt doodgezwegen door de familie. Elyses obsessie voor een oude vlam brengt het huwelijk van haar zusje in gevaar. En Isobels allesverterende verlangen naar roem brengt haar in de verleiding het vertrouwen van haar twee nichtjes te beschamen.

Langzaam komen er scheuren in het fundament van hun vriendschap. Zal de jarenlange band tussen de drie jonge vrouwen sterk genoeg blijken te zijn?

Schrijver: Courtney Miller Santo
Oorspronkelijke titel: Three Storey House
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022574249
Ebook: 9789402304084
Uitgever: Boekerij
Onder de olijfboom

Vijf sterke vrouwen die eeuwig jong lijken te blijven. Wat is hun geheim?

De vijf generaties vrouwen van de familie Keller, die in het hart van de Californische Central Valley een olijfboomgaard runnen, lijken het felbegeerde geheim van een lang leven in hun genen met zich mee te dragen. Hoofd van de familie is de honderdtwaalfjarige Anna, die niets liever wil dan de oudste vrouw ter wereld worden. Haar dochter Bets is al in de tachtig, en op het landgoed leven ook nog Anna's kleindochter en achterachterkleindochter.

De veilige wereld van de vijf vrouwen wordt op zijn kop gezet door de komst van een wetenschapper die hen wil bestuderen; reden tot zorg, omdat sommigen van hen heel wat te verbergen hebben. Precies op dat moment onthult Erin, de jongste van het stel, dat ze in verwachting is. Iedereen gaat ervan uit dat het een meisje zal zijn, want eerstgeborenen in de familie Keller zijn altijd meisjes. Maar dit keer loopt het anders, en de zekerheden van de familie beginnen in hoog tempo af te brokkelen...

Schrijver: Courtney Miller Santo
Oorspronkelijke titel: The roots of the olive tree
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022571040
Ebook: 9789460233739
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers